Deurbeveiliging

Deurbeveiliging tegen inbraak

Deurbeveiliging zorgt er voor dat u onbezorgd kunt wonen en met een gerust hart van huis kunt gaan, zonder de angst dat inbrekers makkelijk uw huis binnenkomen. Er zijn verschillende manieren om uw deuren te beveiligen. Natuurlijk kunt u (extra) sloten, cilinders en een veiligheidsbeslag laten zetten door een slotenmaker.

Deurbeveiliging

"De ervaring leert dat de kans op inbraak met deurbeveiliging met meer dan 95% daalt!"

Elektronische deurbeveiliging met magneetcontacten

Feenstra levert voor optimale deurbeveiliging magneetcontacten. Het magneetcontact is verbonden met uw alarmsysteem, waardoor het alarm afgaat bij (poging tot) inbraak. Het contact kan op elk raam of deur gemonteerd worden en wordt geïnstalleerd door een Feenstra monteur. Houdt er rekening mee dat uw deur beveiligd wordt met veiligheidsproducten die herkenbaar zijn aan het SKG logo. SKG is een onafhankelijk instituut dat de producten keurt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Magneetcontacten

elektronische deurbeveiliging magneetcontact

Deurbeveiliging alarm

Vergeet bij het aanbrengen van deurbeveiliging ook de achterdeur niet, zodat u uw woning compleet beveiligd. Naast sloten en magneetcontacten kunt u ook dievenklauwen plaatsen bij naar buiten draaiende deuren. 

Als u uw huis naast sloten voorziet van een draadloos alarmsysteem van Feenstra, kunt u het verder optimaliseren met tientallen verschillende alarm componenten, waaronder raambeveiliging en bewegingsmelders.

Alarmsysteem voor deurbeveiliging bekijken

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra