Intergas cv-ketels

Intergas

Intergas staat synoniem voor betrouwbaarheid en innovatie. Kwalitatief behoort de Nederlandse producent van verwarmingsketels al een halve eeuw tot de top. Begin jaren negentig was Intergas een van de pioniers van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die vooraanstaande positie heeft het bedrijf weten uit te bouwen. Intergas is al vijf jaar op rij marktleider in Nederland.

Bekijk ons Intergas aanbod


Intergas

Intergas cv-ketel vervangen

Intergas is al jaren één van de best verkochte hr-ketel merken in Nederland. Alle Intergas producten en oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om u van verwarming en warm water te voorzien. Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een Intergas ketel via de vervangingstool.

Intergas ketel vervangen? Doe de check!

RonaldBlom over Intergas

‘De ketels van het Nederlandse Intergas zijn toptoestellen. Ze hebben hun eigen simpele en bewezen techniek. Daardoor zijn ze zeer betrouwbaar en kennen ze weinig storingen.’

Ronald Blom, monteur bij Feenstra

intergas xtreme 36 beste cv ketel

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme 36 is gekozen tot de beste cv-ketel van 2018/2019 door de Consumentenbond. Deze cv-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties. Het rendement op verwarming en warm water van de Xtreme is ongekend hoog en laat hiermee vele cv-ketels achter zich. Het hoge rendement zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt zonder dat dit afbreuk doet aan uw comfort. 

De Intergas Xtreme 36 is een CW5 en geeft 17 liter warm water per minuut. Het vermogen van de cv-ketel is 32,1 kW.

Bestel de ketel in de shop

Intergas Kombi Kompakt HRE

De Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketels zijn combiketels die zorgen voor warm water en verwarming in huis. Deze Kombi Kompakt HRE cv-ketels zijn energiezuinig en behalen een hoog rendement. Zo stookt u nooit onnodig veel, spaart u het milieu én bespaart u geld. Het hoge rendement van de Intergas ketels komt door een A-label pomp en unieke dubbele twee-in-één warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Dit zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmte in uw woning.

De Intergas Kombi Kompakt HRE serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

 Intergas cv-ketel

 

Intergas HReco

Intergas Kombi Kompakt HReco

De Intergas Kombi Kompakt HReco combiketels staan bekend om hun zuinige energieverbruik en duurzaamheid. De HReco serie maakt gebruik van een unieke dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar die een driewegklep overbodig maakt. De toegepaste technologie in de HReco serie zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. In combinatie met een zuinige A-label pomp wordt een optimale energiebesparing bereikt gedurende de gehele levensduur van de ketel. De Kombi Kompakt HRE is al zuinig, maar de HReco gaat nog een stap verder. Het tapwaterrendement van de HReco is verbeterd door toepassing van een nieuw warmtelabyrint in de warmtewisselaar. Wilt u het meest energiezuinige Intergas toestel? Dan is de Kombi Kompakt HReco de juiste keuze! 

De Intergas Kombi Kompakt HReco serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Intergas Kombi Kompakt HR cv-ketel

Zo is de Intergas Kombi Kompakt HR al jaren één van de best verkochte hr-ketels in Nederland. De unieke dubbel hr-technologie was een doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie hr-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om u van betrouwbare warmte te voorzien.

Naar de Intergas cv-ketels

Met Intergas krijgt u waar voor uw geld

Iedere ketel van Intergas wordt gebouwd volgens het streng gecontroleerde kwaliteitssysteem ISO 9001. Daarnaast garandeert het CE-keurmerk de veilige werking van het apparaat. De aandacht die Intergas aan de kwaliteit van de productie geeft, betaalt zich uit. De Consumentenbond verleende Intergas-ketels verschillende keren het predikaat ‘Beste koop’.

8,6/10

Uitstekend | 906 beoordelingen

86% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Intergas gebruikt unieke technologie

Intergas maakt in zijn producten gebruik van de gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd.

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers