Nefit cv-ketels

nefit

Nefit is een gerenommeerde en oer-Nederlandse producent van cv-ketels en verwarmingssystemen. Het Nederlandse bedrijf is sinds 2004 een onderdeel van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer de auto-industrie, huishoudelijke apparatuur en gereedschappen. Doordat Nefit hier deel van uitmaakt, is de toekomst en kracht van het merk gegarandeerd.

8.4/10
141 beoordelingen
94% van onze klanten beveelt ons aan.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Nefit ketels essentieel

Bij de productie van de verwarmingsketels gelden daarom net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

In het Nederlandse kenniscentrum werkt Nefit aan de ontwikkeling van nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan nieuwe duurzame oplossingen. De onderzoeksafdeling van Nefit werkt hiervoor nauw samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Nefit: toen en nu voorloper in HR-ketel technologie

De eerste hoog rendementsketel ter wereld was een Nefit cv-ketel. Het Nederlandse bedrijf vond zo’n dertig jaar geleden de energiezuinige rendementsketel uit. Sindsdien bleef Nefit een voorloper op het gebied van verwarming. Nefit staat voor zekerheid. Nefit biedt betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening en onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Met Nefit staat u nooit in de kou.

Naar de Nefit shop

Nefit cv-ketelsNefit Proline NxT

De Nefit Proline NxT is de kleinste combiketel die Nefit voert. Met het compacte formaat levert de Nefit Proline NxT serie prestaties van groots formaat. Ook is deze Proline serie voorbereid op de toekomst: De cv-ketel heeft een extra hoog rendement op centrale verwarming en warm water, een zeer laag standby-verbruik en de Nefit Proline NxT cv-ketel voldoen ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen.

De Nefit Proline NxT serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Proline NxT HRC24 - CW 3
Nefit Proline NxT HRC24 - CW 4
Nefit Proline NxT HRC30 - CW 5

TopLine AquaPower II

De Nefit TopLine AquaPower zijn de beste hoog-rendement combiketels in haar soort. De cv-ketels bieden ultiem warmwatercomfort door de ingebouwde boilers. Zo kunt u direct genieten een grote hoeveelheid warm water. Omdat u niet op warm water hoeft te wachten, is er geen verspilling van energie of water. Het gebruik van de ingebouwde boiler is ook van invloed op de duurzaamheid van het apparaat. De ketel hoeft minder vaak op te starten en slijt daardoor minder snel. Door deze duurzaamheid voldoet de Nefit TopLine AquaPower II ook aan meest recente energiewetgeving.

De Nefit TopLine AquaPower II serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit TopLine AquaPower II HRC 25 - CW 4
Nefit TopLine AquaPower II HRC 25 - CW 5
Nefit TopLine AquaPower II HRC 30 - CW 5
Nefit TopLine AquaPower II HRC 45 - CW 6

Nefit cv ketel prijzenTopLine AquaPower Plus II

De Nefit TopLine AquaPower Plus II is een combiketel die zorgt dat u op meerdere plekken in huis kunt genieten van warm water. Met de geïntegreerde boiler heeft u gelijk een grote hoeveelheid warm water. De TopLine AquaPower Plus II heeft uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid, omdat u weinig tot geen water en energie verliest. Ook is de TopLine serie te combineren met een zonneboiler, zodat u nóg energievriendelijker warm water verbruikt.

De TopLine AquaPower Plus II serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit TopLine AquaPower Plus II HRC 25 - CW 6
Nefit TopLine AquaPower Plus II HRC 30 - CW 6