Menu

Raambeveiliging

Een inbraak via een raam is vaak een peulenschil. Inbrekers hebben maar een klein beetje ruimte nodig om zich doorheen te wurmen en daar staat niet iedereen bij stil. Pas daarom naast deurbeveiliging ook raambeveiliging toe om de kans op inbraak tot een minimum te beperken.

Raambeveiliging met glasbreukmelderGlasbreukmelder

Bij de keuze voor raambeveiliging is het zinvol om te kiezen voor producten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Deze producten zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Raambeveiliging kan bijvoorbeeld een glasbreukmelder zijn. In geval van brekend glas gaat er dan een seintje naar het alarmsysteem die vervolgens af gaat.

Magneetcontacten

Ook is het raadzaam uw ramen uit te rusten met magneetcontacten. Het magneetcontact is verbonden met uw alarmsysteem, waardoor het alarm afgaat bij (poging tot) inbraak. Het contact kan op elk raam (of deur) gemonteerd worden.

Sloten op uw raam

Voor een compleet beveiligd huis kunt u ook kiezen voor sloten op uw raam. Bij een draairaam kunt u kiezen voor dievenklauwen die te monteren zijn aan de scharnierzijde (alleen bij naar buiten draaiende ramen). Dit kan een erkend slotenmaker voor u monteren.

Naast dievenklauwen kunt u uw raam extra beveiligen met veiligheidsscharnieren. En als u wilt ventileren met een klein raampje door het open te kunnen laten staan, pas dan de barrièrestang toe. Deze producten kunnen gelijksluitend door de slotenmaker worden geleverd, zodat u met één sleuteltje alle sluitingen kunt bedienen. Tenslotte kunt u voor een klepraam druksluitingen of combi-uitzetters (laten) monteren.

Persoonlijk advies over huisbeveiliging

Wilt u meer informatie over huisbeveiliging? Feenstra heeft beveiligingsscamera's en draadloze alarmsystemen in haar assortiment. Het alarmsysteem is tevens uit te breiden met tientallen alarm componenten, waaronder glasbreukmelders voor raambeveiliging. Graag geven wij u eerlijk advies over de juiste beveiliging voor uw huis.

Mogelijkheden alarmsysteem bekijken

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra