Zonnepanelen aanschaffen? Onze top 5 vóórdat u start.

Zonne-energie en waar u eerst over nadenkt
Philippe Felleman

- Innovatiemanager Smarthome

Philippe Felleman houdt zich als Innovatiemanager Smarthome bij Feenstra bezig met de nieuwste technieken en toekomstige diensten. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Soest, is een enthousiast kok, gadget freak, wandelaar, mantelzorger en leest graag over de moderne geschiedenis.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Johan Helmond van
  Johan Helmond van 3 maanden geleden

  Ik zoek zonnepanelen

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Johan Helmond van 3 maanden geleden

   Beste Johan,

   Bedankt voor uw mail.
   Zonnepanelen kunt u aanschaffen bij Feenstra.
   Op onze site feenstra.com, onder het kopje zonnepanelen kunt u alle informatie vinden over kosten en installatie.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra webcare

 • Gravatar for Cees Sol
  Cees Sol 3 jaren geleden

  De hele gemeenschap word gek gemaakt om maar zonnepanelen op het dak te nemen.
  Bij mijn buren heeft Uw firma ook zonnepanelen neer gelegd.
  Ik heb zelf een installatie voor ontvangst van weersatellieten.Het is na de montage van de panelen voor mij onmogelijk om op de dag daar een signaal van binnen te krijgen. De omvormer geeft zo onnoemelijk veel straling dat alle signaal van de weersatelliet word weg gedrukt.
  Dit kan toch nooit gezond zijn om onder dergelijke straling 24/7 te moeten leven?
  Nu heeft nog niemand er last van. Dat word pas over 30 jaar een probleem.Is het economisch belang en klimaat akkoord van de regering zo belangrijk dat er op korte termijn word gedacht en het gerust ten koste van de gezondheid van de mensen mag gaan?

 • Gravatar for Rita Vogels
  Rita Vogels 3 jaren geleden

  Wij willen heel graag zonnepanelen hebben een aanvraag ingediend ,krijgen wij te horen dat we niet in aanmerking komen omdat er minimaal 8 geplaatst moeten worden en dit zou niet mogelijk zijn vreselijke onzin huis verderop bij ons zelfde woning heeft ze ook op het dak en op de voorkant ,krijgen wij te horen ja dat zijn kleinere waarschijnlijk ,nou nee hoor zijn groter ja hoe kan dit ???? Wij willen graag verduurzamen nou dan moet je niet bij Feenstra of Nuon zijn.Ons contract voor stroom en gas loopt binnekortaf dus gaan wij overstappen want er zijn erbij die dit dus wel kunnen leveren gemiste kans voor Nuon zijn al 36 jaar klant maar helaas kunnen ons niet bieden om onze woning en het milieu te verbeteren. Dus heel leuk die reclames maar leveren ho maar,Dus ik vraag kunt u dit per mail bevestigen nou tot op heden nog niets binnen.
  Beetje jammer Feenstra .

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Rita Vogels 3 jaren geleden

   Beste mevrouw Vogels,

   Het is goed te horen dat u graag uw woning wil verduurzamen en zo een steentje wil bijdragen aan een beter milieu. Uw gegevens zijn op dit moment niet bekend en kunnen daarom inhoudelijk niet op uw bericht reageren.

   Bij ons kunt u zonnepanelen kopen en huren. Vanaf 10 zonnepanelen kunt u de zonnepanelen huren. Bij het aanschaffen van zonnepanelen is het vereist om minimaal 6 zonnepanelen aan te schaffen.

   Wij waarderen u als klant en komen graag zo spoedig mogelijk met u in contact om alles te bespreken en gezamenlijk tot een oplossing te komen. Ziet u kans om ons een e-mail te sturen met uw volledige adresgegevens en telefoonnummer waarop u het beste bereikbaar bent? U kunt een e-mail sturen naar [email protected] Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare