Feenstra Apeldoorn

Contactinformatie Feenstra Apeldoorn

Wilmersdorf 28
7327 AC Apeldoorn

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische Ventilatie, Service & Onderhoud.


Installateur Feenstra ApeldoornMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestigingen in Apeldoorn. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Cv onderhoud Apeldoorn

Cv-ketel onderhoud is belangrijk om storingen aan uw cv-ketel te voorkomen. Ook gaat met regelmatig onderhoud uw ketel langer mee en wordt een veilige werking gegarandeerd. De investering van cv-ketel onderhoud verdient u snel terug, omdat een goed afgestelde ketel zuiniger stookt, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Cv-ketel onderhoud

Cv-ketel huren of kopen

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, zeker met onderhoud door Feenstra. Als de cv-ketel ouder wordt, neemt de kans op storingen toe. Een goed werkende cv-ketel produceert verwarming en warm water op een efficiënte manier en draagt bij aan duurzaam energieverbruik, dus goed voor het milieu. Het is tijd voor een nieuwe cv-ketel als uw cv-ketel in Apeldoorn niet goed is onderhouden of ouder is dan 12 jaar. Op basis van uw wensen en uw situatie geeft Feenstra u graag advies om de beste cv-ketel te kopen of huren voor uw woning.

Cv advies op maat