Wél de warmte, niet de zorgen

Alles flex?

Flexibiliteit

Overal om me heen zie ik meer en meer flexibiliteit. Mensen willen steeds meer zelf beslissen waar en wanneer ze iets doen. Online shoppen, bijvoorbeeld. En ook werken. Kijk maar naar de opkomst van het thuiswerken. Zelf installeer ik cv-ketels, dus thuiswerken is voor míj misschien niet helemaal ideaal. Ik heb aan één cv-ketel thuis eigenlijk wel genoeg…

Die behoefte aan flexibiliteit zie ik vooral terug bij jongere generaties. Veel millenials willen opties hebben en niet langdurig aan iets vast zitten. Zie ook het succes van ‘mobiliteit huren’, zoals Greenwheels en SnappCar. Mensen betalen dan alleen voor een auto als ze er eentje nodig hebben. Een grote, voor naar de woonboulevard. Of een kleintje, voor een verjaardagsvisite buiten de stad.

Cv-ketel huren

Wist u dat u bij Feenstra ook een cv-ketel kunt huren? Dat past helemaal in die trend. Een ideale oplossing voor wie flexibiliteit zoekt. Bijvoorbeeld mensen die niet van plan zijn om ergens langdurig te wonen. En voor anderen zal juist het financiële voordeel de doorslag geven. Want een heel oude ketel kan kapotgaan op een onhandig moment, als iemand net krap bij kas zit. Een nieuwe ketel is niet goedkoop. Huren is dan een mooi alternatief: wél de warmte, niet de zorgen.

Want eigenlijk huren deze mensen geen ketel, ze huren ‘warmte’. Feenstra garandeert dat zij niet in de kou zitten en altijd warm water hebben. Dat geeft een gerust gevoel. Dus als er iets met de ketel aan de hand is, wát dan ook, dan springen wij in de bus om het te komen oplossen. Sterker nog, we kunnen het vaak op afstand in ons systeem al zien als er onderhoud nodig is. Zo is alles snel weer helemaal ‘flex’.

Meer weten over zorgeloos huren?

Cv-ketel huren

Emiel Kaslander

Meer van Emiel Kaslander

— Praktijkopleider

Emiel Kaslander is sinds 2009 Praktijkopleider bij Feenstra. In die hoedanigheid ziet hij wekelijks vele vakmannen van Feenstra langskomen, die bij hem de laatste stand van de techniek en de nieuwste ontwikkelingen komen ophalen. Niet alleen het educatieve gedeelte is tijdens de trainingen belangrijk, maar ook de interactie met de vakmannen zelf. Zo blijft hij op de hoogte van wat monteurs en klanten bezighouden en kan hij daar tijdens een volgende bijeenkomst verder op in spelen. Emiel is 40 jaar, 12 jaar getrouwd en heeft 2 lieve dochters. Emiel is iemand die slecht kan stilzitten, hij is altijd wel bezig. Van tuinieren tot mee naar de sportverenigingen van zijn de dochters. 

Emiel Kaslander

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

 • hub mulders 2 jaren geleden

  Gravatar for hub mulders

  ik heb van jullie een cv in huur en wat gaat er gebeuren en kan ik een andere ketel dan huren ??

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  • moderator

   Feenstra Webcare hub mulders 2 jaren geleden

   Gravatar for Feenstra Webcare

   Beste meneer Mulders,

   Op dit moment is het niet mogelijk om inhoudelijk op uw bericht te reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar webcare@feenstra.com met uw volledige adresgegevens en telefoonnummer waarop u het beste te bereiken bent? Door middel van uw gegevens kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn met uw huurovereenkomst.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.