Huren is meer dan alleen de hr-ketel

Een cv-ketel huren is dé oplossing als u zonder gedoe en zorgen een warm huis en warm water wilt. Als u bij Feenstra een verwarmingsketel huurt, maakt u gebruik van een hr-ketel tegen een vast tarief per maand. Geen zorgen over veiligheid, storingen en onderhoud. Kortom: geen onverwachte kosten. En geen gedoe, want Feenstra monitort uw cv-ketel op afstand en weet precies wanneer onderhoud nodig is. We komen alleen langs als het echt nodig is. Na afloop van uw contract kunt u per maand opzeggen. Dan halen wij de ketel kosteloos en zonder afkoopregeling bij u op.

cv ketel huren

Start de keuzehulp en u weet direct welke huurketel u nodig heeft

1/4
1 2 3 4
Nog niet alle vragen zijn beantwoord
Een ogenblik geduld a.u.b.

Wat kost een verwarmingsketel huren?

Een verwarmingsketel huren kan al vanaf € 23,95 per maand. In het vaste, lage maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen, dus ook installatie, onderhoud en spoedreparaties. U komt dus nooit voor onverwachte uitgaven te staan. Bekijk hieronder welke situatie het meest op u van toepassing is, en zie gelijk hoeveel u per maand gaat betalen.

Klein huishouden

CW klasse 3

vanaf 23.95 per maand

Max vermogen 18 Kw 10L warm water p/min Bad vol in 12 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW3 kiezen

Meest gekozen

Gemiddeld huishouden

CW klasse 4

vanaf 28.95 per maand

Max vermogen 23 Kw 12,5L w water p/min Bad vol in 11 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW4 kiezen

Groot huishouden

CW klasse 5

vanaf 31.95 per maand

Max vermogen 26 Kw 15L warm water p/min Bad vol in 6 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW5 kiezen

Klein huishouden

CW klasse 3

vanaf 23.95 per maand

Max vermogen 18 Kw 10L warm water p/min Bad vol in 12 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW3 kiezen

Meest gekozen

Gemiddeld huishouden

CW klasse 4

vanaf 28.95 per maand

Max vermogen 23 Kw 12,5L w water p/min Bad vol in 11 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW4 kiezen

Groot huishouden

CW klasse 5

vanaf 31.95 per maand

Max vermogen 26 Kw 15L warm water p/min Bad vol in 6 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW5 kiezen

  • Energiezuinige hr-ketel inclusief installatie
  • Onderhoud en monitoring op afstand
  • Inclusief slimme thermostaat
  • Bedienbaar via App

Waarom zou ik een cv-ketel huren bij Feenstra?

Het huren van een hr-ketel heeft veel pluspunten. Hieronder de belangrijkste voordelen op een rij.

cv ketel leasen

U zit niet aan uw huurketel vast
Bij Feenstra huurt u een cv-ketel zonder langdurig contract of afkoopregelingen. Na afloop van uw contract is het maandelijks opzegbaar. Mocht u dan de huur willen opzeggen, dan komen wij de ketel bij u ophalen. Zonder extra kosten!

U huurt veilig en vertrouwd
Wij zorgen altijd voor vakkundige installatie en zorgen dat deze volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen. De eenmalige kosten voor het aansluiten van uw huurketel zijn vanaf € 99,-.

Huurketel
verwarmingsketel huren

Geen zorgen over bijkomende kosten
Bij de maandelijkse huurprijs zijn de kosten voor standaard onderhoud inbegrepen. Net zoals het pakket Feenstra Veilig. Normaliter € 150,- extra, maar bij Feenstra huren altijd inclusief! Zo worden storingen voorkomen en stookt u veilig en energiezuinig.

U huurt een cv-ketel inclusief slimme thermostaat en app
Als u een cv-ketel huurt bij Feenstra, is dat inclusief slimme thermostaat. Met een app kunt de thermostaat op afstand bedienen. Uw kunt uw verwarming hoger of lager zetten zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn.

verwarmingsketel huren
Huurketel

U profiteert van online monitoring
Uw huurketel is voorzien van een communicatiemodule. Deze module gebruikt Feenstra om uw cv-ketel op afstand te monitoren. Zo kan Feenstra bij problemen op afstand bepalen wat er met uw ketel aan de hand is. Dit voorkomt onnodig wachten op de monteur.

Cv-ketel huren aanvragen

Nog meer besparen met een huurketel?

Verhoog de prestatie van uw gehuurde verwarmingsketel met de energiebesparende vuilafscheider en ontluchter van Spirotech. Kies voor optimale bescherming, meer rendement en een besparing van ca. € 135,- per jaar. Meer comfort met minder energie.

Vuilafscheider

Cv-ketels en -onderdelen, zoals thermostaatkranen, vloerverwarming en warmtewisselaars zijn gevoelig voor vuil. De innovatieve vuilafscheider haalt het vuil uit uw systeem en houdt deze schoon. Zo zorgt u voor optimale bescherming en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Automatische ontluchter

De automatische ontluchter verwijdert de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem. Dit verhoogt de prestaties van uw huurketel. Hiermee bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst
€ 60,- per jaar.

De beste combiketel huren voor uw huishouden

Een grote cv-ketel is niet altijd beter. De juiste combiketel met bijbehorende comfort-waarde, sluit perfect aan op uw gezinssituatie en woningtype. Bij Feenstra kiest u zelf wat het beste bij u past. Weet u nog niet welke hr-ketel u het best kunt huren? Doe dan de Keuzehulp.

Veelgestelde vragen over cv-ketel huren

Het huren van een cv-ketel is bij Feenstra altijd inclusief installatie. Zo kunt u erop vertrouwen dat de ketel veilig en optimaal functioneert. De installatiekosten zijn meegenomen in het maandelijkse huurbedrag. Wel betaalt u eenmalige aansluitkosten.

De minimale huurtermijn voor een cv-ketel is bij Feenstra één jaar. Hierna kunt u uw contract maandelijks opzeggen. De ketel blijft altijd eigendom van Feenstra.

De ketel blijft gedurende de huurperiode eigendom van Feenstra. Het huurcontract heeft een vaste loopduur van 1 of 5 jaar. Na deze periode is het contract maandelijks kosteloos opzegbaar. Het contract wordt dan op de eerste dag van de volgende maand beëindigd. Wij plannen een afspraak met u in om de ketel op te halen.

Het kan zo zijn dat we een nieuwe cv-ketel bij u installeren, maar dit is niet altijd het geval. We kiezen altijd zorgvuldig een cv-ketel die goed en naar behoren werkt. Mocht dit niet het geval zijn, dan komen we altijd een andere installeren. De ketel blijft daarnaast eigendom van Feenstra.

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers