Menu

Alarmsysteem ZOMERACTIE: Tijdelijk 3 maanden gratis

Draadloze alarmsystemen vergelijken

Ongewenste gasten houdt u liever buiten de deur. Een alarmsysteem van Feenstra waakt over uw woning, familie en bezittingen. Zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. En dankzij een slimme app kunt u het alarmsysteem op afstand bedienen. Welk beveiligingssysteem past het beste bij uw woning? Kijk in het overzicht hieronder, maak uw keuze en profiteer van onze actie.

vlinderZomeractie
Tijdelijk 3 maanden gratis op elk alarmpakket met een 5-jarig contract. Uw voordeel loopt op tot wel € 118,50.

Welk alarmsysteem moet ik kiezen voor mijn woning?

Feenstra heeft 3 basispakketten voor alarmsystemen. Welk pakket u ook kiest, elk pakket is REQ gecertificeerd, makkelijk bedienbaar met een app en uit te breiden met extra componenten, zodat het pakket naar uw wensen op maat kan worden samengesteld en geïnstalleerd door onze monteur. 

AlarmConnect

AlarmConnect beeld website

 • Vanaf € 22,50 per maand
 • Virtuele meldkamer
 • Inclusief 3 componenten
 • Uit te breiden met 16 componenten
 • Telefonische service bij storing
 • AlarmConnect aanvragen

AlarmCompleet

Alarmsysteem Compleet Beveiliging

AlarmRoyaal

Alarmsysteem Royaal Beveiliging

Hoge waarde inboedel en/of kostbare bezittingen? Feenstra biedt ook huisbeveiliging voor de hogere risicoklassen.

 • 8.4/10
 • 141 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 94% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Welk pakket u ook kiest, de draadloze alarmsystemen hebben allemaal:

Bediengemak via de app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle componenten. Heeft u ook een camera geïnstalleerd, dan kunt u via de app foto’s maken en bekijken.

De veiligheid van een gecertificeerd systeem

Al onze brand- en inbraakbeveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Feenstra kunnen die leveren. Met een Borg-certificaat krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Advies alarmsysteem aanvragen

De mogelijkheid tot uitbreiden

Alle alarmsystemen van Feenstra zijn uit te breiden met verschillende componenten. Zoals de bijvoorbeeld de bewegingsmelder met fotocamera. Deze ‘PIR-cam’ maakt snel drie foto’s als de melder een beweging signaleert. Deze foto’s kunt u in de app bekijken. Zo weet u op afstand wat er thuis aan de hand is. Oók handig voor de verzekering.  Via de app kunt u bovendien op elk gewenst moment foto’s maken met de fotocamera van de bewegingsmelder.

Interesse in een Feenstra Alarmsysteem? Gratis advies

Omdat u waarschijnlijk niet iedere dag een beveiligingssysteem aanschaft, is uw aanvraag geheel vrijblijvend. Zodra uw aanvraag bij ons verwerkt is, neemt onze adviseur telefonisch contact met u op. Samen bespreekt u uw woonsituatie en beveiligingswensen. Zo weet u zeker dat u straks een echt veilig gevoel heeft. Wilt u onze alarmsystemen nog een keer vergelijken? Raadpleeg dan onze vergelijkingstabel. Wilt u advies, vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend advies huisbeveiliging aanvragen

Feenstra Huisbeveiliging

8.4/10

Goed | 141 beoordelingen

The Feedback Company

94% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo