Maak uw slimme thermostaat nóg slimmer met de IFTTT-appRonald Pilot

- Innovatiemanager

Ronald Pilot is verantwoordelijk voor het slim inzetten van innovaties. Een essentiële rol om als Feenstra voorop te kunnen lopen in de energietransitie en verdere digitalisering. Na zijn afstuderen aan de Universiteit Twente, heeft hij onder andere gewerkt aan het verduurzamen van vezelversterkte kunststoffen, innovaties voor nieuwe hoogspanningslijnen en was hij de grondlegger voor verschillende nieuwe contractvormen bij het vrij worden van de zakelijke energiemarkt. Ronald is altijd bezig met nieuwe (digitale) technologieën en heeft met zijn team de afgelopen jaren een platform gebouwd waarin verschillende installaties zoals cv-ketels en zonnepanelen, gemonitord kunnen worden. Belangrijke overtuiging is dat ondanks alle technologische ontwikkeling, de menselijke maat altijd het verschil zal maken bij het uitvoeren van een dienst. Ronald is naast zijn werk gepassioneerd fotograaf en fanatiek sporter.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Anna Kanbier-Meijs
  Anna Kanbier-Meijs 4 jaren geleden

  Is het ook mogelijk de app te verbinden met Google home? Het lukt me namelijk niet om de honeywell app te gebruiken en de app van intergas is niet compatibel. Zie ik iets over het hoofd?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Anna Kanbier-Meijs 3 jaren geleden

   Beste Mark,

   Bedankt voor uw bericht.

   Zou u nader kunnen specificeren waar exact het probleem zit? Lukt het u niet om de gegevens in te voeren op te website, krijgt u een foutmelding op het moment dat u de CRC code op de gateway gebruikt?

   Misschien dat de volgende instructiefilm meer duidelijkheid geeft: https://getconnected.honeywellhome.com/nl/round-connected-support

   Mocht u er niet uitkomen, dan ontvangen wij graag een e-mail met uw contactgegevens, zodat wij contact met u kunnen opnemen. U kunt e-mailen naar [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

  • Gravatar for Mark
   Mark Anna Kanbier-Meijs 3 jaren geleden

   Beste,
   Nav bovenstaand bericht. Ik heb momenteel een Honeywell kamerthermostaat (round connect) en deze werkt prima dmv de Intergas app. Ik zou de thermostaat echter ook graag via Google Home bedienen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de thermostaat aanmelden op de TCC pagina van Honeywell.
   Helaas gaat dit met geen mogelijkheid. Op de site wordt gevraagd naar een MAC en CrC nummer. Deze zijn te vinden op de internetgateway die ook geleverd is door Feenstra. Ik heb hierover contact gehad met Honeywell en die geven aan dat de gegevens op de Gateway niet correct zijn. Zie ik iets over het hoofd, of is dit gewoon niet mogelijk. Hopelijk heeft u hierover wat meer informatie.

   Met vriendelijke groet, Mark

  • Gravatar for Mark
   Mark Anna Kanbier-Meijs 3 jaren geleden

   Beste,
   Nav bovenstaand bericht. Ik heb momenteel een Honeywell kamerthermostaat (round connect) en deze werkt prima dmv de Intergas app. Ik zou de thermostaat echter ook graag via Google Home bedienen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de thermostaat aanmelden op de TCC pagina van Honeywell.
   Helaas gaat dit met geen mogelijkheid. Op de site wordt gevraagd naar een MAC en CrC nummer. Deze zijn te vinden op de internetgateway die ook geleverd is door Feenstra. Ik heb hierover contact gehad met Honeywell en die geven aan dat de gegevens op de Gateway niet correct zijn. Zie ik iets over het hoofd, of is dit gewoon niet mogelijk. Hopelijk heeft u hierover wat meer informatie. Met vriendelijke groet, Mark

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Anna Kanbier-Meijs 4 jaren geleden

   Beste mevrouw Kanbier-Meijs,

   Uw huidige situatie is bij ons nog niet bekend. Ervan uitgaande dat u op dit moment een Honeywell kamerthermostaat heeft die online aan te sturen is en u de Honeywell online thermostaat, Honeywell home app en Google home app heeft, dan kunt u alles verbinden door de volgende instellingen toe te passen.

   Google Home app=> instellen of toevoegen => apparaat instellen => werkt met google => selecteer “Honeywell home” => en dan kunt u bijvoorbeeld de Google assistent gebruiken om uw temperatuur hoger of lager in te stellen.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare