Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

24 beoordelingen door onze klanten

Reviews

7,5/10
Goed | 24 beoordelingen
75% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant M. Toelen-groot
2020-02-05
Capelle B2B

Goede en snelle service

Uitstekend 9,1/10
Klant A. Bastemeijer
2020-02-10
Capelle B2B

Zondagochtend 9 februari melden wij een defect aan onze geleasede ketel om 9.15 uur.
Tijdens dit gesprek wordt alles nagevraagd over het "mankement".
Wij krijgen dan ook te horen dat wij niet urgent zijn en de monteur de volgende dag tussen 12.30 en 16.30 langs komt voor reparatie.
Want zoals je begrijpt hebben wij met dit defect GEEN warm water en kunnen wij geen gebruik maken van douche etc.
Uiteindelijk na (helaas) meerdere keren telefonische contact te hebben gehad, verschijnt de monteur op maandagavond om 20.00 uur bij ons thuis.
Wij zijn zelfstandig ondernemers dus hebben de maandagmiddag onze klanten moeten verzetten naar een andere afspraak en dus inkomsten derving omdat wij ervan uitgaan dat de monteur volgens afspraak tussen 12.30-16.30 uur zou komen!
Echter om 20.00 uur komt de monteur welke ons (behalve nogmaals het probleem vast te stellen) niet verder kan helpen.
Een beetje vreemd omdat wij zondag al duidelijk hebben uitgelegd wat het probleem was.
Er wordt dus weer een nieuwe afspraak gemaakt voor reparatie. Dat betekent nog steeds geen warm water dus gebruik van sanitair etc.
Het betreft een geleasede ketel van Nefit waar ons bij het ondertekenen van het lease contract is verteld dat er binnen 24 uur service zou worden verleend. Mijns inziens vind ik dit GEEN service. Zoals eerder vermeld zijn ook wij zelfstandig ondernemers en wij gaan zo niet met onze klanten om.
Wanneer een afspraak, om wat voor reden dan ook, later plaats kan vinden is het toch een kleine moeite om iemand op de hoogte te stellen?
wanneer de klacht bekent is, is het toch een kleine moeite om gepast materiaal mee te nemen naar de klant?
Allemaal vragen waar wij geen antwoord op krijgen maar ondertussen wel 3 dagen zonder warm water zitten.
Service?????
Hopelijk komt de monteur vandaag wel om de reparatie uit te voeren zodat wij (eindelijk) weer warm water kunnen tappen.

Zeer slecht 2/10
Anoniem
2020-02-11
Capelle B2B

Ik heb al een tijdje een lekkage bij de ketel. Toen ik daar over belde is eerst een servicemonteur gekomen, maar die kan niks maken bleek. Dus die was voor niks gekomen. Terwijl ik had aangegeven dat er een monteur moest komen. Wel een factuur ontvangen uiteraard. Daarover een klacht ingediend een aantal weken geleden, maar helaas niks van gehoord.

Toen is er iemand gekomen voor reparatie. Ik moest daarvoor zelf achter de afspraak aan bellen (ik zou gebeld worden, maar niks gehoord). Inmiddels wat storingen gehad na deze reparatie. Gisteren weer iemand langs geweest en die heeft helaas niks kunnen maken. Sensor kapot wordt gezegd. Volgens mij is het gewoon vuil in de sensor, dat is vaker een probleem bij het type ketel. Zeker gezien de ketel het af en toe wel doet.

De klantenservice aan de lijn erg is vriendelijk en meestal ook goed. De monteurs zijn alleraardigst, maar ik heb niet het idee dat ze voldoende kundig zijn als het probleem niet standaard. Hierdoor gaat er veel tijd en energie verloren. En ik maar betalen......

Voldoende 5,9/10
Anoniem
2020-01-06
Capelle B2C

Helaas heeft de monteur van Feenstra de apparatuur bij het 2 jaarlijkse onderhoud dermate beschadigd dat er een onderdeel van de ketel moet worden vervangen. Verder heeft hij een pakking vervangen en vervolgens een moer niet goed aangedraaid, zodat hij ons heeft achtergelaten met een gaslek. Gelukkig kwamen wij daar op tijd achter, anders......

Voldoende 4,7/10
Anoniem
2020-01-02
Capelle a/d Ijssel

Topservice, snel en deskundig

Uitstekend 9/10
Klant F.m.c. Lommers
2020-01-07
Capelle B2B

Erg goed bedrijf, als het nodig is zijn ze er snel.

Uitstekend 9,2/10
Anoniem
2020-01-09
Capelle B2B

De manier waarop ik laatst te woord gestaan ben door de klantenservice vond ik rond uit slecht en ook zeker niet wat ik gewend ben . Jammer want dat neemt stukje vertrouwen weg. Uiteindelijk is het erg netjes opgelost en was de monteur erg vriendelijk.

Voldoende 5,3/10
Anoniem
2020-01-16
Capelle B2C

Ik heb geen spijt dat ik Feenstra heeft genomen voor mijn cvketel perfecte service

Uitstekend 9,5/10
Dhr. Van Tiel
2020-01-06
Capelle a/d Ijssel

Nieuwe CV combi ketel gekocht en door Feenstra geinstalleerd. Keurig werk afgeleverd en duidelijke overdracht na afronding. Bekwame en beleefde monteurs op bezoek gehad.

Uitstekend 9/10
Anoniem
2020-01-14
Capelle a/d Ijssel

De monteurs hebben er vooral voor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over Feenstra! Zeer deskundig en goede service.

Goed 7,6/10