Menu

Nefit cv-ketels

nefit

Nefit is een gerenommeerde en oer-Nederlandse producent van cv-ketels en verwarmingssystemen. Het Nederlandse bedrijf is sinds 2004 een onderdeel van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer de auto-industrie, huishoudelijke apparatuur en gereedschappen. Doordat Nefit hier deel van uitmaakt, is de toekomst en kracht van het merk gegarandeerd.

8.4/10

Goed | 141 beoordelingen

The Feedback Company

94% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Tot €150,- retour bij aanschaf van een Nefit cv-ketel!

T/m 28 februari 2018 krijgt u € 100,- retour bij aanschaf van een Nefit TrendLine of ProLine hr-ketel. Kiest u voor de slimme thermostaat Nefit Easy, dan krijgt u nog eens 50 euro extra korting. Deelname is mogelijk door het insturen van een volledig ingevuld deelnameformulier en een kopie van het originele aankoopbewijs via www.nefit.nl.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Nefit ketels essentieel

Bij de productie van de verwarmingsketels gelden daarom net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

In het Nederlandse kenniscentrum werkt Nefit aan de ontwikkeling van nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan nieuwe duurzame oplossingen. De onderzoeksafdeling van Nefit werkt hiervoor nauw samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Nefit: toen en nu voorloper in HR-ketel technologie

De eerste hoog rendementsketel ter wereld was een Nefit cv-ketel. Het Nederlandse bedrijf vond zo’n dertig jaar geleden de energiezuinige rendementsketel uit. Sindsdien bleef Nefit een voorloper op het gebied van verwarming. Nefit staat voor zekerheid. Nefit biedt betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening en onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Met Nefit staat u nooit in de kou.

Naar de Nefit shop

Nefit Proline NxT

De Nefit Proline NxT is de kleinste combiketel die Nefit voert. Met het compacte formaat levert de Nefit Proline NxT serie prestaties van groots formaat. Ook is deze Proline serie voorbereid op de toekomst: De cv-ketel heeft een extra hoog rendement op centrale verwarming en warm water, een zeer laag standby-verbruik en de Nefit Proline NxT cv-ketel voldoen ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen.

De Nefit Proline NxT serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Proline NxT HRC24 - CW 3
Nefit Proline NxT HRC24 - CW 4
Nefit Proline NxT HRC30 - CW 5

Nefit Proline Feenstra

Trendline II HRC

De compacte Trendline II HRC combiketel biedt betrouwbaar comfort en is op de toekomst voorbereid. De Nefit Trendline II HRC cv-ketels voldoen volledig aan de strengere Europese regelgeving en is ook al voorbereid op het gebruik van toekomstige gassamenstellingen. De ketels zijn efficiënt en fluisterstil. De Nefit TrendLine serie is uitgerust met een High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak, die een compact formaat combineert met robuuste kwaliteit.

De Trendline II HRC serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Trendline II HRC 25 - CW4
Nefit Trendline II HRC 30 - CW5

 

Nefit Trendline Feenstra