Vaillant cv-ketels kopen

Als onderdeel van de internationale Vaillant Group maakt Vaillant Nederland deel uit van de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. Vaillant staat garant voor betrouwbare en optimaal functionerende apparaten, die tot in lengte van jaren feilloos hun werk blijven doen. Met de moderne techniek van Vaillant bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.

Vaillant webshop

Vaillant

Vaillant cv-ketel vervangen

De Vaillant-ketels staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid en hebben zich al in miljoenen huizen bewezen. Met Vaillant haalt u een duurzame oplossing voor uw verwarming en warm watervoorziening in huis. Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een Vaillant ketel via de vervangingstool.

Vaillant ketel vervangen? Doe de check!

Vaillant Ecotec Plus cv ketel

Vaillant ecoTEC plus

De serie Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. De krachtige cv-ketels leveren 11,5  tot 23,3 liter warm water (bij 38 graden) afhankelijk van de CW klasse. Uw besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Dit hoge rendement wordt behaald dankzij onder meer een zuinige A-labelpomp en zeer laag stand-by verbruik.

Voor elke warmtebehoefte heeft de Vaillant ecoTEC plus een passend antwoord. In de serie ecoTEC plus zijn alle comfortklassen verkrijgbaar.

Vaillant ecoTEC plus VHR 20-24 - CW3
Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30 - CW4
Vaillant ecoTEC plus VHR 30-34 - CW5
Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38 - CW5+

Vaillant ecoTEC pure

De serie ecoTEC pure wordt gedefineerd als zeer betrouwbaar, degelijke kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Van de ecoTec serie zijn er inmiddels al ruim 6 miljoen verkocht. De "warme start functie" zorgt voor onmiddelijk warm water op elke gewenste temperatuur, zonder opwarmtijden hoeven af te wachten. En dankzij de slimme elektronica is dit toestel niet alleen zuinig in gebruik, maar ook in stand-by.

De ecoTEC pure is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Vaillant ecoTEC pure VHR 18-24/7-2 - CW3
Vaillant ecoTEC pure VHR 23-28/7-2 - CW4
Vaillant ecoTEC pure VHR 28-34/7-2 - CW5

Vaillant Ecotec Pure cv ketel

Vaillant ketels: milieuvriendelijk en gericht op nieuwe energiebronnen

Vaillant is al ruim 140 jaar vernieuwend in de warm water en verwarmingstechnologie. Het bedrijf is de uitvinder van de geiser en ontwikkelde zich daarna als kwaliteitsmerk in hr-ketels. De Vaillant-ketels staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid en hebben zich al in miljoenen huizen bewezen.

Met Vaillant haalt u een duurzame oplossing voor uw verwarming en warm watervoorziening in huis.

Bekijk alle Vaillant cv-ketels

Vaillant heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan

De moderne verwarmingstechnologie een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming. Door de vervanging van oude verwarmingssystemen door nieuwe efficiënte systemen, is het mogelijk dertig procent op energie en de uitstoot van vervuilende gassen te besparen.

Vaillant wil daar een actieve bijdrage aan leveren. Daarom richt het bedrijf zich niet alleen op systemen die op gas werken, maar ook op systemen die gebruik maken van nieuwe energiebronnen, zoals zonne-energie.

8,6/10

Uitstekend | 906 beoordelingen

86% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Over Vaillant

Vaillant is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. De Vaillant Group ontwikkelt en vervaardigt haar producten en diensten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Slowakije, Turkije en China. Vaillant is sterk in de productie van energiezuinige en schone systemen voor verwarming, koeling en warm water. 

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers