Om snel het antwoord op uw vraag te kunnen geven, hebben wij de veelgestelde vragen per categorie voor u gebundeld. Geen antwoord gevonden? Bel 088 8455 000 en wij helpen u graag.

Storing

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over cv-ketel storingen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Persoonlijke gegevens

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over uw persoonlijke gegevens. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Verhuizen

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over verhuizen met Feenstra. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Facturen & Betalen

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over betaalwijzen en facturen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Onderhouds- en huurcontracten

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over Feenstra onderhoud. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Wijzigen of opzeggen

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over wijzigen en opzeggen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

De Feenstra monteur

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over de Feenstra monteurs. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Cv-ketel

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over cv-ketels. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Warmtepomp

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over de warmtepomp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze klantenservice op.