Cv-installatie en onderhoud in de Haarlemmermeer

Cv-ketel onderhoud in Hoofddorp en omstreken

Feenstra verzorgt al tientallen jaren kwalitatief hoogwaardig cv-onderhoud in de Haarlemmermeer. Vanuit onze nabijgelegen vestigingen zijn onze kundige monteurs snel met hun bekende Feenstra-busjes in Hoofddorp, Zwanenburg, Nieuw-Vennep of andere plaatsen in de Haarlemmermeer om uw cv na te kijken en nauwkeurig af te stellen. Cv-ketel onderhoud zoals wij dat verzorgen, verlengt de levensduur van uw apparaat en kan storingen en kostbare reparaties voorkomen. Daarnaast zorgt periodiek cv-onderhoud dat uw ketel beter functioneert, waardoor energieverbruik en schadelijke uitstoot worden beperkt. U begrijpt: het onderhouden van uw cv-installatie is een investering die zichzelf eenvoudig terugverdient.

Feenstra in Haarlemmermeer

Laat uw cv-ketel vervangen

Is uw huidige apparaat aan vervanging toe en wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Dan geven wij u graag deskundig en vrijblijvend advies over een ketel die past bij uw woonsituatie. Wij vertellen u graag welke ketels in ons assortiment, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn, geschikt zijn voor uw woning. Omdat veel woningen in de Haarlemmermeerpolder relatief nieuw en goed geïsoleerd zijn, is de kans groot dat u genoeg heeft aan een ketel met een middelgrote capaciteit; aan overcapaciteit heeft u tenslotte niets. Als vertrouwde cv-installateur in Hoofddorp en omgeving zorgen wij ook voor de snelle en veilige installatie van uw nieuwe cv-ketel.

Huur een cv-ketel

Als u een nieuwe cv-ketel wilt, maar geen zin heeft om in één keer een grote investering te doen, kunt u bij ons een cv-ketel huren of leasen. Dit is ook een aantrekkelijke optie als u niet houdt van onverwachte kosten, omdat u voor een vast bedrag per maand compleet gedekt bent. Van de storingsdienst tot een slimme thermostaat en onderhoud: alles is inbegrepen in het maandbedrag. Een ander voordeel is dat u flexibel blijft. Als u na een jaar binnen de Haarlemmermeer verhuist of besluit de regio te verlaten, kunt u uw huurcontract maandelijks opzeggen. Weet u niet zeker of een cv-ketel leasen iets is voor u? Laat onze keuzehulp u helpen.

Doe nu de keuzehulp

Cv-ketel kapot

Wij begrijpen dat een cv-storing erg vervelend is. Daarom kunt u onze cv-service 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken als uw cv-ketel kapot is gegaan. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij snel in Hoofddorp, Zwanenburg en andere plaatsen in de Haarlemmermeer zijn om uw cv te repareren. Waar in de regio u ook woont, onze belofte is dat wij elke cv-reparatie binnen 24 uur uitvoeren.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Haarlemmermeer
Techniek Nederland Haarlemmermeer
KvINL logo
KM komo Hoofddorp

Reviews van Feenstra uit Haarlemmermeer

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."