Warmtepomp

Lees hier de veelgestelde vragen + antwoorden over de warmtepomp. Feenstra geeft graag antwoord op al uw vragen. Mocht u uw vraag niet beantwoord zien, kunt u altijd bellen met onze Klantenservice voor meer informatie, tel: 088 - 8455 000.

Veelgestelde vragen Warmtepomp

Wij adviseren u rekening te houden met minimaal de ruimte die vergelijkbaar is met een wasmachine qua omvang. En ja, een warmtepomp maakt geluid. Net als een cv-ketel. Maar een goed geïsoleerde kast is afdoende om eventuele overlast te verminderen. 

Een warmtepomp verbruikt elektriciteit om warmte te maken. Hierdoor bespaart u echter gas. De gedachte is dat de elektriciteit die de warmtepomp gebruikt wordt gecompenseerd door de besparing die u heeft op uw gasverbruik.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Sommige zijn inderdaad aangesloten op een bron, andere werken met (ventilatie)lucht. Dus niet voor alle warmtepompen zijn bodembronnen nodig.

Dit is afhankelijk van de situatie. Laat u hierover vrijblijvend adviseren. 

Veelgestelde vragen Gasloze toekomst

In de verschillende blogs en verhalen op www.feenstra.com/zorgelooswonen/ vertelt Feenstra hoe zij de toekomst rondom gasloos wonen ziet.