Cv-ketel onderhoud en vervangen in Amsterdam

Cv-ketel onderhoud Amsterdam

Feenstra is de vertrouwde naam voor cv-ketel onderhoud. Vanuit onze vestiging aan de Schepenbergweg in Amsterdam-Zuidoost gaan dagelijks tientallen monteurs op weg om cv-ketels te controleren en af te stellen: van Amsterdam-Noord tot Oud-Zuid, en van Weesp tot Badhoevedorp. U heeft onze busjes ongetwijfeld wel eens door uw buurt zien rijden. Het cv-onderhoud dat wij uitvoeren, verlengt de levensduur van uw ketel en helpt storingen en reparaties te voorkomen. Daarnaast zorgt de juiste afstelling van uw ketel dat hij veilig, efficiënt en energiezuinig functioneert. Hierdoor is periodiek cv-ketel onderhoud een investering die zichzelf gemakkelijk terugverdient.

Cv-onderhoud in Amsterdam

Laat uw cv-ketel vervangen

Wilt u uw huidige cv-ketel vervangen? Dan kunt u bij ons een nieuwe cv-ketel kopen. Wij verkopen hr-ketels van alle A-merken en voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies, zodat u weloverwogen en goed geïnformeerd de keus voor een nieuwe cv-ketel kunt maken. Bij ons advies houden we onder meer rekening met het type en de grootte van uw woning. Tussenwoningen en appartementen, die zo veel voorkomen in de hoofdstad van Nederland, zijn bijvoorbeeld makkelijker te verwarmen dan grote, vrijstaande woningen, en vragen dus om een ander type ketel. Maar wat voor ketel u ook kiest, wij komen altijd uw nieuwe cv-ketel installeren. Zo bent u zeker dat uw nieuwe apparaat veilig en energiezuinig werkt

Cv-ketel huren Amsterdam

De aanschaf van een cv-ketel vergt een grote uitgave, die niet iedereen in één keer wil of kan missen. In Amsterdam, waar wonen toch al duurder is dan in de rest van Nederland, is een cv-ketel huren mogelijk voor u een goede optie. Gaat u volgens onze huurconstructie een cv-ketel leasen, dan betaalt u een vast, laag bedrag per maand, waarbij alles is inbegrepen: installatie, onderhoud, een slimme thermostaat, veiligheidspakket en storingsdienst. Dit betekent dat u buiten het vaste maandtarief nooit voor onverwachte kosten komt te staan. En u blijft flexibel: na een jaar kunt u per maand opzeggen en zit u nergens meer aan vast. Twijfelt u tussen het kopen of huren van een cv-ketel? Maak gebruik van onze keuzehulp.

Doe nu de keuzehulp

Cv-ketel storing verhelpen

Ook goed onderhoud kan niet altijd verhinderen dat uw cv-ketel kapot gaat. Als u een cv-ketel storing heeft, kunt u rekenen op de 24/7 service van Feenstra. Of u nu een servicecontract bij ons heeft of niet, wij zorgen ervoor dat elke cv-reparatie in Amsterdam binnen 24 uur plaatsvindt. Vanuit onze vestiging in Zuidoost zijn onze monteurs snel bij uw huis om uw CV storing te verhelpen.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Amsterdam
KOMO Amsterdam
KvINL Amsterdam
Techniek Nederland Amsterdam

Reviews van Feenstra uit Amsterdam

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."