Veelgestelde vragen klantenservice

Lees hier de veelgestelde vragen + antwoorden aan Feenstra. Mocht u uw vraag niet beantwoord zien, kunt u altijd bellen met onze Klantenservice, tel: 088 - 8455 000 of ga terug naar de Klantenservice.

Veelgestelde vragen Klantenservice

Aanmelden voor nieuwsbrief: klik hier.

In elke nieuwsbrief is er een link opgenomen, indien u zich wilt afmelden.

Bij Feenstra staat de klant centraal. Als u niet tevreden bent over de geleverde service, dan stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte brengt via het klachtenformulier.

Let op: u kunt hier geen storingen aan uw ketel melden.

Voor vragen over uw factuur kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen op 088 - 8455 000. Of maak gebruik van ons online contactformulier.

Indexering van de huurtarieven
De aanpassing van het bedrag van de huurovereenkomst heeft te maken met de jaarlijkse indexering.

Waarom vindt er een prijs-indexatie plaats op de huurtarieven?
Jaarlijks stijgen de prijzen in Nederland door prijsinflatie. Dit heeft ook effect op de kosten die Feenstra maakt. Op basis van de gegevens die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bijhoudt, verhoogt Feenstra jaarlijks de tarieven van haar huur cv-ketels. Hiervoor gebruiken wij de indexreeks van het CBS, de reeks “CAO-lonen per uur Bouwnijverheid”

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 8455 000. In het keuzemenu kiest u voor optie 2 en vervolgens voor optie 7. De algemene voorwaarden van uw huurcontract downloadt u hier.

Gaat u verhuizen, breng ons hiervan dan op de hoogte. Wij zullen het contract dan stopzetten. Alle serviceabonnementen hebben een minimale looptijd van 1 jaar. U heeft na de minimale looptijd van 1 jaar het recht het serviceabonnement per maand op te zeggen.  

Als u uw huurcontract wilt stopzetten kunt u ons hiervan op de hoogte stellen via het online formulierWij zullen dan per e-mail of telefonisch contact met u opnemen voor de verdere afhandeling. Voordat u een wijziging aan ons doorgeeft, moet u eerst aangeven of u gebruikmaakt van een huurtoestel of dat u een servicecontract heeft. De looptijd van een huurcontract varieert, afhankelijk van wanneer en welk contract u heeft afgesloten. Bij tussentijdse beëindiging geldt een afkoopregeling.

Klik hier voor meer informatie over het huren van een cv-ketel.

Als u een nieuwe ketel bij Feenstra koopt, zorgen wij ervoor dat uw onderhoudscontract ophoudt vanaf het moment dat er een nieuwe ketel hangt. In de garantieperiode, meestal 2 jaar, komen wij bij storingen kosteloos langs. Het voordeel van een ketel via Feenstra kopen, is dat niet alleen de onderdelen onder de garantie vallen, maar ook de voorrij- en arbeidskosten.

Mocht u elders een nieuwe ketel hebben gekocht, dan dient u Feenstra hiervan op de hoogte te brengen. Uw onderhoudscontract zal dan opgezegd moeten worden. Alle serviceabonnementen hebben een minimale looptijd van 1 jaar. U heeft na de minimale looptijd van 1 jaar het recht het serviceabonnement per maand op te zeggen.  

De vestigingen van Feenstra zitten door heel Nederland. Wij hebben een landelijke dekking en komen ook graag bij u thuis langs voor installaties en onderhoud.

Bekijk hier onze vestigingen

Bekijk hier het servicegebied in Noord-Holland.

Een Feenstra monteur is altijd te herkennen aan onderstaande 3 kenmerken:

  • Een installatie-, onderhoud of storingsafspraak met een Feenstra-monteur  is altijd met u in overleg gemaakt en door u bevestigd
  • Een Feenstra-monteur loopt altijd in bedrijfskleding van Feenstra rond
  • Een Feenstra-monteur kan zich altijd legitimeren

Bij twijfel kunt u altijd het klantcontactcentrum bellen ter verificatie, tel: 088 - 8455 000.