Begin zélf met de energietransitie

Zelf stappen zetten voor een duurzame woningGerelateerd

Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for H.v.d. Akker
  H.v.d. Akker 18 maanden geleden

  Ben het volledig eens met inzender ter Hoeven. Laten ze eerst maar eens iets doen aan dat gestook met hout. Hele buurten worden vergast, en de overheid geeft met regelgeving niet thuis. Heel Europa gaat in de richting van aardgas. Nee zegt hier de politiek onder druk van organisaties als Urgenda, wij zijn eigenwijs en presenteren de voor de handel het grootste verdienmodel. Men weet schijnbaar nog steeds niet dat de burger beter onderlegd is dan in de jaren 1800. Dat we iets moeten gaan doen dat onderken ik wel, maar laten we eens normaal doen en niet alles tegelijk. Presenteer eerst eens een plan voor zonnepanelen, kijk dan naar het volgende plan. Ik ga voor de Waterstof mogelijkheid, en zodra de gemeente met afsluiten dreigt gaan hier de beren los. Ik denk dat de gang van zaken totaal geen draagvlak kweekt en voorzie een hoop gerechtelijke procedures.

 • Gravatar for J. Dombeek
  J. Dombeek 18 maanden geleden

  Alles elektrisch, komen we stroom te kort. Begin onnodige elektra apparaten de deur uit te doen. Pellet kachel, weg ermee. Stadsverwarming veel duurder als gasverwarming (ondervinding van mijn dochter) Wij gebruiken minder aan stroom als een 1persoons huishouden. En gas verbruik zitten we, met onze twee onder een kap op 8m3 meer als een flat en 6m3 minder als een tussenwoning. Dus zegt u het maar.

 • Gravatar for Ir D.J. ter Hoeven
  Ir D.J. ter Hoeven 4 jaren geleden

  In deze commercial zit een stel voor een openhaard met een lading hout op de achtergrond. Blijkbaar is dit een voorbeeld van een door de Groene Milieupolitie goedgekeurde verwarmingssoort. Mijn haren staan overeind bij deze gigantische milieuvervuiling. Ik woon zelf naast z.g. Gütmenschen,die het allemaal zo goed weten en ook een houtkachel gebruiken,met gevolg dat wij onze warmteterugwin ventilatie niet kunnen gebruiken omdat anders de kamer vol rook staat!Een houtkachel is de pest voor het milieu: Oostduitse toestanden overal ruik je rook.Lekker voor astma patiënten. Gewoon schone,hoogcalorische brandstoffen blijven gebruiken en dat is aardgas.In het buitenland leggen ze overal aardgas aan en in Nederland breekt men alles weer af onder leiding van Nijpels en Doekle,lieden die nooit iets over enegietechniek gestudeerd hebben en alleen op goed betaalde baantjes uit zijn. Jammer dat Feenstra meedoet aan deze onjuiste voorstelling van zaken.

  • Gravatar for S
   S Ir D.J. ter Hoeven 4 jaren geleden

   U heeft volkomen gelijk, echter wij behoren niet tot het geselecteerde deel van het land die mee mogen praten.

 • Gravatar for Gerard van Poeijer
  Gerard van Poeijer 5 jaren geleden

  ik hoor en ziet niks over zonneboilers

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Gerard van Poeijer 5 jaren geleden

   Beste Gerard,

   Zonneboilers zijn inderdaad een mooie stap om te komen tot een CO2 neutraal land en zeker een overweging waard. Helaas kunnen wij niet in alle verhalen inhoudelijk ingaan op alle mogelijkheden die er zijn.

   Wilt u meer weten over zonneboilers, bekijk dan de link:
   https://www.feenstra.com/duurzaam/zonneboiler/

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare