Een kapotte cv-ketel is enorm vervelend, omdat u direct zonder verwarming en warm water zit. Feenstra snapt dat u dit zo snel mogelijk op wilt lossen en biedt hulp. Ga na of u de problemen zelf kunt oplossen, of neem direct contact op met onze 24-uursservice. Ook als u nog geen klant bent bij Feenstra!

Kapotte cv-ketel laten maken?

Neem contact op met Feenstra!

Bel: 088 8455 000 

  • Gecertificeerde vakmensen
  • 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen
  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Ook hulp als u geen klant bent bij Feenstra

Waarom is mijn cv-ketel kapot?

Waardoor een cv-ketel kapot gaat, is niet altijd makkelijk te zeggen. Cv-ketels zijn complexe apparaten, waarin lucht, water, gas en elektriciteit samenkomen. Doordat het apparaat dag in, dag uit gebruikt wordt kunnen afzonderlijke onderdelen gaan slijten, roesten en kapot gaan. Onderdelen die stuk kunnen gaan zijn bijvoorbeeld pompen, de driewegklep, warmtewisselaars en printplaten. Ook kan het drukvat kapot gaan. Het goede nieuws is dat uw cv-ketel meestal snel gerepareerd kan worden. Soms kunt u de cv-ketel storing zelfs oplossen zonder een specialist. Bekijk onze storingstool en bekijk of u de storing zelf kunt verhelpen.

Mijn cv-ketel is kapot. Wat nu?

Als u de storing niet zelf kunt verhelpen en de cv-ketel kapot is, dan kunt u 24/7 terecht bij onze storingsdienst. Indien u een cv-ketel onderhoudscontract heeft bij Feenstra, dan wordt uw ketel zo snel mogelijk volgens de geldende voorwaarden gerepareerd. Bent u geen klant? Geen nood. Ook dan kunt u rekenen op onze snelle service en transparante kosten. Wanneer uw cv-ketel een ernstig defect heeft en al wat langer meegaat, dan is de cv-ketel vervangen vaak een betere optie dan repareren. Een oudere ketel geeft immers meer kans op storingen en is een stuk minder zuinig dan de nieuwste hr-ketels. U kunt bij Feenstra een cv-ketel kopen of huren. Wij kunnen uw ketel gegarandeerd binnen 48 uur vervangen.

Cv-ketel kopen of huren?

Hoe kan ik voorkomen dat mijn cv kapot gaat?

Periodiek  voorkomt dat uw cv-ketel kapot gaat voordat die het einde van zijn levensduur heeft bereikt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt het hele systeem nagelopen en afgesteld. Zo wordt de kans op storingen verkleind en onnodig gasverbruik voorkomen. Ook worden verroeste en versleten onderdelen vervangen om te voorkomen dat deze problemen kunnen veroorzaken. Feenstra biedt eenmalige onderhoudsbeurten en heeft verschillende onderhoudsabonnementen voor cv-ketels.

Cv-ketel onderhoud vergelijken

Hoe kan Feenstra helpen bij een kapotte cv-installatie?

Feenstra is al jaren dé specialist in cv-ketels. Met onze ervaring en kennis kunnen wij problemen snel ontdekken en oplossen. Dankzij vestigingen in het hele land zijn wij altijd snel ter plaatse om uw ketel te repareren of te vervangen, zodat u meteen weer kunt genieten van warm water. Nog liever zorgen we echter dat problemen worden opgelost voordat ze zich voordoen. Kies daarom voor professioneel onderhoud van Feenstra!

Cv-ketel maken?

Bel Feenstra: 088 8455 000

Zie ook:

Cv ketel doet het niet
Cv-ketel stinkt

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers