Geen heet water? Zoek de oorzaakWim Kosmeier

- Hoofdmonteur

Hoofdmonteur Service Wim Kosmeier (1969) is ook zo’n Feenstra-vakman die de klant altijd centraal stelt. Bewoners verrassen en ervoor zorgen dat het cv-systeem tip/top en naar wens zijn werk doet, dat is de reden dat hij elke ochtend vroeg in zijn Feenstra-bus stapt. Wim noemt zijn werk niet voor niets zijn hobby en vindt dat hij een dankbaar beroep mag uitoefenen. Wim is getrouwd, heeft een dochter en is sinds 2007 bij Feenstra in dienst. Naast zijn werk zijn modelbouw en computers (ICT) zijn passie.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for G G keuning
  G G keuning 18 maanden geleden

  Hallo .
  Uit mijn douchekop ko.t lauw water maar als ik de bad kraan die ernaast staat aanzet komt er wel heet water uit. en deze bad kraan heb ik overgezet naar mijn douch en dat is het wonderlijke komt er dus lauw water uit.zou het iets met de leiding kunnen zijn ?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare G G keuning 18 maanden geleden

   Beste meneer, mevrouw Keuning,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Het is niet fijn om met lauw water te douchen. Zo te lezen heeft het niets met de leidingen te maken. Wij adviseren u om uw douchekop en eventueel zeef goed schoon te maken en te ontkalken. U kunt hiervoor een bak gebruiken met azijn of ontkalkingsmiddel en alle onderdelen langdurig in de bak te leggen.

   Mocht het zo zijn dat u hierna nog last ervaart van lauw water, neem dan telefonisch contact met ons op 088 8455 00 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Monteur
  Monteur 24 maanden geleden

  Geen reacties

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Monteur 23 maanden geleden

   Beste Monteur,

   Klopt, op dit moment bent u de enige met een reactie.

   Wij gaan er vanuit dat de website voor iedereen duidelijk is. Een groot gedeelte van de storing is online op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan adviseren wij altijd om telefonisch met ons in contact te komen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088-8455 000. Mijn collega's helpen u graag verder.


   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare