Menu

Cv-ketel vervangen

Als uw cv-ketel niet meer te repareren is, dan wilt u natuurlijk graag snel een nieuwe cv-ketel. Geen probleem! Het installeren van een cv-ketel duurt maar één dag. Zo kunt u weer snel genieten van een comfortabele woning. Ook als uw cv-ketel nog werkt kan het slim zijn om over vervanging na te denken. Een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar kan zoveel energie verbruiken dat u beter af bent met een nieuwe hr-ketel.

Uw ketel vervangen? Check uw mogelijkheden

Mijn ketel staat er niet tussen

Spoedvervanging

Heeft u zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel nodig omdat uw huidige kapot is? Bij Feenstra bent u het snelst geholpen met onze service Spoedvervanging. Bij Spoedvervanging kiest u één van de cv-ketels die wij standaard op voorraad hebben. In deze selectie vind u een ruime keuze uit onze topmerk cv-ketels.

Spoed? Bel Feenstra: 088 8455 000

Gratis advies

U kunt kiezen voor vrijblijvend persoonlijk advies. Of vindt in 4 eenvoudige stappen juiste combi- ketel met de Ketelkiezer. 

Start Ketelkiezer

Cv-ketel kopen

Wilt u in één keer betalen voor uw cv-ketel, dan kunt u bij ons een ketel kopen. Wij hebben hr-ketels van alle A-merken.

Cv-ketel huren

Een warm huis en warm water zonder gedoe en zorgen? Kies dan voor cv-ketel huren. Vast tarief en alles geregeld.

Cv-ketel huren >

  • 8,2/10
  • 795 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 92% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Beter Energielabel met een zuinige ketel

Elk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Een van de dingen die belangrijk zijn voor dit label is uw ketel. Met een oude verwarmingsketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe hr-ketel. Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Door uw cv-ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen.

Cv-ketel advies