Menu

WarmteGarantie, ZOMERACTIE gratis inspectie t.w.v. € 49,50

Cv-ketel onderhoud WarmteGarantie

 • 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel.
 • Binnen 24 uur hulp bij storing.
 • Inclusief voorrijkosten.
 • Inclusief arbeidsloon bij een storing.
 • Inclusief materiaalkosten bij storing en onderhoud.
 • Tijdelijk gratis inspectie t.w.v. € 49,50

Met een WarmteGarantie cv-ketel abonnement zit u altijd veilig. Alle kosten bij onderhoud en mogelijke storingen aan uw cv-ketel zijn gedekt.

All-in abonnement afsluiten

All-inclusive cv-ketel abonnement

WarmteGarantie is het all-inclusive serviceabonnement voor uw cv-ketel. Het cv-ketel serviceabonnement sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Voor € 13,75 per maand krijgt uw cv-ketel één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt en worden storingen kosteloos verholpen. Het onderhouden van uw cv-ketel is noodzakelijk; zo voorkomt u storingen, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en zorgt u voor een lager energieverbruik. Ook bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water.

Voordat het abonnement in gaat, krijgt uw cv-ketel een toestelkeuring, inclusief het eerste onderhoud voor een eenmalig bedrag van € 49,50.

Cv-ketel onderhoud

 • 8.4/10
 • 1068 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 91% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Zomeractie, GRATIS toestelkeuring & eerste onderhoud

vlinderSluit u een serviceabonnement van Feenstra af, dan controleert onze monteur uw ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Hiervoor rekenen wij normaal gesproken eenmalig € 49,50, exclusief eventuele kosten voor materiaal. De keuring duurt ongeveer 60 minuten, duurt het langer, dan kan de extra tijd in rekening worden gebracht. Kies nu voor een serviceabonnement van Feenstra en voorkom onaangename verrassingen. En tijdens onze ZOMERACTIE is deze toestelkeuring & eerste onderhoud helemaal gratis.


Is uw ketel ouder dan 13 jaar, dan kunt u hiervoor geen WarmteGarantie abonnement meer nemen. U kunt dan alleen een basis Service & Onderhoud abonnement afsluiten. En voor toestellen met een hoger maximaal haalbaar vermogen van 40 kW geldt een toeslag van € 8,39 per maand.

Belang cv-ketel onderhoud

Warmtegarantie afsluiten

Open toestel onderhouden?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. 

Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen. 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas, en hoe u kunt voorkomen dat u risico loopt. 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging