Zo maakt u het dieven lastig

Met een paar maatregelen maakt u het dieven extra lastig om uw huis binnen te dringen. Dat begint bij goed hang- en sluitwerk. Ook een alarmsysteem werkt preventief –  maak daarom goed zichtbaar dat uw huis beveiligd is. Bijvoorbeeld met raamstickers. Voorkom verder dat een dief naar boven kan klimmen via containers, ladders of andere klimmogelijkheden.

Bent u helaas wel het slachtoffer van inbraak? Denk eraan dat inbrekers weten dat u de gestolen spullen zult vervangen door spiksplinternieuw materiaal. Laat daarom zo snel mogelijk uw woning op veiligheid beoordelen. Doe dit ook na veranderingen aan uw huis, zoals een verbouwing. De veiligheidsexperts van Feenstra adviseren u graag vrijblijvend.

U kunt nog meer doen tegen inbraak. 

Advies huisbeveiliging

Edwin Leuverink

Meer van Edwin Leuverink

— Servicecoördinator

De basis voor de carrière van Servicecoördinator Beveiliging Edwin Leuverink (1972) werd gelegd in zijn opleiding elektrotechniek, die hij heeft aangevuld met verschillende cursussen omtrent beveiligingsapparatuur. Klantcontact en techniek zijn voor hem de juiste combinatie om elke dag met enthousiasme naar zijn werk te gaan. Edwin woont samen en brengt zijn vrije tijd graag door met zijn honden.

Edwin Leuverink

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.