Nefit cv-ketels vergelijken

Over Nefit 

Nefit is een gerenommeerde en oer-Nederlandse producent van cv-ketels en verwarmingssystemen. Het Nederlandse bedrijf is sinds 2004 een onderdeel van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer de auto-industrie, huishoudelijke apparatuur en gereedschappen. Doordat Nefit hier deel van uitmaakt, is de toekomst en kracht van het merk gegarandeerd.

Nefit assortiment

Nefit

Nefit cv-ketel vervangen

De eerste hr-ketel die in Nederland op de markt kwam was van Nefit. Sindsdien is Nefit een voorloper op het gebied van verwarming en warm water. Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een Nefit ketel via de vervangingstool.

Nefit ketel vervangen? Doe de check!

Nefit Proline NxT

De Nefit Proline NxT is de kleinste combiketel die Nefit voert. Met het compacte formaat levert de Nefit Proline NxT serie prestaties van groots formaat. Ook is deze Proline serie voorbereid op de toekomst: De cv-ketel heeft een extra hoog rendement op centrale verwarming en warm water, een zeer laag standby-verbruik en de Nefit Proline NxT cv-ketel voldoen ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen.

De Nefit Proline NxT serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Proline NxT HRC24 - CW 3
Nefit Proline NxT HRC24 - CW 4
Nefit Proline NxT HRC30 - CW 5

8,6/10

Uitstekend | 906 beoordelingen

86% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Nefit Trendline AquaPower Plus

Nefit TrendLine AquaPower Plus II

Deze nieuwste generatie hr-ketels zijn ontwikkeld voor een ultiem warmwatercomfort. Niet alleen is het de meest compacte combiketel met warm water op voorraad, het is ook de meest energiezuinige. Omdat de boiler achter het toestel is geplaatst, ontstaat een zeer compacte unit: ideaal als u weinig plaats heeft, maar wel snel en veel warm water uit de kraan wilt. 

De Trendline AquaPower Plus II serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Trendline Aquapower Plus II HRC25 - CW6
Nefit Trendline Aquapower Plus II HRC30 - CW6

Trendline II HRC

De compacte Trendline II HRC combiketel biedt betrouwbaar comfort en is op de toekomst voorbereid. De Nefit Trendline II HRC cv-ketels voldoen volledig aan de strengere Europese regelgeving en is ook al voorbereid op het gebruik van toekomstige gassamenstellingen. De ketels zijn efficiënt en fluisterstil. De Nefit TrendLine serie is uitgerust met een High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak, die een compact formaat combineert met robuuste kwaliteit.

De Trendline II HRC serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Nefit Trendline II HRC 25 - CW4
Nefit Trendline II HRC 30 - CW5

 

Nefit Trendline Feenstra

Nefit: toen en nu voorloper in HR-ketel technologie

De eerste hoog rendementsketel ter wereld was een Nefit cv-ketel. Het Nederlandse bedrijf vond zo’n dertig jaar geleden de energiezuinige rendementsketel uit. Sindsdien bleef Nefit een voorloper op het gebied van verwarming. Nefit staat voor zekerheid. Nefit biedt betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening en onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Met Nefit staat u nooit in de kou.

Naar de Nefit shop

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Nefit ketels essentieel

Bij de productie van de verwarmingsketels gelden daarom net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

In het Nederlandse kenniscentrum werkt Nefit aan de ontwikkeling van nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan nieuwe duurzame oplossingen. De onderzoeksafdeling van Nefit werkt hiervoor nauw samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers