Feenstra heeft vestigingen door heel Nederland en een landelijke dekking.

Bekijk onze vestigingen in NL

Bekijk hieronder ook onze servicegebieden in Noord-Holland

Cv-ketel onderhoud en vervangen in Amsterdam

Feenstra is 24/7 bereikbaar voor CV storingen. Vanuit onze vestiging in Amsterdam zijn we altijd snel ter plekke. Ontdek meer over onze service op de site.

De cv-installateur in Alkmaar en omgeving

Laat uw cv-installatie en onderhoud in Alkmaar en omgeving verzorgen door Feenstra. 24/7 bereikbaar voor reparaties. Neem contact op en ontdek onze service.

Dé cv-installateur van de Gooi- en Vechtstreek

Feenstra is dé cv-installateur in de Gooi- en Vechtstreek: deskundige installatie, onderhoud en reparatie van uw cv. 24/7 bereikbaar. Neem nu contact op.

Cv-installatie en onderhoud in de Haarlemmermeer

Feenstra is deskundig op het gebied van cv-ketels; van installatie tot onderhoud en reparatie. 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Ontdek onze service!

Cv-ketel onderhoud en installatie Zaanstad

Feenstra is dé naam voor cv-installatie en onderhoud in Zaanstad. 24/7 bereikbaar voor cv-reparaties. Neem direct contact met ons op en ontdek onze service.

Cv-onderhoud door dé cv-installateur in Haarlem

Feenstra is dé cv-installateur voor de regio Haarlem. Altijd snel ter plekke en 24/7 bereikbaar bij storingen. Ontdek meer over onze service op de site.

Dé naam voor cv-ketels in Purmerend

Feenstra is in Purmerend de specialist in cv-ketels. Van aankoopadvies tot onderhoud, installatie en reparatie. 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op.

Dé naam voor cv-onderhoud in Amstelveen

Feenstra is met meer dan 70 jaar ervaring dé cv-installateur in Amstelveen. Installatie, onderhoud, en 24/7 bereikbaar voor reparaties. Ontdek onze service.

De deskundige cv-installateur in Hoorn

Feenstra is de vertrouwde naam voor cv-installatie en onderhoud in Hoorn. 24 uur per dag bereikbaar voor cv-reparaties. Ontdek onze service.