Menu

Cv-ketel vervangen

Cv-ketel vervangen: overmorgen al zuiniger stoken

Als uw cv-ketel niet meer te repareren is, dan wilt u natuurlijk graag snel een nieuwe ketel. Geen probleem! Als u kiest voor Spoedvervanging, dan heeft u binnen 48 uur een nieuwe combiketel. Maar ook als uw cv-ketel nog werkt, kan het een goed idee zijn om hem te vervangen. Want een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar kan zoveel energie verbruiken dat u beter af bent met een nieuwe hoogrendementsketel. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt maar één dag. Zo kunt u snel genieten van een comfortabele woning.

Spoedvervanging: binnen 48 uur

Heeft u zo snel mogelijk een nieuwe ketel nodig, omdat uw huidige ketel kapot is? Bij Feenstra kunt u rekenen op snelle service met Spoedvervanging. Bij Spoedvervanging kunt u kiezen uit de merken die wij op voorraad hebben. Dit is een ruime keuze aan de best verkochte cv-ketels.

Spoed? Bel Feenstra: 088 8455 000

Uw ketel vervangen? Check uw mogelijkheden

Mijn ketel staat er niet tussen

Gratis advies

U kunt kiezen voor vrijblijvend persoonlijk advies. Maar u vindt snel en simpel de juiste combi- ketel met de Ketelkiezer. 

Start Ketelkiezer

Cv-ketel kopen

Wilt u in één keer betalen voor uw cv-ketel, dan kunt u bij ons een ketel kopen. Wij hebben hr-ketels van alle A-merken.

Cv-ketel huren

Een warm huis en warm water zonder gedoe en zorgen? Kies dan voor cv-ketel huren. Vast tarief en alles geregeld.

Cv-ketel huren >

  • 8.2/10
  • 742 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 91% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Beter Energielabel met een zuinige ketel

Elk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Een van de dingen die belangrijk zijn voor dit label is uw ketel. Met een oude verwarmingsketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe hr-ketel. Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Door uw cv-ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen.

Cv-ketel advies