Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

28 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,9/10
Goed | 28 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant Stichting Dubbelspel
2020-02-03
Tiel B2C

aardige en vlotte en kundige monteur

Uitstekend 8,5/10
Klant Vries J M De
2020-02-07
Tiel B2C

Goed afgehandeld

Goed 7,3/10
Klant W.a. Van Dorresteijn
2020-02-09
Tiel B2B

Wij werden, na een melding van een storing accuraat en snel geholpen. Correcte en aardig. Monteur was ook vriendelijk en heeft netjes gewerkt. Zeer tevreden.

Uitstekend 9,7/10
Dhr. Bican
2020-02-05
Tiel

Prima geholpen..alles volgens afspraak nagekomen.

Goed 7,5/10
Anoniem
2020-01-04
Tiel B2C

Zie mijn uitgebreide mail. Die ik naar kto@ heb verzonden.

Onvoldoende 4/10
Klant F.a.v. Ganzevles
2020-01-05
Tiel B2C

Wanneer ben je tevreden over de dienstverlening van Feenstra ? Als ze in de praktijk laten zien dat storingen snel kunnen worden opgelost . En dat maken ze waar. Na melding van het uitvallen van de CV kwam binnen 2 uur de monteur langs en heeft de storing snel en vakkundig weten te verhelpen. Duidelijk werd aangegeven wat de storing heeft veroorzaakt , hoe een en ander is opgelost en de daarmee gepaard gaande kosten.

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-01-13
Tiel

ik beveel Feenstra aan bij nieuwe klanten voor al op de manier waar bij je klant vriendelijk ge holpen wordt
zo wel via de telefoon als het plaatsen van een nieuwe cv ketel het plaatsen wordt netjes afgeleverd
je wordt vriendelijk te woord ge staan

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-01-13
Tiel

Snelle service

Uitstekend 9,1/10
Dhr. Klaassens
2020-01-14
Tiel

Plaatsing nieuwe ketel en afvoeren oude ketel. Snel en prima verricht. Telefonisch in geval van vragen snel bereikbaar en snelle afhandeling.

Uitstekend 8,7/10
Klant P. Van Zanten
2020-01-06
Tiel B2C

ik ben te vrede over de geboden service, ik zal in de toekomst weer van uw diensten gebruik maken.

Uitstekend 9,5/10