Dé cv-installateur van de Gooi- en Vechtstreek

Cv-onderhoud in plaatsen als Muiden en Hilversum

Feenstra staat paraat voor alle vormen van cv-onderhoud in de Gooi- en Vechtstreek. Tot dit werkgebied behoren plaatsen als Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Muiden en Muiderberg. Dankzij meerdere nabijgelegen vestigingen zijn onze monteurs altijd in de buurt om uw cv te controleren of opnieuw af te stellen. Wij zijn in de Gooi- en Vechtstreek ook bekend van grote onderhoudswerkzaamheden, zoals het onderhoud dat wij in Hilversum verzorgden voor Woonzorg Nederland. Het onderhoud dat we aan uw cv-ketel uitvoeren, zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw ketel en minder storingen, maar helpt uw apparaat ook veiliger en beter te functioneren. Dit betekent een lagere energierekening en minder schadelijke uitstoot voor het milieu. Periodiek onderhoud van uw cv-ketel is dus een uitgave die zichzelf terugverdient.

Feenstra in Muiden en Hilversum

Nieuwe cv-ketel kopen

Wanneer uw huidige cv-ketel vervangen moet worden, is Feenstra ook dé naam in de Gooi- en Vechtstreek voor een nieuwe cv-ketel. Een cv-ketel kopen is niet niks, dus helpen wij u om hier een goed geïnformeerde beslissing over te nemen. Wij geven vrijblijvend advies over de kwalitatief hoogwaardige ketels in ons assortiment, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. Bij ons advies houden we rekening met het type en de grootte van uw woning, omdat dit van invloed is op het type ketel dat u nodig heeft. Grote en vrijstaande huizen, waar het Gooi bekend om staat, vragen bijvoorbeeld om ketels met een groter vermogen dan kleinere tussenwoningen en appartementen, die ook veel in de regio te vinden zijn. Als bekende cv-installateur in Hilversum en omstreken zorgen wij natuurlijk ook voor een veilige installatie van uw nieuwe ketel, zodat deze optimaal kan functioneren.

Leasen van een cv-ketel

Wanneer u wel een nieuwe cv-ketel wilt, maar niet geconfronteerd wilt worden met bijkomende zorgen over onderhoud en storingen, kunt u er ook voor kiezen om een cv-ketel te leasen. Voor een vast bedrag per maand bent u volledig gedekt: zaken als een storingsdienst, slimme thermostaat en onderhoud zijn allemaal inbegrepen bij de huur. Na één jaar kunt u de huur van uw ketel al maandelijks opzeggen. Wel zo handig als u bijvoorbeeld besluit te verhuizen van Bussum naar Hilversum, of een andere plaats in de Gooi- en Vechtstreek. Twijfelt u nog tussen een cv-ketel huren of kopen? Dan kunt u onze handige keuzehulp gebruiken.

Doe nu de keuzehulp

Cv-ketel reparatie Hilversum en omstreken

Omdat een cv-storing erg vervelend is, kunt u onze cv-service 24 uur per dag bereiken. Als wij een melding doorkrijgen met betrekking tot een cv-ketel reparatie in Muiden, Hilversum of een andere plaats in de regio, zijn onze monteurs snel ter plekke dankzij onze nabij gelegen vestigingen. Waar u ook woont, wij zorgen altijd dat cv-reparaties binnen 24 uur worden uitgevoerd.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Gooi- en Vechtstreek
Techniek Nederland Gooi
KvINL Gooi- en Vechtstreek
KM komo Hilversum

Reviews van Feenstra uit het Gooi

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."