De ervaringen van ZZP'ers

Caroline (52 jaar), fotografe


Caroline is al meer dan 20 jaar actief als zzp’er. Ze doet dat naast haar baan als administratief medewerkster bij een grote bank. Trouwrapportages en kinderfotografie zijn haar voornaamste bronnen van inkomsten. Daarvoor heeft ze in de loop der jaren behoorlijk wat apparatuur bij elkaar verzameld. Diverse camera’s, een lap top, belichting en meer.

Toen bij een bevriende collega-fotograaf het hele huis werd leeggehaald, bedacht ze zich geen moment. Dit mocht haar niet overkomen.

Omdat ze geen verstand heeft van beveiligen heeft ze rondgekeken op internet naar manieren hoe je je huis kunt beveiligen. Ze heeft diverse partijen gesproken, waarvan de meeste vooral bezig waren met het verkopen van hun product.

Feenstra was de enige aanbieder die naar haar luisterde en adviseerde om niet direct duizenden euro’s uit te geven, maar dat het Feenstra FlexHuur pakket met enkele uitbreidingen voldoende is. Ze koos voor een flexibele 1-jarige contractduur. Deze korte looptijd gaf haar ook het vertrouwen dat als het toch zou tegenvallen, ze er ook zo weer vanaf kan zonder hoge bijkomende kosten.

 

Hamid (35 jaar), aannemer

Hamid is 4 jaar geleden begonnen met zijn eigen aannemersbedrijf. Je kunt bij Hamid terecht voor een aanbouw, dakkapellen, noem maar op. Dat ging al vanaf dag 1 goed, zelfs tijdens de crisis, hoewel hij diverse collega-aannemers heeft zien omvallen.

Helaas is in de zomer van 2018 tijdens zijn vakantie zijn complete schuur leeggehaald met daarin voor duizenden euro’s aan professioneel gereedschap. Behalve nieuwe sloten en een stevigere (zelf getimmerde) schuurdeur, heeft hij ook gekozen voor een elektronisch alarmsysteem.

Omdat zijn cv-ketel ook in onderhoud is bij Feenstra, heeft hij met hen contact opgenomen voor beveiligingsadvies. Een Feenstra veiligheidsadviseur heeft de situatie beoordeeld en geadviseerd om behalve zijn schuur, direct ook zijn woning mee te beveiligen. De gedachte dat er, behalve over zijn schuur, ook wordt gewaakt over zijn gezin en overige bezittingen is voor Hamid een geruststellende gedachte. Voor klussen die wat verder weg zijn, kan het namelijk zijn dat hij enkele dagen van huis is.

 

Peter (45 jaar), consultant online marketing


Peter is 5 jaar geleden voor zichzelf gestart als free lancer. Na jaren van werken voor een baas was hij er aan toe om eigen baas te worden. Vooral de onafhankelijkheid en de vrijheid trokken hem over de streep om deze grote stap te zetten, hoewel de eerste 2 jaar toch wel spannend waren. Het is toch een sprong in het diepe. Nu hij 5 jaar verder is kan hij met een gerust stellen dat hij prima kan rondkomen van de inkomsten. Hij heeft zelfs recent één dag in de week vrij kunnen plannen.

Echter, het leven van een ondernemer gaat niet over rozen. Een half jaar geleden is zijn werk-laptop gestolen, terwijl hij een weekendje weg was met zijn vrouw. Daarom heeft hij ervoor gekozen om zijn huis (en specifiek zijn werkkamer) elektronisch te beveiligen.

Op internet heeft hij diverse aanbieders vergeleken. Uiteindelijk koos hij voor het FlexHuur pakket van Feenstra. Reden is dat hij graag een systeem wilde dat niet te saboteren en te hacken is, geïnstalleerd door een expert en met een goed onderhoud en servicecontract. Het systeem moet het natuurlijk wel áltijd doen.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra