Menu

Alarmsysteem, veilig thuis zonder zorgen

Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

Wetende dat uw huis tegen inbraak en brand beschermd is zonder dat u daar over na hoeft te denken. Met maximale veiligheid en direct de juiste actie wanneer dat nodig is. De nieuwste draadloze en gecertificeerde alarmsystemen van Feenstra zorgen daarvoor met óf zonder huurcontract.

Doeltreffend en direct de juiste actie

  • Professionele installatie incl. installatiecertificaat
  • Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteit storingen
  • Beveiligde verbinding met bemande meldkamer
  • Eenvoudige bediening via app
  • Periodiek onderhoud & 24/7 service bij storingen

Weet in 1 minuut welk pakket het beste bij u past

Beantwoord 5 vragen en u weet direct waar u aan toe bent. Want of u nu beschermd wilt zijn tegen de gelegenheidsinbreker, omdat u regelmatig van huis bent óf omdat uw verzekering dat eist; iedere situatie is anders.

1/5
1 2 3 4 5
Nog niet alle vragen zijn beantwoord
Een ogenblik geduld a.u.b.
  • 8/10
  • 244 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 89% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen
Feenstra als het om onderhoud gaat

Belangrijk: omdat uw alarmsysteem ALTIJD moet werken

Het inbrekersgilde wordt steeds professioneler. Daarom zijn de alarmsystemen van Feenstra op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt.  Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Dit komt omdat de alarmsystemen van Feenstra via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceren. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu.  Ook is de verbinding met onze eigen 24/7 bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Periodiek komen wij langs voor een volledige check en onderhoudsbeurt van uw FlexHuur Beveiliging alarmsysteem. Zodat u, uw woning en uw bezittingen te allen tijde veilig zijn.

Vrijblijvend advies aanvragen

Alarminstallatie uitbreiden?

Alle alarmsystemen van Feenstra zijn uit te breiden met verschillende extra componenten, zoals bewegingsmelders met camera en rookmelders.

Verhuisplannen?

Kies dan voor het 1-jarige contract. Na het eerste jaar, kunt u dan per maand opzeggen zonder afkoopregeling en stuurt u het systeem terug naar Feenstra. Wij snappen dat u flexibel wilt blijven.

Bedien uw alarmsysteem via de Feenstra app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw Feenstra alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een sensor leeg is. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera, dan kunt u via de app foto’s maken van de ruimte waarin deze melder hangt en direct bekijken. Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.

Het beste alarmsysteem door certificering

Al onze brand- en inbraakbeveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Feenstra kunnen die leveren. Met een Borg opleverbewijs krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Alarmsysteem met meldkamer

Het draadloze alarmsysteem van Feenstra is via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op onze eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer. Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de veiligheidsexperts met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen.

Alarmsystemen vergelijken

Voordat u huisbeveiliging aanschaft, wilt u wellicht verschillende systemen en aanbieders vergelijken om een weloverwogen beslissing te nemen. Kies voor een betrouwbaar beveiligingssysteem. Zo kunt u met een gerust hart van huis of lekker naar bed.

Vergelijken

Alarmsysteem kopen

Een alarmsysteem huren of kopen is beide mogelijk, net wat u prettig vindt. Vul hier uw gegevens in voor (gratis en vrijblijvend) advies. Onze adviseur zal dan telefonisch contact met u opnemen en uw woonsituatie en wensen bespreken. Zo weet u zeker dat u straks een echt veilig gevoel heeft.

Vrijblijvend advies aanvragen

Feenstra Huisbeveiliging

8/10

Goed | 244 beoordelingen

The Feedback Company

89% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Feenstra huisbeveiliging certificeringen