Cv-ketel onderhoud All-in

Cv-ketel onderhoud All-in

Met dit cv-ketel abonnement zit u altijd veilig. Alle kosten bij onderhoud en mogelijke storingen aan uw cv-ketel zijn gedekt.

  • 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel
  • Binnen 24 uur hulp bij storing
  • Voorrij- en materiaalkosten en arbeidsloon inbegrepen

Cv-ketel onderhoud All-in

Cv onderhoudsbeurt

Door regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storingen, verlengt u de levensduur en verbruikt uw cv-ketel minder energie. Met Service en Onderhoud All-in bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Het cv-ketel serviceabonnement à € 15,10 per maand sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. 

milieu centraal Meer met minder

Belang cv-ketel onderhoud

Toestelkeuring & eerste onderhoud

Sluit u een serviceabonnement af, dan controleert onze monteur uw cv-ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 49,50 exclusief kosten voor eventuele reparaties en materiaal. Bij deze eerste toestelkeuring vallen de reparaties dus buiten het serviceabonnement.

Service en Onderhoud All-in afsluiten

Goed om te weten

Is uw ketel 13 jaar of ouder, dan kunt u hiervoor geen cv All-in abonnement meer afsluiten U kunt dan alleen een Basis abonnement kiezen. Voor cv-toestellen met een hoger maximaal haalbaar vermogen van 40 kW geldt een toeslag van € 7,95 per maand.

Voorkom koolmonoxide

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. 

Over Feenstra

Sinds 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn 24/7 bereikbaar en met ruim 800 gecertificeerde vakmannen zijn we altijd in de buurt, mocht u onverhoopt een storing hebben. Meer dan 850.000 huishoudens gingen u al voor. 

Open toestel onderhouden?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. 

Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen.

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers