Geen heet water? Zoek de oorzaakWim Kosmeier

- Hoofdmonteur

Hoofdmonteur Service Wim Kosmeier (1969) is ook zo’n Feenstra-vakman die de klant altijd centraal stelt. Bewoners verrassen en ervoor zorgen dat het cv-systeem tip/top en naar wens zijn werk doet, dat is de reden dat hij elke ochtend vroeg in zijn Feenstra-bus stapt. Wim noemt zijn werk niet voor niets zijn hobby en vindt dat hij een dankbaar beroep mag uitoefenen. Wim is getrouwd, heeft een dochter en is sinds 2007 bij Feenstra in dienst. Naast zijn werk zijn modelbouw en computers (ICT) zijn passie.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for A Lansink
  A Lansink 47 dagen geleden

  Hi Wim, ik heb iets raars. Na het plaatsen van een nieuwe douchekraan kom er nergens meer warmwater. Ik bedoel geen druppel warmwater letterlijk geen water meer uit de kraan. Behalve als ik koud aandoe. Nu las ik misschien de mengkraan verkeerd aangesloten? Dus ik alleen warm water leiding los. En niks. En warmwater is alleen een aftakking van de leiding maar ook de was tafel in de keuken zodra ik het warmwater knop open draaien, droog ????‍????

 • Gravatar for petra
  petra 5 maanden geleden

  Mijn douchewater is juist te heet. Als ik mijn kraan op het koudst heb staan hou ik het bijna niet uit, zo heet. Ligt dat aan de instellingen van de ketel?

 • Gravatar for HJ Jonker
  HJ Jonker 7 maanden geleden

  Hoe komt het dat als ik douche het water warm word en dan weer lauw.
  Dit herhaald zich om de20 a 30 seconde.

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare HJ Jonker 7 maanden geleden

   Beste meneer/mevrouw Jonker,

   Als u dit probleem alleen bij de douchekraan heeft dan kan het zijn dat de douchekop en zeef vol kalk zit.
   Wij adviseren u om uw douchekop en eventueel zeef goed schoon te maken en te ontkalken. U kunt hiervoor een bak gebruiken met azijn of ontkalkingsmiddel en alle onderdelen langdurig in de bak te leggen.

   Heeft u dit probleem ook bij ander kranen dan kan het de cv-ketel zijn. Neem dan telefonisch contact met ons op 088 8455 00 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for G G keuning
  G G keuning 2 jaren geleden

  Hallo .
  Uit mijn douchekop ko.t lauw water maar als ik de bad kraan die ernaast staat aanzet komt er wel heet water uit. en deze bad kraan heb ik overgezet naar mijn douch en dat is het wonderlijke komt er dus lauw water uit.zou het iets met de leiding kunnen zijn ?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare G G keuning 2 jaren geleden

   Beste meneer, mevrouw Keuning,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Het is niet fijn om met lauw water te douchen. Zo te lezen heeft het niets met de leidingen te maken. Wij adviseren u om uw douchekop en eventueel zeef goed schoon te maken en te ontkalken. U kunt hiervoor een bak gebruiken met azijn of ontkalkingsmiddel en alle onderdelen langdurig in de bak te leggen.

   Mocht het zo zijn dat u hierna nog last ervaart van lauw water, neem dan telefonisch contact met ons op 088 8455 00 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Monteur
  Monteur 3 jaren geleden

  Geen reacties

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Monteur 3 jaren geleden

   Beste Monteur,

   Klopt, op dit moment bent u de enige met een reactie.

   Wij gaan er vanuit dat de website voor iedereen duidelijk is. Een groot gedeelte van de storing is online op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan adviseren wij altijd om telefonisch met ons in contact te komen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088-8455 000. Mijn collega's helpen u graag verder.


   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare