Feenstra Drachten

Contactinformatie Feenstra Drachten

De Kiel 17
9206 BG Drachten

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra Drachten

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Drachten e.o.

Feenstra is dé specialist voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Drachten en omgeving. Feenstra is een Fries bedrijf dat inmiddels landelijk actief is. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring en hebben uitsluitend gecertificeerde vakmensen in dienst. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Drachten zijn we overal in Friesland snel ter plekke voor spoedeisende klussen. Ons servicecentrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Drachten?

In de regio Drachten kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Friesland?

 • Strategisch gelegen vestiging in Drachten
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Korte responstijd
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Drachten

Feenstra verricht snel en professioneel cv onderhoud in Drachten. Als uw cv-ketel niet naar behoren functioneert, is het belangrijk dat dit meteen wordt opgelost. Daarom is Feenstra dag en nacht bereikbaar. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Drachten kunnen we snel cv-ketel onderhoud leveren in heel Friesland. Ook als uw cv-ketel nog wel goed presteert, is regelmatig cv-ketel onderhoud een investering die zichzelf terugverdient. Cv onderhoud zorgt namelijk voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder kans op storingen. U kunt bij ons kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een onderhoudscontract voor uw cv. Als uw cv-ketel toe is aan vervanging, dan kunt u bij ons ook een nieuwe cv-ketel kopen in Friesland, inclusief professionele installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Drachten en omstreken

Feenstra is in Drachten en omstreken ook hét adres voor professioneel warmtepomp onderhoud. Regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp installatie resulteert in een langere levensduur, zuinigere werking en minder storingen. Als u toch in een koud huis zit door een storing aan uw warmtepomp, zijn onze monteurs vanuit onze vestiging in Drachten snel bij u, waar in Friesland u ook woont. Onze storingsmonteurs staan dag en nacht voor u klaar. Kies voor eenmalig warmtepomp onderhoud of een onderhoudscontract. Heeft u een hybride warmtepomp, dan worden de onderhoudswerkzaamheden aan de warmtepomp gecombineerd met onderhoud aan uw cv-ketel. Heeft u geen warmtepomp, maar bent u wel op zoek naar een manier om uw woning te verduurzamen en te besparen op energiekosten? Dan kunt u bij Feenstra ook een warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in Friesland

Ook voor deskundig boiler en geiser onderhoud in Friesland kunt u bij Feenstra terecht. Periodiek onderhoud zorgt dat uw apparaten probleemloos en energiezuinig (blijven) functioneren. Als u door een storing toch zonder warm water zit, zijn onze gecertificeerde vakmensen vanuit onze centraal gelegen vestiging in Drachten snel bij u. Waar in Friesland u ook woont. Feenstra verricht onderhoud aan alle soorten geisers. Daarnaast onderhouden wij diverse soorten boilers, zoals indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra ook een geiser of boiler kopen.

Boiler en geiser onderhoud

Mechanische ventilatie Drachten

Feenstra levert in Drachten en omgeving ook verschillende diensten op het gebied van mechanische ventilatie, waaronder onderhoud. Om het systeem optimaal te laten functioneren, moeten de ventilatiebox en kanalen namelijk regelmatig worden nagelopen en schoongemaakt. Onze monteurs verrichten deze onderhoudswerkzaamheden graag voor u. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kunt u ook voor wtw-onderhoud terecht bij Feenstra. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Laat dan uw ventilatiebox vervangen door Feenstra om verzekerd te blijven van gezonde lucht in huis.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging Friesland

Feenstra levert in Friesland ook huisbeveiligingssystemen. Deze alarmsystemen hebben een afschrikkende werking, waardoor inbrekers uw woning liever overslaan. De alarmsystemen zijn aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze beoordeeld in de meldkamer en wordt indien nodig de lokale politie op de hoogte gebracht. Naast alarmsystemen leveren wij onder meer camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen in Friesland

Wilt u zonnepanelen kopen in Friesland? Feenstra helpt u graag! Het installeren van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en  te besparen op energiekosten. Wij leveren verschillende typen zonnepanelen van hoge kwaliteit, allemaal met een minimale garantie van 10 jaar. Onze specialisten adviseren u graag over een passende oplossing voor uw woning en komen altijd persoonlijk langs om de situatie te bekijken. Laat u zonnepanelen plaatsen op uw woning? Dan worden ze door ons in één dag geïnstalleerd.

Meer over onze zonnepanelen