Menu

Voordelen zonnepanelen

Voordelen zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen om op uw energierekening te besparen? Omdat het beter is voor het milieu? Of om zelf controle te hebben over uw maandlasten? Bij de aanschaf van zonnepanelen kunt u profiteren van verschillende voordelen, zoals:

Direct besparen met zonnepanelen

Uw energierekening gaat direct omlaag. Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, gaat u direct besparen. De aanschafkosten van uw zonne-energiesysteem betaalt u eenmalig maar de besparing op de elektriciteitsrekening komt ieder jaar terug. Per jaar bespaart u ongeveer € 400,- aan elektriciteitskosten. Mogelijk zijn er subsidie regelingen. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar: overheidssubsidie

Zelf in controle met zonne-energie

Uw zonne-energiesysteem zorgt dat u geen last heeft van stijgende energieprijzen. Met zonne-energie bent u dus minder afhankelijk van de energieprijs. Dat geeft zekerheid over de maandlasten en bent u zelf in controle.

Zonnepanelen, beter voor het milieu

Doordat u met uw zonne-energiesysteem minder CO2-uitstoot draagt bij aan een beter milieu.

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Samen met Nuon hebben wij speciaal voor u het Zonnepanelen Advies ontwikkeld. Met deze slimme software geven we u binnen 2 minuten een schatting van het aantal panelen dat er op uw dak past, de benodigde investering en het rendement.

Toekomst zonnepanelen

Zonnepanelen zien er altijd hetzelfde uit, echter de techniek achter de panelen staat niet stil. Het rendement per paneel wordt steeds hoger. Lees meer over de ontwikkelingen van zonnepanelen.