Wat u kunt doen om uw gasverbruik naar beneden te brengen

Hoe u weet of u gas verspilt of juist zuinig bentEefje van Vugt

- Servicemedewerker

Eefje van Vugt was van januari 2014 tot medio 2021 medewerker Meldkamer bij Feenstra. Eefje streeft ernaar, binnen de mogelijkheden die er zijn, alle bewoners te helpen, zoals ze zelf ook graag geholpen wil worden: prettig en correct. Klantbeleving staat dan ook hoog bij haar in het vaandel en ze mag graag contact hebben met alle lagen van de Feenstra-organisatie, zodat ze goed op de hoogte is van de dingen die belangrijk zijn voor klanten. Na haar opleiding tot directiesecretaresse /managementassistente, bleek dat het toch de techniek is waar haar hart ligt. Eefje is getrouwd en zit met haar man op dansles. Ze is dol op bordspelletjes en mag graag een goed boek lezen. 


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Ton van Hienen
  Ton van Hienen 12 maanden geleden

  Bedankt weer voor de tips. Gaan we zeker gebruiken.

 • Gravatar for rienk woudwijk
  rienk woudwijk 12 maanden geleden

  Ik heb direkt uw advies opgevolgd en mijn waterdruk van 0,8 bar naar 2 bar gebracht

 • Gravatar for Ida
  Ida 14 maanden geleden

  Het zou beter zijn als we kernenergie krijgen, het is schone energie. We kunnen niet zonder gas, de zon schijnt niet altijd en de wind is er ook niet altijd. Frankrijk heeft vele kernfabrieken en dat zou hier ook kunnen.


  • Gravatar for Jan Barelds
   Jan Barelds Ida 12 maanden geleden

   Beste Ida, kernenergie komt veel minder CO2 vrij (100 x minder?), maar heeft als restproduct radioactief afval. Daarom zou ik kernenergie geen schone schone energie willen noemen.
   Ik vind kernenergie meer het verleggen van het afval probleem. Uitstellen van het afvalprobleem noem ik het altijd. Heb jij een gedachte hoe we eventueel kernafval kunnen recyclen?