Cv-ketel onderhoud Basis

Cv onderhoud Basis

Het basis cv-ketel onderhoud kost € 6,65 per maand. Hiervoor krijgt u:

  • 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel.
  • Binnen 24 uur hulp bij storing.
  • Voorrijkosten zijn inbegrepen bij de prijs.

Het onderhouden van uw cv-ketel is noodzakelijk; zo voorkomt u storingen, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en zorgt u voor een lager energieverbruik. 

Cv-ketel abonnement Basis

Kies voor All-in

Bij dit abonnement van € 15,10 per maand zijn naast de opties van Cv onderhoud Basis óók de materiaalkosten en arbeidsloon bij reparatie en storingen inbegrepen. 

Voorkom onaangename verrassingen en kies voor een upgrade!

Cv-ketel abonnement All-in

Toestelkeuring & eerste onderhoud

Sluit u een serviceabonnement van Feenstra af, dan gaat er altijd eerst een toestelkeuring aan vooraf. Hierbij controleert onze monteur uw ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 49,50 exclusief eventuele kosten voor materiaal. De keuring duurt ongeveer 60 minuten, duurt het langer, dan kan de extra tijd in rekening worden gebracht.

Looptijd abonnement

Het cv-ketel basis onderhoudsabonnement sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Materiaalkosten en arbeidsloon bij reparatie/storingen zitten niet in het abonnement.

Cv onderhoud vergelijken

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas, en hoe u kunt voorkomen dat u risico loopt.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Open toestel onderhoud?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. 

Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen. 

Waarom Feenstra?

. Landelijke dekking, altijd in de buurt
. 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen
. 800 gecertificeerde monteurs
. 850.000 huishoudens gingen u al voor
. Sinds 1947 marktleider in verwarming

meermetminder.pngmilieu centraal

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers