Alarmsysteem

Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breid deze zelf uit met extra componenten. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Feenstra geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Vrijblijvende advies aanvraag

Actie brandveilig alarmsysteem vierkant

 • Professionele installatie
 • Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen
 • Verbinding met bemande meldkamer
 • Eenvoudige bediening via de app

Hoe werkt ons alarmsysteem?

Voordelen alarmsysteem

Het alarmsysteem is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. Het systeem wordt aangesloten op de bemande meldkamer zodat indien nodig de hulpdiensten worden ingeschakeld. En door regulier onderhoud weet u zeker dat het alarm altijd werkt.

 • Zowel huren als kopen mogelijk
 • Eenvoudige bediening via app
 • Uit te breiden met extra componenten

Onze alarm pakketten

Alarm kopen

Alarm uitgebreid pakket
Vanaf 1.099,-
Inclusief installatie

 • Basisstation + 4 componenten
 • Het systeem is uw eigendom
 • Uit te breiden tot 32 componenten
 • 1 jaar 24/7 service bij storingen
 • 1 jaar aansluiting meldkamer

Alarmsysteem kopen

Of ontvang gratis advies

Alarm 1 jaar huren

Alarm uitgebreid pakket
33,75 per maand
299,- installatiekosten

 • Basisstation + 4 componenten
 • Na 1 jaar per maand opzegbaar
 • Uit te breiden tot 32 componenten
 • Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
 • Bemande meldkamer in NL

Alarm huur 1 jaar aanvragen

Of ontvang gratis advies

U bespaart 66% op de installatiekosten!

Alarm 3 jaar huren

Alarm uitgebreid pakket
33,75 per maand
99,- installatiekosten

 • Basisstation + 4 componenten
 • Na 3 jaar per maand opzegbaar
 • Uit te breiden tot 32 componenten
 • Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
 • Bemande meldkamer in NL

Alarm huur 3 jaar aanvragen

Of ontvang gratis advies

Het draadloze alarmsysteem van Feenstra is via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op onze eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer (Alarm Control Nederland). Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af of wordt er een component vernield, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de centralisten met de door u aangewezen sleutelhouders. Dat kunnen bijvoorbeeld uw buren, familie of vrienden zijn. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een overval, inbraak of brand.

Meer over de meldkamer

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw alarmsysteem eenvoudig uit te breiden met rookmelders? Om uw huis te beschermen tegen brand, is het noodzakelijk om een rookmelder in huis te hebben hangen. De melder van Feenstra is een rook- en brandmelder in één en wordt aangesloten op uw Feenstra alarmsysteem. De melder meet de temperatuur in huis, maar detecteert ook rook. Dit zorgt voor een vroegtijdige detectie, óók als u niet thuis bent. En de melder geeft behalve een hard geluid, ook direct een signaal naar de meldkamer, zodat snel gehandeld kan worden.

Het alarmsysteem van Feenstra is uit te breiden met verschillende extra componenten, zoals bewegingsmelders met camera en rookmelders. Deze kunt u gelijk selecteren in onze webshop of in overleg met de monteur tijdens de installatie van het alarmsysteem. De beveiligingsmonteur heeft de componenten altijd op voorraad bij zich, waardoor de onderdelen gelijk op uw systeem kunnen worden aangesloten en geïnstalleerd.

Het overzicht aan componenten

Alarmsysteem appThuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw Feenstra alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een sensor leeg is. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera, dan kunt u via de app foto’s maken van de ruimte waarin deze melder hangt en direct bekijken. Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.

Al onze beveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Feenstra kunnen die leveren. Met een Borg opleverbewijs krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Waarom moet u kiezen voor een gecertificeerd alarmsysteem in plaats van een zelf te monteren plug-and-play systeem? Het inbrekersgilde wordt steeds professioneler. Daarom zijn de alarmsystemen van Feenstra op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Dit komt omdat de alarmsystemen van Feenstra via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceren. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu. Ook is de verbinding met de bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Vergelijk het alarmsysteem met de concurrenten

Heeft u met spoed een beveiligingssysteem nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Voor eenmalig 150,- extra installeren we uw systeem met voorrang binnen enkele dagen (ook in de avonden en weekeinden). We verzoeken u dan wel telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 088 - 6660670.

thema-veiligheid Heeft u al beveiliging van Feenstra? Log in op Mijnbeveilging

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • Borg certificaat beveiliging
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
 • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra