Ventilatieroosters: u heeft ze niet voor nietsJurjen de Jong

- Hoofdmonteur

Als hoofdmonteur is de uitdaging van Jurjen Jan de Jong (1976) het tevreden stellen van klanten, een goed collega zijn, maar ook is hij enthousiast bezig met alle nieuwe technieken in het vakgebied. Na zijn agrarische opleiding, heeft hij een tijdlang samen met zijn ouders een melkveebedrijf gehad. Dat is alweer even terug. Sinds 2000 is Jurjen in dienst bij Feenstra. Jurjen is getrouwd en vader van twee zoons. In zijn vrije tijd klust hij in en rond zijn huis. Verder mag hij graag fietsen, vissen, spelletjes doen en geniet hij van een avondje uit eten met vrienden.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Anita Dijk
  Anita Dijk 2 maanden geleden

  Goedemorgen, ik heb een ventilatie/afzuigsysteem in keuken, wc en douche. Kunnen jullie dit ook reinigen?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Anita Dijk 49 dagen geleden

   Beste mevrouw Dijk,

   Wij kunnen zeker uw afzuigsysteem reinigen, kijk op onze website voor meer informatie: https://www.feenstra.com/ventilatie/mv-onderhoud/

   Bij vragen horen wij het graag !

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Frans Top
  Frans Top 4 jaren geleden

  Wij zijn pas verhuisd en gaan nu een nieuwe keuken plaatsen in de keuken 3x3 is een ventilatieafvoer 125 in het plafond aanwezig deze gaat rechtstreeks naar buiten via het plat dak.
  Ook in het raam zit een ventilatierooster hier komt veel wind en geluid door naar binnen welke van de twee kan ik laten vervallen?

  • Gravatar for Tom
   Tom Frans Top 2 jaren geleden

   Beetje open deur intrappen Frans...

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Frans Top 4 jaren geleden

   Beste Frans,

   De raamroosters zijn voor de toevoer, het kanaal 125 is voor de afvoer. Dit is inderdaad een natuurlijke afvoer, het is raadzaam om beide roosters te laten zitten. Het rooster in het raam is voor toevoer van frisse lucht , het is vaak wel zo dat raamroosters dicht gezet kunnen worden. Let daarbij wel op dat deze roosters er niet voor niets zitten, dus altijd na verloop van tijd weer open zetten. Het advies is wel om op de natuurlijke geventileerde doorvoer als hier een gemotoriseerde afzuigkap, terugslagklep/vlinderklep te plaatsen. Dit geeft dan minder tocht gevoel.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare