CO2 uitstoot

Wat kan ik doen om bij te dragen aan de Nederlandse doelstellingen?
CO2 uitstoot

Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Rini van de linde
  Rini van de linde 3 maanden geleden

  Ik gebruik a 77kw
  77 kb gas
  40 cub water
  Alles per maand. Fiets en wandel veel ook als ik boodschappen doe , en ik woon in een huurwoning. In een rijtjes woning . Ik gebruik geen zonnepanelen of windmolen . Zoeken jullie nou eens uit hoe ik nog zuiniger kan .

 • Gravatar for Rob Kleinegris
  Rob Kleinegris 5 maanden geleden

  Maak 'n handige tool om de CO2 uitstoot per gezin te berekenen met daarbij de verminderingen bij uitvoeren van 'n actie. Bewustwording goed in beeld brengen.

 • Gravatar for Robert Slis
  Robert Slis 6 maanden geleden

  Misschien kunnen jullie je het beste bij je werk als installatie bureau houden of krijgen jullie goed betaald voor al die leugens die jullie hier verspreiden

 • Gravatar for Jan Langel
  Jan Langel 9 maanden geleden

  Jullie hebben hele mooie leugens in jullie co2 berichten

  HET IS GEWOON ZO DAT JULLIE ZOVEEL OPHEF MAKEN OVER CO2 OM JULLIE PORTOMONEE HEEL GOED TE KUNNEN VULLEN EN DAT ZIJN VANUIT DE BEWINDSLIEDEN ENE GROTE OPLICHTINGS PRAKTIJKEN IDEM DITO MET DE CORONA TOESTANDEN

 • Gravatar for Cor Pruijs
  Cor Pruijs 9 maanden geleden

  Wie zijn de grootste vervuilers? de concrement overal de schuld aan geven ! Laten we kijken naar de multinationals met hun industrieën met hun fabrieken die geen of een schijntje aan belasting betalen. En hun zeevrachtschepen met hun grote hoeveelheid uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Daar staan bv de nu laatste jaren ontwikkelde auto's met hun veel schonere uitstoot in de schaduw van.
  En ook het schone aardgas verbranding is één van de schoonste uitstoot (.Dat is alleen corrupte politieke keuze om dat te gaan verminderen) Er zijn bovendien genoeg alternatieve voorbeelden schone energie gebruik .Maar ja driemaal raden die deze ontwikkelen vertragen.
  Kom op zeg leg niet het klimaat probleem alleen bij de concrement .Een steentje bijdragen van de concrement moet een begrip worden. maar een schuld gevoel geven gaat veel te ver .

 • Gravatar for Meijer Henk
  Meijer Henk 9 maanden geleden

  In de huidige hype rond co2 reductie is het goed om te realiseren dat Nederland voor 0.5% bijdraagt aan de totale co2 uitstoot. In China zijn 1000 kolen centrales in gebruik en geen plannen om ze te sluiten, de nodigen zijn zelfs nog in aanbouw. Het land draagt voor 35% bij aan de totale uitstoot. Hoe zinvol is het om voor miljarden aan investeringen 0.5 % terug te willen brengen naar 0.25% ?

 • Gravatar for W.J.H. Hamers
  W.J.H. Hamers 10 maanden geleden

  Waarom de grootste vervuilers verzwijgen. ondanks de miljarden subsidies aan co reduktie stijgt de co vervuiling met procenten per jaar. Het is nog niet 25 procent van de vervuiling door co van de huishoudens en auto's Kijk eens naar de kolen centrale en de bio centralen dan schrik je zeker als de miljoenen subsidies die er aan hun betaald word van onze belastingcenten.

 • Gravatar for Jack derksen
  Jack derksen 13 maanden geleden

  Misschien minder mensen op moederaarde!
  Denk aan geboortebeperking!
  Politieke partijen moeten in verkiezingsprogramma aangeven wat de grenzen zijn van bevolkingsgroei.
  Ik ben een groot voorstander om na het tweede kind per vrouw/moeder geen kinderbijslag te vergeven.

 • Gravatar for Jack derksen
  Jack derksen 13 maanden geleden

  Misschien minder mensen op moederaarde!
  Denk aan geboortebeperking!
  Politieke partijen moeten in verkiezingsprogramma aangeven wat de grenzen zijn van bevolkingsgroei.
  Ik ben een groot voorstander om na het tweede kind per vrouw/moeder geen kinderbijslag te vergeven.

  • Gravatar for Arie v Santbergen
   Arie v Santbergen Jack derksen 7 maanden geleden

   Ik denk dan aan hoeveel mensen er per M2 km mogen wonen voor een goede Co2 en houd dat aan als graadmeter. Zo ook de industrie houden aan deze maatstaven.
   Nederland is erg klein en hoe meer mensen des te meer energie er nodig is en juist daarop wordt je als Nederland dan op afgerekend.

 • Gravatar for tim
  tim 15 maanden geleden

  ik ben 11 maar ik snap er wel veel van en ik vindt het informatief want ik moet een werkstuk maken over dingen die slecht voor de natuur zijn en wat goed en nu ik dit heb kan ik naar de volgende website voor wat de mens goed doet