Dé naam voor cv-ketels in Purmerend

Onderhoud cv-ketel

Feenstra, opgericht in 1947, is het adres voor deskundig cv-ketel onderhoud in Purmerend en omgeving. De regio Purmerend, waaronder ook Monickendam, Edam en Volendam vallen, is goed bereikbaar vanuit onze nabijgelegen vestigingen, zodat we snel ter plaatse kunnen zijn om uw cv-ketel weer optimaal te laten functioneren. Met onze decennialange ervaring in cv-ketel onderhoud zorgen wij niet alleen dat uw ketel veilig zijn werk doet, maar zorgen we ook dat hij zuiniger werkt. Dankzij een langere levensduur en een lagere energierekening verdient een periodieke onderhoudsbeurt zichzelf dubbel en dwars terug.

Cv onderhoud in Purmerend

Cv-ketel kopen Purmerend

Als u toe bent aan een nieuwe ketel, kunt u in Purmerend ook een cv-ketel kopen bij Feenstra. Alle A-merken zijn in ons assortiment vertegenwoordigd en wij geven u graag advies op maat over de ketel die het best past bij uw woonsituatie. Het vermogen dat uw nieuwe cv-ketel moet hebben, is namelijk afhankelijk van de grootte en het type woning dat u heeft. Omdat Purmerend een groeikern is die gekenmerkt wordt door relatief nieuwe en goed geïsoleerde woningen, is de kans groot dat u minder vermogen nodig heeft dan bij een ouder, minder goed geïsoleerd huis. Als u bij ons een cv-ketel aanschaft, zorgen wij als erkend cv-installateur uiteraard ook voor de installatie van uw cv-ketel.

Cv-ketel huren

Wilt u wel een nieuwe ketel, maar wilt of kunt u niet in een keer een grote investering doen? Dan is een cv-ketel huren bij ons wellicht een aantrekkelijke optie. Wanneer u een cv-ketel leaset, betaalt u maandelijks een vast bedrag waarin alle kosten zijn meegenomen: aanschaf, installatie, onderhoud, reparaties en een slimme thermostaat. Zo wordt u nooit geconfronteerd met onvoorziene kosten. En u zit er niet aan vast. Als u om wat voor reden dan ook van uw ketel af wilt, kunt u het contract na een jaar maandelijks opzeggen.

Doe nu de keuzehulp

Cv-ketel reparatie Purmerend

Als u last heeft van een cv-ketel storing, dan zijn wij 24/7 bereikbaar om een cv-ketel reparatie in te plannen. Vanuit onze strategisch gelegen vestigingen kunnen onze monteurs de hele regio snel bereiken, en kunnen ze u snel weer aan warm water en een warm huis helpen. Ons streven is om elke storing in Purmerend binnen ten minste 24 uur te verhelpen.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Purmerend
Techniek Nederland Purmerend
KvINL Volendam
KM komo Edam

Reviews van Feenstra uit Purmerend

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."