Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

27 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 27 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant Dhr/mevr. Scholtens
2020-01-10
Enschede B2B

Voor Feenstra kiezen, is een keuze maken voor deskundig vakmanschap, correcte behandeling en een snelle afhandeling. Kortom: alle reden om voor Feenstra te kiezen.

Uitstekend 8,5/10
Anoniem
2020-01-29
Enschede B2C

Na een paar keer bellen kwam toch in de avond een storingsmonteur ipv de volgende middag. Dit vonden we erg prettig, ook omdat we een onderhoudscontract met jullie hebben verwachten we wel iets terug.

Goed 7,8/10
Klant J.w. Fokkers
2020-02-03
Enschede B2C

De onderhouds monteur was uitstekend. Bij een melding van een storing zeer slecht, kon niet aangegeven worden wanneer een monteur kon komen dit is al eens eerder voorgevallen

Voldoende 6,1/10
Klant K. Hein
2020-02-04
Enschede B2B

Echt goed service

Uitstekend 9,9/10
Klant M. Stroink
2019-12-05
Enschede B2B

Ik vind alle medewerkers bijzonder vriendelijk maar iedere keer als er iemand geweest is, krijg ik verhalen en testresultaten te horen waarop een nepaald beleid wordt uitgestippeld. Het is iedere keer weer een ander verhaal bij de volgende en zo ook wat er nadien gedaan wordt. Dat geeft mij een uiterst vervelend en onbetoruwbaar gevoel. Dit is niet één keer gebeurd maar meerdere keren. Ook de tijd die er tussen een constatering en de daadwerkelijke uitvoering zit, vind ik onduidelijk. Mij wordt gezegd, mevrouw wij streven ernaar dat het sowieso binnen twee werkweken gefixed is en dan word ik na twee dagen gebeld dat er pas bijna twee maanden later plaats is. Vervolgens worden alle testresultaten doorgenomen en het werkplan besproken en is de volgende monteur binnen 5 minuten klaar en zegt hij dat alles wat de vorige monteur noodzakelijk vond, hij niet nodig vindt en vervolgens een hele andere reparatie uitvoert. Dit is mij nu al meerdere keren gebeurd en dat geeft geen fijn gevoel. Over de vriendelijkheid niks anders dan lof!

Voldoende 6/10
Anoniem
2020-03-04
Enschede B2C

Prima onderhoud

Uitstekend 9,8/10
Klant W.g.j. Ten Heuw
2020-03-29
Enschede B2B

In het weekend een storing gemeld, binnen een uur stond de monteur voor de deur. Een klein uurtje later was het probleem vakkundig opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-04-02
Enschede B2C

Wij hadden een storing aan onze cv verwarmingsunit. Oorzaak defecte ventilator waardoor bij afname warm water veel lawaai vrijkwam.
Na onze melding is het binnen 2 dagen opgelost d.m.v. een nieuwe ventilator.

Uitstekend 9,9/10
Klant J.h. De Boer
2020-04-21
Enschede B2C

Service is perfect

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-04-21
Enschede B2C

? zal het niet weten

Uitstekend 9,1/10