Menu

Beveiligingscamera's in en om het huis

Beveilig uw woning en gezinsleden met de beveiligingscamera’s van Feenstra. Zij houden binnen en buiten uw woning een oogje in het zeil. Handig voor als u zelf niet thuis bent. De camerabeelden zijn live te bekijken op uw smartphone of tablet. Dankzij een keuze uit drie pakketten is er altijd een oplossing die precies past bij wat u zoekt.

Logo Feensta 70 jaar zonder beeldmerk witte lijnen.epsTijdelijk 3 maanden gratis

Bestel nu CameraCompleet of CameraRoyaal en betaal de eerste 3 maanden geen abonnementskosten.

CameraCompact

Draadloze Full-HD beveiligingscamera met nachtvisie. Via een app kunt u de camera bedienen en de gemaakte opnames bekijken. Inclusief 24/7 telefonische hulp en ondersteuning.

CameraCompact

CameraCompleet

Bedraad Full HD camerasysteem. Slaat beelden tot 2 weken op. Eenvoudig met de app te bedienen. Inclusief ‘Service & Onderhoud All-In’.

CameraCompleet

CameraRoyaal

Meest complete beveiligingssysteem, met Full HD-beeld en optische zoom. Infraroodbereik van 60 meter. Bekijk beelden live via de app. Inclusief ‘Service & Onderhoud All-In’.

CameraRoyaal

“Ik heb mijn woning laten beveiligen met een camerasysteem. Het werkt perfect. Als ik van huis ben, kan ik altijd even kijken.”
– Dhr. J. Brasem

Camerabeveiliging vergelijken

In de tabel kiest u welk camerabewakingssysteem het beste bij uw wensen past. Wij bieden drie camerasystemen waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de laagste prijs, inclusief vakkundige installatie!

  CameraCompactCameraCompleetCameraRoyaal
Aantal camera's 1 full-HD camera 2 full-HD camera's 2 full-HD camera's
Uitbreidbaar t/m 4 camera's t/m 4 camera's t/m 4 camera's
Bereik infrarood 8 meter  30 meter  60 meter 
Optische zoom x x 2.7-12mm motorzoom
Type verbinding  draadloos bedraad   bedraad
App bediening v v
Opslag  Cloud Recorder met 1 TB geheugen Recorder met 1 TB geheugen 
Service & Onderhoud 24/7 telefonisch 2-jaarlijks 2-jaarlijks
Huurprijs per maand  alleen koop mogelijk € 33,15  € 36,50 
Koopprijs  € 449,-   € 999,-   € 1199,- 
  CameraCompact   CameraCompleet CameraRoyaal 

Camera bedienen via de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u de beveiligingscamera’s snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met één druk op de knop kunt u opnames maken van wat u ziet. De app geeft een melding als het ingeschakelde camerasysteem een beweging signaleert. Dan kunt u live meekijken met de situatie bij u thuis.

Powerline adapter beveiligingscameraGeen draden dankzij de Powerline Adapter

Wilt u graag het beste camerasysteem, maar liever zonder dat er draden door uw huis lopen? Met de Powerline Adapter verbindt u uw camera’s via het stopcontact met de recorder. De beelden gaan dan van de camera via het stroomnetwerk naar de recorder. Deze optie is te kiezen bij CameraCompleet en CameraRoyaal. Deze pakketten bevatten standaard twee IP-camera’s die via een draad verbonden zijn met de recorder.

Aanbieders van beveiligingssystemen vergelijken

Voordat u een beveiligingscamerasysteem aanschaft, vergelijkt u verschillende aanbieders. Dat vinden we bij Feenstra heel erg logisch. Wij zijn altijd transparant, zodat u direct weet wat u van ons mag verwachten. Helaas is dat niet overal zo. Kijk goed wat aanbieders voor hetzelfde soort pakket vragen en welke service zij erbij bieden. Daar kunnen namelijk extra kosten aan verbonden zijn.

Onze systemen zijn altijd inclusief:

  • Vakkundig advies door onze getrainde adviseurs en ervaren monteurs
  • Vakkundige installatie
  • Telefonische service bij vragen of storing
  • Livebeelden bekijken via de app

Req camerabeveiliging certificaat

VCA Beveiligingscamera certificaat

Kiwa ohsas beveiligingscamera

UNETO VNI beveiligingscamera certificaat

KvINL beveiliging


VEBON NOVB