Menu

Intergas cv-ketels

intergas cv-ketelIntergas staat synoniem voor betrouwbaarheid en innovatie. Kwalitatief behoort de Nederlandse producent van verwarmingsketels al een halve eeuw tot de top. Begin jaren negentig was Intergas een van de pioniers van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die vooraanstaande positie heeft het bedrijf weten uit te bouwen. Intergas is al vijf jaar op rij marktleider in Nederland.

verwarming button met 70 jaar logoFeenstra bestaat 70 jaar en trakteert 

Deze mijlpaal vieren we met € 50,- korting op een Intergas cv-ketel inclusief all-in service.

ACTIE Intergas cv-ketels

Intergas Kombi Kompakt HR cv-ketel

intergas kombi kompaktZo is de Intergas Kombi Kompakt HR al jaren één van de best verkochte hr-ketels in Nederland. De unieke dubbel hr-technologie was een doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie hr-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om u van betrouwbare warmte te voorzien.

 

Naar de Intergas cv-ketels

Met Intergas krijgt u waar voor uw geld

Iedere ketel van Intergas wordt gebouwd volgens het streng gecontroleerde kwaliteitssysteem ISO 9001. Daarnaast garandeert het CE-keurmerk de veilige werking van het apparaat. De aandacht die Intergas aan de kwaliteit van de productie geeft, betaalt zich uit. De Consumentenbond verleende Intergas-ketels verschillende keren het predikaat ‘Beste koop’.

RonaldBlom over Intergas

‘De ketels van het Nederlandse Intergas zijn toptoestellen. Ze hebben hun eigen simpele en bewezen techniek. Daardoor zijn ze zeer betrouwbaar en kennen ze weinig storingen.’

Ronald Blom, monteur bij Feenstra

Intergas HRE cv ketelIntergas Kombi Kompakt HRE

De Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketels zijn combiketels die zorgen voor warm water en verwarming in huis. Deze Kombi Kompakt HRE cv-ketels zijn energiezuinig en behalen een hoog rendement. Zo stookt u nooit onnodig veel, spaart u het milieu én bespaart u geld. Het hoge rendement van de Intergas ketels komt door een A-label pomp en unieke dubbele twee-in-één warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Dit zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmte in uw woning.

De Intergas Kombi Kompakt HRE serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18A - CW 3
Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A - CW 4
Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A - CW 5
Intergas Kombi Kompakt HRE 36/48A - CW 5

Intergas Kombi Kompakt HReco

De Intergas Kombi Kompakt HReco combiketels staan bekend om hun zuinige energieverbruik en duurzaamheid. De HReco serie maakt gebruik van een unieke dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar die een driewegklep overbodig maakt. De toegepaste technologie in de Intergas Kombi Kompakt HReco serie zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. In combinatie met een zuinige A-label pomp wordt een optimale energiebesparing bereikt gedurende de gehele levensduur van de ketel. De Kombi Kompakt HRE is al zuinig, de Kombi Kompakt HReco gaat nog een stap verder. Het tapwaterrendement van de HReco is verbeterd door toepassing van een nieuw warmtelabyrint in de warmtewisselaar. Wilt u het meest energiezuinige Intergas toestel? Dan is de Kombi Kompakt HReco de juiste keuze! 

De Intergas Kombi Kompakt HReco serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Intergas Kombi Kompakt HReco 24 - CW 3
Intergas Kombi Kompakt HReco 30 - CW 4
Intergas Kombi Kompakt HReco 36 - CW 5

Intergas Prestige

In de Intergas Prestige serie zijn de componenten techniek, vormgeving en comfort samengegoten tot één cv-ketel. Deze design cv-ketel mag gezien worden. Ook de prestaties van de Intergas Prestige zijn indrukwekkend. Met een CW6-classificatie kan de ketel nagenoeg iedere warm waterbehoefte aan. De dubbele HR technologie zorgt ervoor dat u het hoogste rendement behaalt op zowel verwarming als warm water. Ook is er in de cv-ketel een boiler geïntegreerd, zodat er op twee plaatsen tegelijk meer dan voldoende warm water kan worden getapt. 

De Intergas Prestige serie is beschikbaar in de volgende comfortklasse:

Intergas gebruikt unieke technologie

Intergas maakt in zijn producten gebruik van de gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd.