Een ‘slim’ huis als toekomst

Filmpjes: hoe ziet u en hoe zien wij ‘uw huis van de toekomst’?

  • 30/04/2017 3:45pm
  • 0
  • 3 min.
  • Feenstra nieuwsredactie

Een monteur die elke twee jaar komt kijken hoe de ketel erbij hangt? Dat vinden we straks super-ouderwets. Wij denken dat we steeds meer naar ‘beheer op afstand’ gaan en naar nog meer het ontzorgen van bewoners. Want zeg nu eerlijk: ‘niemand wil zich toch druk maken om systemen die het gewoon moeten doen?’

Onze techneuten maken het liefste alles wat mogelijk is. Gewoon, omdat het leuk is om nieuwe dingen te maken. Als bedrijf vinden wij dat ontwikkelingen wél moeten inspelen op serieuze en langdurige behoeften van consumenten. Vandaar dat we ook altijd benieuwd zijn naar meningen en ideeën van bewoners.

De wereld in 2020

In 2020 is elke bewoner altijd met zijn woning verbonden. Zo komen we thuis in een warm, veilig en gezond huis, afgestemd op onze persoonlijke behoefte. Onze slimme systemen van vandaag staan aan de basis van grote veranderingen in de toekomst. Ook in 2020 zorgt Feenstra ervoor dat u zorgeloos kunt wonen.

Hoe ziet het huis van de toekomst eruit?

Hoe ziet het huis van de toekomst eruit? Wij vroegen het op een mooie dag aan willekeurige passanten in het Vondelpark in Amsterdam. Waarom? Omdat Feenstra ook in de toekomst ziet dat mensen veilig en comfortabel wonen en hier graag een bijdrage aan levert. Daarom horen wij graag wat ‘het huis van de toekomst’ voor hen betekent.

Feenstra Monitor

Een huis zonder gedoe en zorgen? Bij Feenstra waken wij over uw apparaten. U heeft geen zorgen over veiligheid, storingen en onderhoud of onverwachte kosten. Zo monitoren wij uw verwarming op afstand en houden voor u in de gaten wanneer onderhoud nodig is.

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.