Feenstra Tilburg

Contactinformatie Feenstra Tilburg

Zevenheuvelenweg 57
5048 AN Tilburg

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, ventilatie, huisbeveiliging, zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra vestiging Tilburg

Feenstra: voor onderhoud en installatie in Tilburg e.o.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud en installatie in de regio Tilburg? Feenstra heeft meer dan 70 jaar ervaring, en heeft uitsluitend vakmensen in dienst die streven naar de beste service. Of het nu gaat om de reparatie van uw cv, het onderhoud van uw warmtepomp, geiser of boiler, onze specialisten staan voor u klaar! Onze vestiging bedient de gehele regio Tilburg en wijde omgeving. Heeft uw aanvraag spoed? Dan zorgen we dat we snel ter plekke zijn. Dag en nacht.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Tilburg?

In de regio Tilburg kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Tilburg?

 • Centraal gelegen vestiging in Tilburg
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen
 • Onderhoud cv-ketel Tilburg

Onderhoud cv-ketel Tilburg

Feenstra is dé specialist voor reparatie en onderhoud van uw cv-ketel in Tilburg en omgeving. Goed onderhoud van uw cv voorkomt storingen, verlengt de levensduur van uw ketel en verlaagt uw energieverbruik. Feenstra biedt zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als een cv onderhoudscontract. Wanneer uw cv-ketel plots dienst weigert, staan onze monteurs snel bij u op de stoep voor een spoedreparatie. Niemand zit immers graag onnodig lang in de kou. Daarom zijn wij ook 24 uur per dag bereikbaar. Wij bedienen een groot deel van de regio vanuit ons strategisch gelegen pand in Tilburg. Ook als u in Kaatsheuvel, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze of zelfs Breda woont, kunt u bij Feenstra terecht voor cv onderhoud.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Tilburg e.o.

Feenstra levert ook warmtepomp onderhoud in Tilburg en omgeving. Wanneer u in de kou zit door een defecte warmtepomp, komen we graag zo snel mogelijk langs voor een spoedreparatie. Wij zijn hiervoor dag en nacht te bereiken. Ook als uw installatie zonder problemen werkt, is warmtepomp een verstandige investering. Een schone en juist afgestelde warmtepomp werkt namelijk efficiënter en verlaagt de energierekening. Kies voor eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract. Bij hybride warmtepompen combineren we warmtepomp onderhoud met cv-ketel onderhoud. Is uw installatie defect of zoekt u een manier om uw woning duurzamer te maken? Dan kunt u bij Feenstra een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Tilburg e.o.

Feenstra verricht deskundig geiser en boiler onderhoud in Tilburg en omgeving. Met regelmatige onderhoudsbeurten kunt u storingen voor zijn, en bespaart u op uw energiekosten. En wanneer u onverhoopt toch geen warm water heeft, zijn wij snel ter plaatse om de problemen op te lossen. Wij onderhouden vrijwel alle soorten boilers: van indirect gestookte boilers tot gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Daarnaast onderhouden wij alle soorten geisers. Als uw geiser of boiler vervangen moet worden, dan kunt u bij ons een nieuwe kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Tilburg

Voor mechanische ventilatie onderhoud in de regio Tilburg bent u bij Feenstra aan het juiste adres. Dankzij ons grondige onderhoud kunt u blijven genieten van schone lucht in uw woning. Tijdens een onderhoudsbeurt reinigen wij alle ventilatiekanalen en stellen wij de ventilatiebox perfect af. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw systeem optimaal functioneert. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan verzorgen wij ook graag uw wtw-onderhoud. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar of defect, dan kan Feenstra ook uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Tilburg e.o.

Beveilig uw huis extra goed met een alarmsysteem van Feenstra. Onze beveiligingssystemen zijn verbonden met bemande meldkamers. Wanneer het systeem iets verdachts registreert, wordt de meldkamer op de hoogte gesteld. Daar wordt de situatie beoordeeld door specialisten. Als het nodig is, waarschuwen zij de lokale politie. Onze alarmsystemen zijn niet alleen gemaakt om boeven op heterdaad te betrappen, maar hebben ook een afschrikwekkende functie. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij tevens personenalarmering en camerabeveiliging.

Meer over onze beveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Tilburg

Zonnepanelen kopen in Tilburg en omgeving doet u bij Feenstra. Het plaatsen van zonnepanelen is een efficiënte manier om uw woning te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Feenstra biedt keus uit meerdere aantrekkelijke pakketten. De pv-panelen die wij verkopen, hebben een minimale garantietermijn van 10 jaar. Onze adviseurs komen altijd langs om uw woning met eigen ogen te zien, op basis waarvan ze een passend advies uitbrengen. Bestelt u zonnepanelen bij Feenstra, dan duurt de installatie slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen