Camerabewaking in en om uw huis

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem. Bewakingscamera’s schrikken inbrekers af én u kunt er via de app live mee in en buiten uw woning kijken. En mocht er toch iets gebeuren? Dan wordt alles automatisch gefilmd, zodat de pakkans veel groter is. Wilt u de beste huisbeveiliging? Combineer de camerabeveiliging dan met een alarmsysteem.

Voordelen Feenstra

 • Maatwerk camerasysteem
 • Uit te breiden met componenten
 • Dag en nacht live meekijken
 • Niet hackbaar
 • Professionele installatie
 • Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar
 • Gecertificeerde 4K Full HD camera’s
 • Eenvoudige bediening via de app

Welk professionele camerasysteem kiest u?

Feenstra heeft twee basispakketten voor camerasystemen. U kunt ze eventueel uitbreiden met extra componenten en alles wordt vakkundig bij u thuis geïnstalleerd, waarna u met de makkelijke app alles precies instelt zoals u dat wilt.

CameraCompleet

Feenstra CameraCompleet huisbeveiliging

Vanaf 33,15 per maand

2 camera’s & hoge kwaliteit beeld (3MP) Nachtzicht met infrarood tot 30 meter 1 TB geheugen recorder Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud Nu de eerste 3 maanden 50% korting

Bekijk het hele pakket

CameraRoyaal

Feenstra CameraRoyaal huisbeveiliging

Vanaf 36,50 per maand

2 camera’s & hoge kwaliteit beeld (4MP) Varifocale camera’s (2.7 - 13.5 mm motorzoom) Nachtzicht met infrarood tot 50 meter 1 TB geheugen recorder Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud Nu de eerste 3 maanden 50% korting

Bekijk het hele pakket

Aanbevolen

Persoonlijk advies

Het kan moeilijk zijn om te bepalen welk pakket het best bij uw woning en wensen past. Feenstra geeft u daarom graag vrijblijvend advies. Telefonisch spreekt u samen met onze beveiligingsadviseur alle mogelijkheden door en doen we u een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk camerapakket.

Vrijblijvend advies aanvragen

Alle soorten camera’s bekijken

U hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die u relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden u deze doe-het-zelf camera’s af. Ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor. Bekijk alle beveiligingscamera's en ontdek welke u nodig heeft

Welke cameraset u ook kiest, bij Feenstra bent u altijd verzekerd van deze voordelen:

Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

Al onze camera's zijn full HD, waardoor het beeld veel scherper is dan met een analoge bewakingscamera. Ook bij nachtzicht heeft u beter en helderder beeld! Mocht het toch misgaan, dan heeft u haarscherpe beelden van de inbreker. Uw HD beveiligingscamera's kunnen binnen en buiten worden opgehangen. Ze zijn spatwaterdicht, kunnen tegen regen en werken feilloos, daar kunt u op vertrouwen.

Wij willen dat u zich helemaal veilig voelt. En dat u een beveiligingssysteem kiest dat naadloos aansluit bij uw wensen en uw woning. Daarvoor is maatwerk advies nodig, dat wij u graag gratis en vrijblijvend geven. Wilt u eerst nog een keer onze twee sets beveiligingscamera’s vergelijken, bekijk dan onze vergelijkingstabel. Wilt u maatwerk advies, klik dan op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Dan belt onze adviseur u op om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend advies camerabewaking

Met camerabeveiliging van Feenstra wordt alles haarscherp in de gaten gehouden, want onze camera’s zijn bedraad en gebruiken geen wifi, waardoor ze bijna niet te hacken zijn en geen last hebben van storingen. Ook leveren ze een betere beeldkwaliteit, mede dankzij nachtzicht met infrarood en 30 meter bereik. Zo kunt u altijd rondkijken via de camera’s, die automatisch filmen bij beweging.  Ook is een aansluiting met live-view mogelijk, zodat de politie rechtstreeks kan meekijken. Kies voor onze professionele installatie, dan maakt u geen inbreuk op de privacy van uw buren, hebben uw camera’s geen last van de zon én komen inbrekers ook echt in beeld.

Heeft u met spoed een beveiligingssysteem nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Voor eenmalig 150,- extra installeren we uw systeem met voorrang binnen enkele dagen (ook in de avonden en weekeinden). We verzoeken u dan wel telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 088 - 6660670.

Ik heb mijn woning laten beveiligen met een camerasysteem van Feenstra. Het werkt perfect. Als ik van huis ben, kan ik altijd even kijken via de app op mijn mobiele telefoon.
Dhr. J. Brasem

Inbraakpreventietips

Naast het monteren van een beveiligingscamera, kunt u ook denken aan buurtpreventie. Andere tips lezen? Onze vakmensen geven u hier een aantal belangrijke tips om inbraak te voorkomen.

Beveiligingscamera voor de zakelijke markt?

Zakelijke beveiliging

thema-veiligheid

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Techniek Nederland
 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • Borg certificaat beveiliging
 • ACN logo
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
 • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra