Prijs Zonnepanelen

Hoog rendement 265 Wp

Design zonnepanelen

Minimaal 10 jaar garantie

 

Online advies

Binnen 2 min. online advies op maat

Direct inzicht in opbrengst & investering

Schatting aantal panelen voor uw dak

 

Rendement

Bespaar jaarlijks op elektriciteitskosten

Jaarlijks 107 kg minder CO2 per paneel

Levensduur zonnepanelen ca. 25 jaar

 

Zonnepanelen

Denkt u na over zonnepanelen? Maar u weet niet of uw dak geschikt is of hoeveel zonnepanelen op uw dak kunnen? Om uw keuze makkelijker te maken, ontwikkelden wij samen met Nuon het Zonnepanelen Advies. Met deze slimme adviestool ontvangt u binnen 2 minuten een schatting van het aantal panelen dat op uw dak past, de benodigde investering én het rendement! Als u kiest voor zonnepanelen heeft u een eigen zonne-energiecentrale op uw dak. Zo heeft u uw energieopwekking en energierekening in eigen hand.

 

Zonnepanelen bieden veel voordelen en zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wist u bijvoorbeeld dat zonnepanelen stroom leveren die goedkoper is dan stroom van het elektriciteitsnet? En dat Feenstra alleen maar zwarte designpanelen levert, zodat ze mooi tonen op uw dak? Bij het plaatsen van de zonnepanelen houden we rekening met uw wensen en verwachtingen. U kunt natuurlijk ook onze checklist bekijken, zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen. Feenstra heeft twee pakketten aan zonnepanelen. Het grootste verschil tussen de pakketten zijn de power optimizers. Dit zorgt ervoor dat de energie opbrengst van een afzonderlijke zonnepaneel maximaal wordt gebruikt. In tegenstelling tot de zonnepanelen zonder optimizers, waarbij de opbrengst van de zonnepanelen bepaald wordt door het zwakste zonnepaneel. 

 

Bent u overtuigd van de vele voordelen van zonnepanelen? Dan kunt u bij Feenstra terecht voor de totale installatie. Zowel het aanleggen van de zonnepanelen als het werk dat in uw meterkast plaatsvindt. Bij ons betaalt u een all-in prijs en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Via een portal kunt u, via een app of op uw pc, op ieder moment van de dag zien hoeveel energie uw panelen opwekken. Uw eigen zonne-energiecentrale zonder zorgen, ook dat is het comfort van Feenstra.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.