Cv-ketel problemen

Heeft u problemen met uw cv-ketel? Dan snappen wij dat u deze zo snel mogelijk wilt oplossen. Als uw cv-ketel niet goed werkt, kunt u vaak geen gebruik maken van warm water en de centrale verwarming. In andere gevallen ervaart u mogelijk geluids- of stankoverlast. Feenstra helpt u de oorzaak van de problemen vast te stellen en zo snel mogelijk op te lossen. Ook helpen we u graag om cv-ketelproblemen te voorkomen!

Onderhoud voorkomt problemen

Door periodiek onderhoud voorkomt u problemen met uw centrale verwarming. Daarmee wordt onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. 

Cv-ketel onderhoud

 • Keuze uit eenmalig onderhoud of abonnement
 • 800 vakmannen; altijd iemand in de buurt
 • Meer dan 200.000 huishoudens gingen u voor

Welke problemen kunnen zich voordoen bij uw cv-ketel?

 • De cv-ketel maakt vreemde geluiden; bijvoorbeeld een brommend, fluitend of tikkend geluid
 • De cv-ketel stinkt
 • De cv-ketel lekt water
 • De ketel is kapot
 • De ketel levert geen warm water meer

Hoe kan ik problemen met mijn centrale verwarming voorkomen?

De beste manier om problemen met uw cv-ketel te voorkomen is regelmatig onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw complete cv-installatie, inclusief afvoer, leidingen en expansievat, nagelopen, gereinigd en ingeregeld. Waar nodig worden versleten of verroeste onderdelen vervangen. Dit zorgt dat uw cv-ketel veilig en zuinig werkt, en minimaliseert de kans op storingen en defecten. Ook gaat uw cv-ketel door periodiek onderhoud langer mee. Toch heeft een cv-ketel een beperkte levensduur. Is uw cv-ketel ouder dan 15 jaar, dan kunt u uw cv-ketel laten vervangen om storingen voor te zijn.

Cv-ketel onderhoud

Feenstra, voor al uw cv-ketel problemen!

Feenstra is dé naam voor deskundige reparaties en onderhoud van uw cv-ketel!

 • 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen
 • Altijd een vestiging bij u in de buurt
 • Alleen gecertificeerde installateurs
 • Reparatie met hoogwaardige reserve-onderdelen

Cv-ketel storing zelf verhelpen

Waarom wachten op een monteur als u zelf de cv-ketel storing kunt oplossen? Sommige storingen kunt u namelijk eenvoudig zelf verhelpen. Zo heeft u direct weer een warm huis en warm water.

Doorloop de stappen van de storingstool en binnen één minuut weet u of en hoe u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen. Komt u er niet uit, dan staat Feenstra vanzelfsprekend voor u klaar.

Storing cv-ketel zelf oplossen

Cv-ketel maakt geluid

Komt er getik, gefluit, gebrom of het fluit van een stoomboot uit uw ketel? Dan is dat een teken dat uw installatie niet goed werkt. Wij gaan op zoek naar de bron van het lawaai en lossen de vreemde geluiden voor u op.

Geluid uit de ketel

Cv lekt water

Als uw cv-ketel lekt, zorgt dat niet alleen voor vervelende wateroverlast onder uw ketel, maar neemt ook de waterdruk in de ketel af. Om te zorgen dat uw cv-ketel goed blijft werken, is het zaak de lekkage snel te verhelpen.

Lekkende cv-ketel repareren

Cv-ketel kapot

Doet uw ketel het niet meer? Dan kan er sprake zijn van een storing of een defect onderdeel. In sommige gevallen is de ketel echt kapot. Wij sporen de oorsprong van de problemen op en bekijken samen met u wat de beste oplossing is: de cv-ketel repareren of vervangen.

Kapotte cv-ketel maken

Geen warm water uit cv-ketel

Als uw ketel geen warm water meer levert, wilt u dat zo snel mogelijk oplossen. Feenstra helpt u de storing zelf op te lossen. Is dit niet mogelijk, dan komen onze specialisten graag ter plaatse om de ketel te repareren. Zo kunt u snel weer genieten van warm water!

Snel weer warm water uit de cv-ketel

Cv-ketel stinkt

Wanneer uw cv-ketel stinkt, is dat natuurlijk vervelend. Mogelijk is het zelfs gevaarlijk. Wanneer u gas of een brandlucht ruikt, is het zaak zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Feenstra helpt u de oorzaak van de stank op te sporen en helpt u de geuroverlast te stoppen.

Stank cv-ketel beëindigen

Geen verwarming, wel warm water

Als de verwarming wel warm wordt, maar er geen warm water uit de kraan komt,is dit erg vervelend. Feenstra helpt u de storing zelf op te lossen, door middel van een stappenplan. Is de storing na het doorlopen van het stappenplan nog niet verholpen, dan staan we graag voor u klaar.

Vind de oplossing

Geen warm water, wel verwarming

Wanneer er geen warm water uit de kraan komt, maar uw verwarming wel warm wordt, kan er iets mis zijn met uw cv-ketel. We helpen u graag deze storing zelf op te lossen, door middel van een stappenplan. Heeft u het stappenplan doorlopen, en komt er nog steeds geen warm water uit de kraan en wordt de verwarming wel warm? Dan staan we graag voor u klaar.

Doorloop het stappenplan

Certificeringen verwarming

 • 4scios
 • KM kiwa vgm 260x100
 • KvINL
 • KOMO instal
 • Meer met Minder Energie
 • VCA veiligheids checklist aannemers