Feenstra Enschede

Contactinformatie Feenstra Enschede

Kopersteden 12
7547 TK Enschede

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra Enschede

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Enschede e.o.

Feenstra is dé specialist op het gebied van installatie en onderhoud in Enschede en omgeving. Ons bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring en werkt uitsluitend met
gecertificeerde vakmensen. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit. Vanuit onze gunstig gelegen vestiging is de gehele regio Enschede goed bereikbaar, waardoor wij snel bij u kunnen zijn voor spoedwerkzaamheden. Ons servicecentrum staat 24/7 voor u klaar.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Enschede?

In de regio Enschede kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Enschede?

 • Centraal gelegen vestiging in Enschede
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Korte responstijd
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Enschede

Feenstra is 24 uur per dag bereikbaar voor cv onderhoud in Enschede en omgeving. Als uw cv-ketel niet werkt, moet deze zo snel mogelijk worden gemaakt. Niemand zit immers graag in de kou en zonder warm water. Vanuit onze centrale vestiging bedienen we de gehele regio met cv onderhoud. Dus ook als u in Hengelo, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen of een andere nabijgelegen plaats woont, kunt u bij ons terecht voor cv onderhoud. Ook wanneer uw ketel goed functioneert, is het slim te investeren in cv-ketel onderhoud. Het zorgt voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder kans op storingen. Kies tussen eenmalig cv-ketel onderhoud en een cv
onderhoudscontract. Wanneer uw cv-ketel toe is aan vervanging, kunt u bij Feenstra ook een nieuwe cv-ketel kopen. Dit is bij ons altijd inclusief deskundige installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Enschede e.o.

Feenstra is in Enschede en omstreken dé specialist op het gebied van warmtepomp onderhoud. Regelmatig warmtepomp onderhoud resulteert in een langere levensduur, minder energieverbruik en minder storingen. Als u toch in de kou zit door het uitvallen van uw warmtepomp, zijn onze monteurs vanuit onze gunstig gelegen vestiging altijd snel ter plekke; dag en nacht. Kies tussen de flexibiliteit van eenmalig onderhoud en het gemak van een onderhoudscontract. Heeft u een hybride warmtepomp, dan combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan uw warmtepomp met cv-ketel onderhoud. U kunt bij Feenstra ook een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in de regio Enschede

Reken op Feenstra voor deskundig boiler en geiser onderhoud in de regio Enschede. Regelmatig onderhoud is vereist om uw apparaten zuinig en goed te laten werken. Vanuit onze centraal gelegen vestiging bedienen wij de hele regio, en zijn we voor spoedklussen snel ter plaatse. Feenstra onderhoudt de meeste soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra een geiser of boiler kopen.

Boiler en geiser onderhoud

Mechanische ventilatie Enschede

Om verzekerd te blijven van gezonde lucht in huis, kunt u bij Feenstra terecht voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Het regelmatig schoonmaken en nalopen van de kanalen en ventilatiebox zorgt dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft functioneren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan verzorgt Feenstra ook graag uw wtw-onderhoud. En als uw ventilatiebox defect is of ouder dan 15 jaar, kunnen wij ook uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Enschede e.o.

Ook voor betrouwbare huisbeveiligingssystemen in de regio Enschede bent u bij Feenstra aan het juiste adres. Onze betrouwbare alarmsystemen zijn verbonden met een bemande meldkamer. Als er iets verdachts gebeurt, beoordeelt de meldkamer de situatie, en wordt indien nodig de politie gewaarschuwd. Onze alarmsystemen hebben daarnaast een sterk preventieve werking. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij naast alarmsystemen camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Enschede

Wilt u uw woning verduurzamen en besparen op uw energiekosten? Dan kunt u bij Feenstra zonnepanelen kopen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende hoogwaardige pv-panelen met een minimale garantie van 10 jaar. Onze specialisten komen altijd langs om de situatie persoonlijk te beoordelen en u een passend advies te geven voor uw woning. De installatie van uw zonnepanelen kost slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen