Energie voor uw kamerthermostaat

Sommige typen kamerthermostaten werken op batterijen en zijn niet aangesloten op het lichtnet. Zeker in het begin van het stookseizoen kom ik bij bewoners thuis die aangeven dat hun cv-ketel niet aanslaat op het moment dat zij het warmer in huis willen hebben. Zodra ik zie dat hun thermostaat op batterijen werkt, begint er mij direct een lampje te branden. Veelal is de ketel nog in optimale conditie en zorgt het vervangen van de batterijen ervoor dat ik de bewoner in een warm huis kan achterlaten.

Mijn advies: werkt uw thermostaat op batterijen vervang deze elk jaar voordat het stookseizoen begint. Wedden dat de meeste bewoners er dan de hele winter weer warmpjes bij zitten?

Toch liever een thermostaat die aangesloten is op het lichtnet?

 

Dennis Wirken

Meer van Dennis Wirken

— Servicemonteur

Naar eigen zeggen heeft Dennis Wirken (1985) het mooiste vak dat er bestaat. Dennis is sinds 2008 servicemonteur bij Feenstra en geniet van het dagelijkse contact met klanten. Inmiddels is hij in het trotse bezit van alle diploma’s tot servicetechnicus. Hij is getrouwd met Angela en vader van Vince (2012) en Dex (2014).  Met twee kleine kids heeft hij in zijn vrije tijd zijn handen vol, maar maakt hij in ieder geval tijd om hard te lopen en tijd te besteden aan muziek.

Dennis Wirken

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.