Menu

Cv-ketel huren

Huren is meer dan alleen de hr-ketel

Een warm huis en warm water zonder gedoe en zorgen? Als u bij Feenstra een cv-ketel huurt, huurt u tegen een vast tarief. Geen zorgen over veiligheid, storingen en onderhoud of onverwachte kosten. En geen gedoe want Feenstra monitort uw cv-ketel op afstand en weet precies wanneer onderhoud nodig is. We komen alleen langs als het echt nodig is. Na afloop van uw contract, kunt u per maand opzeggen. Dan halen wij de cv-ketel kosteloos en zonder afkoopregeling bij u op. Start de keuzehulp en u weet direct welke huurketel u nodig heeft.

Start keuzehulp cv-ketel huren

cv ketel huren
 • Energiezuinige hr-ketel inclusief installatie
 • Onderhoud en monitoring op afstand
 • Inclusief slimme thermostaat
 • Bedienbaar via App

De beste verwarmingsketel huren voor uw huishouden

Een grote cv-ketel is niet altijd beter. De juiste cv-ketel met bijbehorende CW-waarde, sluit perfect aan op uw gezinssituatie. Bij Feenstra kiest u zelf wat het beste bij u past. Weet u nog niet welke huurketel u nodig heeft? Doe dan de Keuzehulp.

Klein huishouden

CW klasse 3

vanaf 23.95 per maand

Max vermogen 18 Kw 10L warm water p/min Bad vol in 12 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW3 kiezen

Meest gekozen

Gemiddeld huishouden

CW klasse 4

vanaf 28.95 per maand

Max vermogen 23 Kw 12,5L w water p/min Bad vol in 11 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW4 kiezen

Groot huishouden

CW klasse 5

vanaf 31.95 per maand

Max vermogen 26 Kw 15L warm water p/min Bad vol in 6 minuten Incl. Feenstra Veilig Aansluitkosten vanaf 99,-

CW5 kiezen

Hierom kiest u voor een huurketel van Feenstra

Cv ketel huren

Geen langdurig contract met afkoopregeling
Alleen bij Feenstra huurt u een cv-ketel zonder dat u ergens lang aan vast zit. Na afloop van uw contract is het maandelijks opzegbaar. Mocht u dan de huur willen opzeggen, komen wij de ketel bij u ophalen. Zonder extra kosten!

Veilig, vakkundig en vertrouwd
De eenmalige kosten voor het aansluiten van uw huurketel zijn vanaf € 99,-. Wij zorgen ervoor dat elke installatie volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen. De installatie is verplicht.

Huurketel
Cv ketel onderhoud2

Geen zorgen over veiligheid, reparatie en onderhoud
Want bij de maandelijkse huurprijs zijn de kosten voor standaard onderhoud inbegrepen. Net zoals het pakket Feenstra Veilig. Normaliter € 150,- extra, maar bij Feenstra huren altijd inclusief! Zo worden
 storingen voorkomen en stookt u veilig & energiezuinig.

Gratis thermostaat en App
Als u een cv-ketel huurt bij Feenstra, huurt u deze inclusief thermostaat. Met een App kunt de thermostaat op afstand bedienen. Uw verwarming hoger of lager zetten zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn.

Cv ketel thermostaat
Feenstra online monitoring

Het gemak van online monitoring 
Uw nieuwe ketel is voorzien van een communicatie module. Deze module gebruikt Feenstra om uw cv-ketel op afstand te monitoren. Zo kan Feenstra bij problemen op afstand bepalen wat er met uw cv-ketel aan de hand is. Dit voorkomt onnodig wachten op de monteur.

Cv-ketel huren aanvragen

Nog meer besparen met een huurketel?

Verhoog de prestatie van uw cv-ketel met de energiebesparende vuilafscheider en ontluchter van Spirotech. Kies voor optimale bescherming, meer rendement en een besparing van ca. € 135,- per jaar. Meer comfort met minder energie.

Vuilafscheider

Cv-ketels en -onderdelen, zoals thermostaatkranen, vloerverwarming en warmtewisselaars zijn gevoelig voor vuil. De innovatieve vuilafscheider haalt het vuil uit uw systeem en houdt deze schoon. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Automatische ontluchter

De automatische ontluchter verwijdert de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt de prestaties. Hiermee bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 60,- per jaar.

Certificeringen verwarming

 • 4SCIOS
 • Techniek Nederland
 • KM kiwa vgm 260x100
 • KvINL
 • KOMO instal
 • Meer met Minder Energie
 • VCA veiligheids checklist aannemers