De cv-installateur in Alkmaar en omgeving

Cv-onderhoud Alkmaar

Laat uw cv-onderhoud in Alkmaar en omgeving uitvoeren door de deskundige monteurs van Feenstra. In 1947 waren wij een van de eerste bedrijven die begonnen met het installeren van gasgestookte gasketels, en ook nu zijn wij nog toonaangevend op het gebied van cv-ketels. De hele regio, waartoe ook Schagen, Heiloo en Bovenkarspel behoren, is vanuit onze vestiging in Heerhugowaard uitstekend bereikbaar, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn voor spoedklussen of periodiek onderhoud aan uw cv-ketel. Cv-onderhoud zorgt voor een veilige werking van uw ketel, en kan helpen om brand en koolmonoxidelekkages te voorkomen. Daarnaast zorgt de juiste afstelling van uw ketel voor een efficiëntere werking, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening.

Cv onderhoud in Alkmaar

 

Nieuwe cv-ketel Alkmaar

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Ook dan bent u bij Feenstra aan het juiste adres. Wij verkopen alle topmerken en voorzien u graag van deskundig advies. Hierbij houden we rekening met het type en de grootte van de woning. Deze factoren zijn namelijk van grote invloed op het vermogen dat uw ketel moet hebben. Een matig geïsoleerde hoekwoning in het historische centrum van de kaasstad vraagt bijvoorbeeld om meer vermogen dan een rijtjeswoning in nieuwbouwwijk Overstad. Natuurlijk verzorgen wij bij aankoop van een nieuwe ketel ook de cv-installatie van uw nieuwe ketel.

Doe nu de Ketelkiezer

Cv-ketel huren 

Een cv-ketel huren is een aantrekkelijke optie als u wel een nieuwe cv-ketel wilt, maar niet wilt worden verrast door grote uitgaven of onvoorziene kosten. Als u gebruik maakt van onze huurconstructie, betaalt u elke maand een vast, laag bedrag waarin alle kosten opgenomen zijn: van aanschaf tot storingsdienst, thermostaat en onderhoud. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En u blijft flexibel. Verhuist u bijvoorbeeld binnen Alkmaar of gaat u naar een buurgemeente zoals Heiloo? Dan zit u niet aan de huur van de ketel vast; na slechts één jaar kunt u het contract maandelijks opzeggen.

Cv-ketel kapot

Wanneer uw cv-ketel kapot is, is dat heel vervelend. Tijdens een cv-storing in Alkmaar kunt u geen gebruik maken van warm water en zit u binnen in de kou. Gelukkig hebben we bij Feenstra een servicedienst die 24/7 bereikbaar is voor cv-reparaties. Wij zorgen er voor dat elke cv-storing in binnen 24 uur wordt verholpen. Hierbij profiteren wij van onze dichtbijgelegen vestiging in Heerhugowaard, waar vanuit de hele regio Alkmaar, waaronder Schagen en Bovenkarspel, zeer snel te bereiken is.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Alkmaar
Techniek Nederland Alkmaar
KvINL Heiloo
KM komo Bovenkarspel

Reviews van Feenstra uit Alkmaar

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."