Menu

Beveiligingscamera, ZOMERACTIE 3 maanden gratis

Beveiligingscamera's in en om het huis

Beveilig uw woning en gezinsleden met de beveiligingscamera’s van Feenstra. De camera's houden binnen en buiten uw woning een oogje in het zeil. Handig voor als u zelf niet thuis bent. De camerabeelden zijn live te bekijken via de app. Er is een keuze uit 3 beveiligingscamera sets welke zijn aan te vullen met extra componenten. Zo is er altijd een oplossing die precies past bij wat u zoekt.

vlinderZomeractie
Oók voor het beste alarmsysteem thuis. Bestel nu een camerasysteem CameraCompleet of CameraRoyaal en krijg tijdelijk 3 maanden gratis. Uw voordeel loopt op tot wel € 109,50.

Welk camerasysteem moet ik kiezen?

Feenstra heeft 3 basispakketten voor camerasystemen. Welk pakket u ook kiest, elk pakket is makkelijk bedienbaar met een App en uit te breiden met extra componenten, zodat het pakket naar uw wensen op maat kan worden samengesteld en geïnstalleerd door onze monteur.

Hoge waarde inboedel en/of kostbare bezittingen? Feenstra biedt ook camerabewaking voor de hogere risicoklassen.

  • 8.2/10
  • 202 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 92% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Verschillende camera's vergelijken

Steeds vaker zijn er verhalen in het nieuws over zogenoemde "plug-and-play" camera's die relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt te vinden zijn. De aanschaf van deze camera's is niet zonder risico. Privacy van buren wordt doorgaans niet gewaarborgd bij installatie, terwijl hiervoor strenge regels gelden. Ook zijn deze goedkope bewakingscamera's betrekkelijk makkelijk te hacken. Verre van ideaal als ze er juist zijn om uw woning en bezittingen te bewaken.

Waarom kiezen voor Feenstra?

  • Advies op maat door vakman
  • Altijd inclusief installatie 
  • Voldaan aan wettelijke regels van privacy
  • Uitsluitend voeren van gecertificeerde producten
  • Streng beveiligd tegen hacken

Welk pakket u ook kiest, de beveiligingscamera sets hebben altijd:

Camera bediening via de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u de beveiligingscamera’s snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met één druk op de knop kunt u opnames maken van wat u ziet. De app geeft een melding als het ingeschakelde camerasysteem een beweging signaleert. Dan kunt u live meekijken met de situatie bij u thuis.

Full HD kwaliteit camera's voor binnen en buiten

Onze camera's zijn full HD waardoor het beeld vele malen scherper is en ook bij nachtzicht beter en helderder beeld biedt dan een standaard analoge beveiligingscamera. Mocht het echt nodig zijn, helpen haarscherp beelden bij het opsporen van de inbreker. De HD beveiligingscamera's kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden. Ze zijn spatwaterdicht en kunnen daardoor tegen een regenbui.

Interesse in een Camerasysteem? Gratis advies

Omdat u waarschijnlijk niet iedere dag een beveiligingssysteem aanschaft, is uw aanvraag geheel vrijblijvend. Zodra uw aanvraag bij ons verwerkt is, neemt onze adviseur telefonisch contact met u op. Samen bespreekt u uw woonsituatie en beveiligingswensen. Zo weet u zeker dat u straks een echt veilig gevoel heeft. Wilt u onze camerasystemen nog een keer vergelijken? Raadpleeg dan onze vergelijkingstabel. Wilt u advies, vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Ik heb mijn woning laten beveiligen met een camerasysteem van Feenstra. Het werkt perfect. Als ik van huis ben, kan ik altijd even kijken via de app op mijn mobiele telefoon.”
– Dhr. J. Brasem

Inbraakpreventietips

Naast het monteren van een beveiligingscamera, kunt u ook denken aan buurtpreventie. Andere tips lezen? Onze vakmensen geven u hier een aantal belangrijke tips om inbraak te voorkomen.

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo Feenstra Meldkamer Pac