Dé naam voor cv-onderhoud in Amstelveen

Cv-ketel onderhoud Amstelveen

Met een track record dat teruggaat tot 1947 is Feenstra de vertrouwde naam voor cv-onderhoud in Amstelveen en omgeving. Tot dit werkgebied behoren ook buurgemeentes als Uithoorn, Abcoude, Weesp en Ouderkerk aan de Amstel. Vanuit onze vestiging in Amsterdam-Zuidoost is de hele regio Amstelland snel te bereiken; u heeft onze herkenbare bedrijfsbusjes vast wel eens door uw buurt zien rijden. Het onderhoud dat onze monteurs bij u kunnen uitvoeren, resulteert in een veiliger en efficiënter functionerende cv-ketel. Doordat periodiek onderhoud op basis van een onderhoudscontract de levensduur van uw apparaat verlengt en energiekosten verlaagt, is dit een dienst die zichzelf snel terugverdient.

Deskundig onderhoud in Amstelveen

Cv-ketel vervangen Amstelveen

Ondanks goed onderhoud, komt er altijd een tijd dat u uw cv-ketel moet vervangen. Als dé cv-installateur in Amstelveen kunt u bij ons ook een nieuwe cv-ketel kopen. Wij geven u graag vrijblijvend advies bij het kiezen van een nieuwe ketel. Zo vraagt een oudere, vrijstaande woning om een ketel met een hoger vermogen dan een moderne, goed geïsoleerde rijtjeswoning – beide woningtypes komen veel voor in deze regio. Wanneer u bij ons een cv-ketel heeft gekocht, zorgen wij uiteraard ook voor de deskundige installatie van uw cv-ketel.

Cv-ketel huren 

Een cv-ketel huren is een goed alternatief als u wel uw cv-ketel wilt vervangen, maar niet wilt worden geconfronteerd met onvoorziene kosten. In onze leaseconstructie betaalt u een vast bedrag per maand, waarbij alle kosten zijn inbegrepen: van aanschaf tot storingsdienst, slimme thermostaat en onderhoudsdienst. Dit betekent dat u exact weet waar u aan toe bent. En u zit er niet aan vast. Na één jaar is het huurcontract van uw cv-ketel maandelijks opzegbaar. Wel zo handig als u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een ander adres in Amstelveen, of vertrekt naar een buurgemeente als Ouderkerk aan de Amstel.

Doe nu de keuzehulp

Cv-reparatie Amstelveen

Als u last heeft van een cv-ketel storing, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarom is onze servicedienst 24 uur per dag bereikbaar. Onze deskundige monteurs doen er na uw melding alles aan om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en uw warmwatervoorzieining weer in orde te maken. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de storing van uw cv binnen 24 uur verholpen is. Dit is mede mogelijk dankzij onze strategisch gelegen vestiging in Amsterdam-Zuidoost, waar vanuit heel Amstelland snel te bereiken is

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Amstelveen
Techniek Nederland Amstelveen
KvINL Weesp
KM komo Abcoude

Reviews van Feenstra uit Amstelveen

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."