Feenstra Enschede

Contactinformatie Feenstra Enschede

Kopersteden 12
7547 TK Enschede

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische ventilatie en Service & Onderhoud


Feenstra EnschedeMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Enschede. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Ventilatie reiniging & onderhoud

De meeste woningen in Enschede hebben mechanische ventilatie, zodat er continu frisse lucht in huis komt en er minder kans op schimmels en vocht is. Belangrijk is om uw ventilatiesysteem regulier te reinigen, omdat er anders stof, vuil en zelfs ongedierte in de luchtkanalen ophoopt. Deze lucht ademt u weer in, wat kan leiden tot allergieën, huidklachten en longaandoeningen. Feenstra heeft verschillende oplossingen voor het onderhouden van mechanische ventilatie in uw woning.

Mechanische ventilatie

Ketel onderhoud in Enschede

Met regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel vermindert u de kans op storingen en verlengt u de levensduur. Ook wordt er zo een veilige werking gegarandeerd. Het onderhouden van uw cv-ketel verdient u snel terug, omdat een goed afgestelde hr-ketel energiezuiniger is.

Cv-ketel onderhoud

Verwarming en warm water in huis

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, zeker met onderhoud door Feenstra. Bij vervanging van uw cv-ketel kijkt Feenstra met u naar het aantal personen in uw huishouden en of u in de badkamer een stortdouche of bad heeft. Ook wordt er gekeken op hoeveel plaatsen u wel of niet snel gelijktijdig warm water wilt kunnen tappen. Heeft u een nieuwe hr-ketel nodig? Feenstra geeft u graag advies op maat om de beste cv-ketel te kopen of huren.

Cv-ketel advies op maat