Menu

Cv-ketel onderhoud All-in nu eerste 3 maanden gratis

Cv-ketel onderhoud All-in

Met dit cv-ketel abonnement zit u altijd veilig. Alle kosten bij onderhoud en mogelijke storingen aan uw cv-ketel zijn gedekt.

  • 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel.
  • Binnen 24 uur hulp bij storing.
  • Voorrij- en materiaalkosten en arbeidsloon inbegrepen

ACTIE 3 maanden gratis

Cv-ketel onderhoud All-in

Door regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storingen, verlengt u de levensduur en verbruikt uw cv-ketel minder energie. Met Service en Onderhoud All-in bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Het cv-ketel serviceabonnement à € 14,07 per maand sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. 

Cv-ketel onderhoud

  • 7,6/10
  • 1401 beoordelingen
  • The Feedback Company
  • 81% van onze klanten beveelt ons aan.
  • Alle beoordelingen

Belang cv-ketel onderhoud

Toestelkeuring & eerste onderhoud

Sluit u een serviceabonnement af, dan controleert onze monteur uw cv-ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 49,50 exclusief eventuele kosten voor materiaal (vervanging).

Service en Onderhoud All-in afsluiten

Goed om te weten

Is uw ketel ouder dan 13 jaar, dan kunt u hiervoor geen Service en Onderhoud All-in abonnement meer nemen. U kunt dan alleen een basis Service & Onderhoud Basis afsluiten. En voor toestellen met een hoger maximaal haalbaar vermogen van 40 kW geldt een toeslag van € 8,58 per maand.

Voorkom koolmonoxide

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas, en hoe u kunt voorkomen dat u risico loopt. 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Over Feenstra

Sinds 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. Met ruim 800 gecertificeerde vakmannen kunt u erop rekenen dat de techniek goed blijft functioneren, dankzij kwalitatief onderhoud. En wanneer het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt.

Open toestel onderhouden?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. 

Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen.