Menu

Cv-ketel kopen

Advies over een nieuwe cv-ketel kopen

Een nieuwe cv-ketel uitkiezen, dat doet u niet elke dag. Hoe wordt u wijs uit de vele merken, typen en modellen? Met welk model stookt u het voordeligst? U kiest misschien al snel voor een cv-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt uiteindelijk juist niet rendabel uit. Daarom is vakkundig advies zo belangrijk. Feenstra adviseert u vrijblijvend en vakkundig.

Online advies Ketelkiezer

Beantwoord 4 vragen en ontvang direct online advies.

Start Ketelkiezer

Persoonlijk advies

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op.

Advies aanvragen

Cv-ketel kopen bij Feenstra:

  • Gratis & vrijblijvend advies
  • Alle A-merken cv-ketels
  • Cv-ketel kopen altijd inclusief montage
  • Optioneel: onderhoudscontract

Cv-ketel kopen vanaf € 924,-

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel en wilt u een cv-ketel kopen? Dan zult u merken dat er de laatste jaren veel is verbeterd op dit gebied. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u zoveel besparen op uw stookkosten dat u de aankoopprijs al snel terugverdient. Bovendien kunt u nu een slimme thermostaat op uw hr-ketel aansluiten. Daarmee stookt u zo zuinig mogelijk en is het binnen altijd precies zo warm als u prettig vindt.

Direct naar de cv-ketel shop

  • 8.4/10
  • 567 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 92% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Tijdelijk veel voordeel op cv-ketels!
actie cvketel

Feenstra bestaat 70 jaar en trakteert. Koopt u een Remeha, Intergas of ATAG cv-ketel, ontvangt u € 50,- korting. Bij een ATAG cv-ketel krijgt u bovendien een  ATAG One slimme thermostaat t.w.v. € 249,- gratis.

Naar de cv-ketel actie

Beste cv-ketel kopen 

Beste cv-ketel kopenDe Consumentenbond heeft in september 2016 cv-ketels aan een test onderworpen voor het predicaat beste uit de test.

Voor de titel beste cv-ketel van Nederland werden de hr-ketels onder andere getest op het hoogste rendement, het warmwatercomfort en de levensduur van de ketel.

Ook benieuwd welke ketels uit winnaar uit de bus kwamen?De beste cv-ketels

Feenstra Veilig

Feenstra werkt veilig of niet. Zo simpel is het. 
Daarom hoort bij iedere installatie van een cv-ketel een veiligheidspakket. Zo garanderen wij uw en onze veiligheid.

Veiligheidspakket

Inclusief onderhoud

Koopt u een cv-ketel bij Feenstra heeft u de keuze of u hier gelijk het onderhoudscontract WarmteGarantie bij afsluit. Hiermee bent u altijd verzekerd van warmte en warm water én u krijgt korting op de aanschafprijs van de cv-ketel.

WarmteGarantie

Thermostaat, slim of niet?

Bij een nieuwe ketel hoort een nieuwe thermostaat. Een geschikt moment om na te denken over een slimme thermostaat. Slim want uw nieuwe cv-ketel werkt dan nóg zuiniger. In de Ketelkiezer en shop tonen wij u welke thermostaat bij uw nieuwe ketel past.

Nog meer besparen met uw nieuwe cv-ketel?

Verhoog de prestatie van uw nieuwe cv-ketel met de energiebesparende vuilafscheider en ontluchter van Spirotech. Kies voor optimale bescherming, meer rendement en een besparing van ca. € 135,- per jaar. Meer comfort met minder energie.

Vuilafscheider
Cv-ketels en -onderdelen, zoals thermostaatkranen, vloerverwarming en warmtewisselaars zijn gevoelig voor vuil. De innovatieve vuilafscheider haalt het vuil uit uw systeem en houdt deze schoon. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Automatische ontluchter
De automatische ontluchter verwijdert de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt de prestaties. Hiermee bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 60,- per jaar.

Cv-ketel kopen bij Feenstra

Twijfelt u tussen kopen of huren? Bekijk hier de verschillen.

Kopen of huren?

Wat vinden onze klanten?

8.4/10

Goed | 567 beoordelingen

The Feedback Company

92% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen