Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

46 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
Goed | 46 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant F.b. Van Vuuren
2020-01-31
Amsterdam B2C

Al jarenlang prima service!

Uitstekend 9,9/10
Klant M. De Munnik
2020-02-05
Amsterdam B2C

Onderhoud en advies door vriendelijke vakkundige service medewerkers.

Uitstekend 9,8/10
Klant K. Yakkioui
2020-02-06
Amsterdam B2C

Desbetreffende vakman, was zeer vriendelijk en nam zelfs de tijd om met mij in gesprek te gaan tijdens zijn werkzaamheden.

Uitstekend 9,5/10
Klant F.a.s. Bollinger
2020-02-10
Amsterdam B2C

!e monteur kan probleem niet oplossen, moeten 2 andere monteurs komen. Dag wachten, twee maal bellen, geen resultaat. Weet bellen, lang in de achte en de boodschap dat we nog 2 dagen moeten wachten, want er is geen monteur beschikbaar!! Slechte bereikbaarheid, slechte service, met recht mensen in de kou laten staan/zitten!!

Onvoldoende 3/10
Dhr. Van der Laan
2020-01-20
Amsterdam

Ik huur sinds kort een HR ketel.
Vele malen zuiniger dan dat oude beestje. Had ik natuurlijk veel eerder moeten doen.
Snel en goed geïnstalleerd. Kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend 8,9/10
Mevr. Perfors
2019-12-28
Amsterdam

Was de 2e geiser in ons pand,deze was niet de maat er moet dus een nieuwe deur komen.De rekening wordt naar het huisadres gestuurd maar moet naar de eigenaar tw.J.Perfors,
Bernhardlaan 104/1791XH Den Burg.
Dat is een keer fout gegaan ,is doorgegeven maar nog niet ontvangen.

Uitstekend 8,6/10
Dhr. Van der Meer
2020-01-31
Amsterdam

Bevat een goed en duidelijk overzicht van de mogelijke opties.

Uitstekend 9/10
Anoniem
2020-02-03
Amsterdam

Zeer ontevreden, nieuwe ketel (ATAG) die zo lek als een mandje en waarbij de fabrikant eraan te pas moet komen. Nee wordt geen nieuwe opgehangen, hij wordt gerepareerd (ding is nb vanaf fabriek niet goed!). Vervolgens wordt er weer een fout gemaakt, dien je als klant een klacht in en word je niet terug gebeld (was urgentie aangemaakt notabene) en nu weer afwachten tot monteur is geweest om wederom een check te doen waarom we enorm gedruppel in de afvoerpijp horen als de ketel draait. Alleen Gonnie van de klantenservice snapt hoe ze met klanten om moet gaan (dus vraag vooral naar haar als er wat is).

Onvoldoende 4,3/10
Klant C.a. Holdinga-holst
2019-12-31
Amsterdam B2C

Kundige monteur. Vriendelijk, en geeft goede informatie over het evt. Op tijd vervangen van de ketel.

Uitstekend 10/10
Klant B.f. Wiegman
2019-12-31
Amsterdam B2C

Enige kritiek wat ik heb is dat de diensten nog wel eens langs elkaar heen werken... dit heeft meer te maken met afspraken en wat er bij de monteur daarvan aankomt.

Goed 7,2/10