Beveiligingscamera

beveiligingscamera

Camerabewaking in en om het huis

Beveilig uw woning en gezinsleden met de beveiligingscamera's van Feenstra. Zij houden voor u zowel binnen als buiten uw woning een oogje in het zeil. Handig als u zelf niet thuis bent. De camerabeelden zijn live op uw smartphone of tablet te bekijken. Feenstra heeft drie pakketten zodat er altijd een beveiligingscamera past bij uw wensen. 

CameraCompact

Draadloze beveiligingscamera met nachtvisie zorgt voor opslag van de beelden in de cloud, handig met de app te bedienen en gratis 24/7 telefonische hulp en ondersteuning.

CameraCompact

CameraCompleet

Bedraad camerasysteem met Full HD-beeld. Slaat beelden tot maximaal 2 weken op, eenvoudig met de app te bedienen en altijd inclusief ‘Service & Onderhoud All-In’.

CameraCompleet

CameraRoyaal

Meest complete beveiligingssysteem met Full HD-beeld en optische zoom. Een infraroodbereik van 60 meter. Bekijk beelden live via de app en met Feenstra’s ‘Service & Ondehoud All-In’

CameraRoyaal

Camerabeveiliging vergelijken

In de tabel kiest u welk camerabewakingssysteem het beste bij uw wensen past. Wij bieden drie camerasystemen waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de laagste prijs, inclusief vakkundige installatie!

  CameraCompact CameraCompleet CameraRoyaal
Aantal camera's 1 full-HD camera 2 full-HD camera's 2 full-HD camera's
Uitbreidbaar t/m 4 camera's t/m 4 camera's t/m 4 camera's
Bereik infrarood 8 meter  30 meter  60 meter 
Optische zoom x x 2.7-12mm motorzoom
Type verbinding  draadloos bedraad   bedraad
App bediening v v
Opslag  Cloud Recorder met 1 TB geheugen Recorder met 1 TB geheugen 
Service & Onderhoud 24/7 telefonisch 2-jaarlijks 2-jaarlijks
Huurprijs per dag  alleen koop mogelijk € 1,09  € 1,20 
Koopprijs  € 399,-   € 999,-   € 1199,- 
  CameraCompact   CameraCompleet CameraRoyaal 

De beveiligingscamera bedienen met de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw beveiligingscamera's snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. U kunt zelf met één druk op de knop een opname maken van wat u ziet. Ook geeft de app een melding als het camerasysteem ingeschakeld is en er beweging wordt gesignaleerd, waardoor u die beveiligingsbeelden live kunt bekijken. 

Powerline adapter beveiligingscameraBijzonder component: Powerline Adapter

Wilt u graag het beste camerasysteem maar heeft u liever geen draden door de woning lopen? Met de Powerline Adapter verbindt u uw camera’s via het stopcontact met de recorder. De beelden gaan dan van de camera via het bestaande stroomnetwerk naar de recorder. Deze optie is te kiezen bij CameraCompleet en CameraRoyaal. Deze pakketten bevatten standaard twee camera’s die via een draad verbonden zijn met de recorder.

"Ik heb mijn woning laten beveiligen met een beveiligingscamerasysteem. Het werkt perfect. Als ik van huis ben, kan ik altijd even kijken."
– Dhr. J. Brasem

Aanbieders vergelijken van beveiligingssystemen

Voordat u een beveiligingscamerasysteem aanschaft, vergelijkt u verschillende aanbieders. Dat vinden we bij Feenstra heel erg logisch. Wij zijn altijd transparant zodat u direct weet wat u van ons mag verwachten. Helaas is dat niet overal zo. Kijk goed wat aanbieders voor eenzelfde soort pakket vragen en welke service erbij wordt aangeboden. Weet dat daar extra kosten aan verbonden kunnen zijn.
Onze systemen zijn altijd inclusief:

  • Vakkundig advies door onze getrainde adviseurs en ervaren monteurs
  • Inclusief vakkundige installatie
  • Telefonische service bij vragen of storing
  • Live beelden bekijken via de app

Req camerabeveiliging certificaat

VCA Beveiligingscamera certificaat

Kiwa ohsas beveiligingscamera

UNETO VNI beveiligingscamera certificaat

KvINL beveiliging


VEBON NOVB