Feenstra Drachten

Contactinformatie Feenstra Drachten

De Kiel 17
9206 BG Drachten

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische ventilatie en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra DrachtenMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Drachten. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Cv onderhoud Drachten

Onderhoud is belangrijk om storingen aan uw cv-ketel te voorkomen. Ook gaat met regelmatig onderhoud uw ketel langer mee en wordt een veilige werking gegarandeerd. De investering van cv-ketel onderhoud verdient u snel terug, omdat een goed afgestelde ketel zuiniger stookt, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Cv-ketel onderhoud

Verwarming

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, zeker met onderhoud door Feenstra. Als de cv-ketel ouder wordt, neemt de kans op storingen toe. Een goed werkende cv-ketel produceert verwarming en warm water op een efficiënte manier en draagt bij aan duurzaam energieverbruik, dus goed voor het milieu. Heeft u een nieuwe hr-ketel nodig? Feenstra geeft u graag advies om de beste cv-ketel te kopen of huren.

Cv advies op maat

Mechanische ventilatie onderhoud

De meeste woningen in Drachten hebben een ventilatiesysteem dat zorgt voor frisse lucht in huis met minder kans op schimmels en vocht. Belangrijk is om uw mechanische ventilatiesysteem regulier te onderhouden, omdat er anders stof, vuil en ongedierte in de luchtkanalen ophoopt. Deze lucht ademt u weer in, wat kan leiden tot allergieën, huidklachten en longaandoeningen. Feenstra heeft eenmalige ventilatiereinigingen of een serviceabonnement voor mechanische ventilatie.

Mechanische ventilatie