Beveiligingscamera

Camerabewaking in en om uw huis

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem van Feenstra. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Wilt u de beste huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging dan met een alarmsysteem.

Advies camerabewaking aanvragen

Actie brandveilig camerasysteem vierkant

 • Professionele installatie
 • Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar
 • Gecertificeerde 4MP Full HD camera’s
 • Eenvoudige bediening via de app

Voordelen beveiligingscamera's

Onze camerabewaking is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. En door regulier onderhoud weet u zeker dat de camera's altijd werken.

 • Zowel huren als kopen mogelijk
 • Beelden live bekijken via app
 • Uit te breiden met extra camera's

Hoe gaat het in zijn werk?

Welk professionele camerasysteem kiest u?

Feenstra heeft twee basispakketten voor camerasystemen. U kunt ze eventueel uitbreiden met extra componenten en alles wordt vakkundig bij u thuis geïnstalleerd, waarna u met de makkelijke app alles precies instelt zoals u dat wilt.

CameraCompleet
Camera Compleet

Vanaf 33,15 per maand
of eenmalig 1.099,-

 • 2 camera’s & hoge kwaliteit beeld (3MP)
 • Nachtzicht met infrarood tot 30 meter
 • 1 TB geheugen recorder
 • Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud
 • Nu met gratis brandveilig pakket

Bekijk het hele pakket

Of ontvang gratis advies

Meest gekozen

CameraRoyaal
Camera Royaal

Vanaf 36,50 per maand
of eenmalig 1.299,-

 • 2 camera’s & hoge kwaliteit beeld (4MP)
 • Varifocale camera’s (2.7 - 13.5 mm motorzoom)
 • Nachtzicht met infrarood tot 50 meter
 • 1 TB geheugen recorder
 • Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud
 • Nu met gratis branveilig pakket

Bekijk het hele pakket

Of ontvang gratis advies

Verschillen tussen soorten camera’s

U hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die u relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden u deze doe-het-zelf camera’s af. Ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren worden gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor. 

Bekijk alle beveiligingscamera's en ontdek welke u nodig heeft

Welke cameraset u ook kiest, bij Feenstra bent u altijd verzekerd van deze voordelen:

Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

Al onze camera's zijn full HD, waardoor het beeld veel scherper is dan met een analoge bewakingscamera. Ook bij nachtzicht heeft u beter en helderder beeld! Mocht het toch misgaan, dan heeft u haarscherpe beelden van de inbreker. Uw HD beveiligingscamera's kunnen binnen en buiten worden opgehangen. Ze zijn spatwaterdicht, kunnen tegen regen en werken feilloos, daar kunt u op vertrouwen.

Wij willen dat u zich helemaal veilig voelt. En dat u een beveiligingssysteem kiest dat naadloos aansluit bij uw wensen en uw woning. Daarvoor is maatwerk advies nodig, dat wij u graag gratis en vrijblijvend geven. Wilt u eerst nog een keer onze twee sets beveiligingscamera’s vergelijken, bekijk dan onze vergelijkingstabel. Wilt u maatwerk advies, klik dan op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Dan belt onze adviseur u op om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend advies camerabewaking

Met camerabeveiliging van Feenstra wordt alles haarscherp in de gaten gehouden, want onze camera’s zijn bedraad en gebruiken geen wifi, waardoor ze bijna niet te hacken zijn en geen last hebben van storingen. Ook leveren ze een betere beeldkwaliteit, mede dankzij nachtzicht met infrarood en 30 meter bereik. Zo kunt u altijd rondkijken via de camera’s, die automatisch filmen bij beweging.  Ook is een aansluiting met live-view mogelijk, zodat de politie rechtstreeks kan meekijken. Kies voor onze professionele installatie, dan maakt u geen inbreuk op de privacy van uw buren, hebben uw camera’s geen last van de zon én komen inbrekers ook echt in beeld.

Heeft u met spoed een beveiligingssysteem nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Voor eenmalig 150,- extra installeren we uw systeem met voorrang binnen enkele dagen (ook in de avonden en weekeinden). We verzoeken u dan wel telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 088 - 6660670.

Camera installatie

De juiste installatie van uw beveiligingscamera is essentieel om uw systeem optimaal te laten functioneren en uw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Daarom zorgt Feenstra altijd voor een professionele installatie van uw bewakingscamera. Onze monteurs zorgen voor het scherpst mogelijke beeld en zorgen dat bijvoorbeeld de zon geen invloed heeft op uw beeldkwaliteit. Daarnaast zorgen ze dat de camera alleen uw huis filmt, en niet dat van de buren. Zo maakt u geen inbreuk op de privacy van anderen, en voldoet u aan de wettelijke richtlijnen.

Camerabewaking installatie
Beveiligingscamera

De 3 belangrijkste functies van beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s bij uw huis hebben meerdere functies. De belangrijkste is preventie: zodra een insluiper een camera ziet hangen slaat hij uw huis liever over. Boeven worden namelijk niet graag herkend. Mochten inbrekers het toch op uw huis hebben voorzien, dan vervullen camera’s een andere belangrijke functie. Door haarscherpe opnames te maken van de criminelen, helpen camera’s de daders te identificeren en wordt de pakkans vergroot. De derde functie is het verzamelen van bewijsmateriaal: als de verdachten aan de hand van de beelden zijn opgepakt, dan kunnen de opnames in het proces worden aangevoerd als bewijs van hun misdaden.

Welke regels gelden voor bewakingscamera’s?

Voor het installeren van camera’s bij uw huis is geen vergunning nodig. Wel zijn er aan camerabewaking enkele regels verbonden. Zo moet u bezoekers laten weten dat er camera’s hangen. Dit kan bijvoorbeeld met een sticker of bordje bij de tuindeur. Het mooie hiervan is dat het potentiële insluipers afschrikt! Daarnaast moet u zorgen dat de privacy van buren en voorbijgangers zo min mogelijk geschonden wordt. U mag een camera dan ook alleen gebruiken om uw eigen huis en eigendommen te beschermen. Wanneer daarvoor ook een deel van de openbare weg in beeld moet worden gebracht, is dat wel toegestaan. Een laatste belangrijke regel is dat bewakingsbeelden niet onbeperkt bewaard mogen worden. De standaard termijn hiervoor is 28 dagen.

Als uw bewakingscamera bruikbare beelden heeft gemaakt, kunnen deze in een proces dienen als bewijsmateriaal. Wanneer er in de buurt iets voorvalt, kan de politie uw beelden opvragen. U kunt de politie hierbij helpen door uw beveiligingscamera’s aan te melden in het systeem Camera in Beeld.

Buitencamera
thema-veiligheid Heeft u al beveiliging van Feenstra? Log in op Mijnbeveiliging

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • Borg certificaat beveiliging
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
 • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra