Cv-onderhoud door dé cv-installateur in Haarlem

Cv-onderhoud

Feenstra is dé naam voor cv-onderhoud in Haarlem en omstreken. Dagelijks begeven tientallen Feenstra monteurs zich door de hele regio Zuid-Kennemerland om cv-ketels te controleren en af te stellen: van het Centrum tot Schalkwijk, en van Bloemendaal tot Heemstede en Zandvoort. Het cv-ketel onderhoud dat wij verzorgen, resulteert in een langere levensduur van uw ketel en kan storingen en reparaties voorkomen. Doordat we de ketel ook optimaal afstellen, verbruikt hij minder gas en kunt u flink besparen op uw energierekening. Zo is het goed onderhouden van uw cv een uitgave die u snel terugverdient.

Cv onderhoud in Haarlem

Uw cv-installateur in Haarlem en omstreken

Zelfs goed onderhoud kan niet voorkomen dat na een bepaalde periode uw cv-ketel vervangen moet worden. In dat geval kunt u bij ons een nieuwe cv-ketel kopen. Wij hebben alle A-merken in ons assortiment en voorzien u graag van passend advies. Bij ons advies houden we onder meer rekening met het type en de grootte van uw woning. Vrijstaande woningen zoals die veel te vinden zijn in Heemstede en Bloemendaal vragen bijvoorbeeld om een ander soort ketel dan de knusse, typische Haarlemse hofjeswoningen die makkelijk te verwarmen zijn. Als dé cv-installateur van Haarlem en omstreken zorgen wij uiteraard ook voor een snelle en veilige installatie van uw nieuwe ketel.

Cv-ketel leasen

Een nieuwe cv-ketel kopen betekent een erg grote uitgave. Niet iedereen kan of wil dat in één keer betalen. Bovendien moet u naast de aanschafprijs rekening houden met kosten voor onderhoud en reparaties. Zeker in het gewilde Haarlem en omgeving, waar de woningprijzen al erg hoog zijn, is een cv-ketel huren daarom een aantrekkelijk alternatief. Als u bij ons een cv-ketel leaset, betaalt u een vast bedrag per maand en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bij de huur zijn installatie, onderhoud, een thermostaat, veiligheidspakket en storingdienst inbegrepen. En u zit er niet aan vast: na een jaar kunt u uw overeenkomst maandelijks opzeggen. Weten of huren past bij uw situatie? Maak gebruik van onze handige keuzehulp.

Doe nu de keuzehulp

Storing cv-ketel Haarlem

Wanneer u in de hoofdstad van Noord-Holland te maken krijgt met een cv-storing, kunt u onze servicemedewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor het maken van een reparatieafspraak. Vanuit onze vestiging nabij Haarlem zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij zorgen in ieder geval dat elke cv-storing binnen 24 uur verholpen wordt, zodat u niet onnodig lang in de kou hoeft te zitten.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Haarlem
Techniek Nederland Haarlem
KvINL Haarlem
KM komo Haarlem

Reviews van Feenstra uit Haarlem

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."