De deskundige cv-installateur in Hoorn

Cv-onderhoud

Laat uw cv-onderhoud in Hoorn uitvoeren door de deskundige monteurs van Feenstra. Onze ervaring met cv-ketels gaat terug tot 1947, en dankzij onze nabijgelegen vestigingen kunnen wij altijd snel in Hoorn en omgeving zijn om uw ketel na te lopen en optimaal af te stellen. Met onderhoud kunt u lekkage van koolmonoxide voorkomen, en vergroot u de brandveiligheid. Daarnaast functioneert een goed onderhouden ketel zuiniger, wat u terugziet op uw energierekening. Tel daarbij de langere levensduur van uw apparaat op, en u begrijpt dat cv-ketel onderhoud een dienst is die zichzelf vanzelf terugverdient.

Cv ketel onderhoud in Hoorn

Cv-installateur Hoorn

Als uw cv-ketel moet worden vervangen, kunt u ook een cv-ketel kopen bij Feenstra. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van deskundig advies over een ketel die past bij uw woonsituatie. Uw woning en warmwaterbehoefte spelen namelijk een belangrijke rol bij het kiezen van een cv-ketel. Een matig geïsoleerde hoekwoning in het historisch hart van de oude VOC-stad vraagt bijvoorbeeld om een ketel met een groter vermogen dan een nieuwbouwappartement aan de rand van Hoorn. Als u bij ons een ketel koopt, zorgen wij uiteraard ook voor de veilige en deskundige installatie van uw cv.

Cv-ketel huren

Een cv-ketel huren is een aantrekkelijke optie als u wel een nieuwe cv-ketel wilt, maar niet wilt worden verrast door onvoorziene kosten. Als u bij Feenstra een cv-ketel leaset, betaalt u een vast bedrag per maand, dat alle kosten dekt: van aanschaf tot storingsdienst, slimme thermostaat en onderhoudsdienst. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. En u blijft flexibel: na één jaar kunt u het huurcontract van uw cv-ketel maandelijks opzeggen. Een geruststellend idee als u op termijn wilt verhuizen naar een ander adres in Hoorn, of een buurgemeente zoals Zwaag of Wognum.

Doe nu de keuzehulp

Cv-ketel storing

Als u te maken krijgt met een cv-ketel storing in Hoorn, kunt u ons 24 uur per dag bereiken om de storing te melden. Wij zorgen dat de cv-reparatie zo snel mogelijk, maar ten minste binnen 24 uur wordt uitgevoerd. Vanuit onze nabijgelegen vestigingen is de hele regio West-Friesland uitstekend te bereiken, zodat onze monteurs snel ter plaatse kunnen zijn om u weer aan warm water en een warm huis te helpen.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Hoorn
Techniek Nederland Hoorn
KvINL Hoorn
KM komo Hoorn

Reviews van Feenstra uit Amsterdam

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."