Voordelen zonnepanelen

Voordelen zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen om op uw energierekening te besparen? Omdat het beter is voor het milieu? Of om zelf controle te hebben over uw maandlasten? Bij de aanschaf van zonnepanelen kunt u profiteren van verschillende voordelen, zoals:

Direct besparen met zonnepanelen

Uw energierekening gaat direct omlaag. Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, gaat u direct besparen. De aanschafkosten van uw zonne-energiesysteem betaalt u eenmalig maar de besparing op de elektriciteitsrekening komt ieder jaar terug. Per jaar bespaart u ongeveer € 400,- aan elektriciteitskosten. Mogelijk zijn er subsidie regelingen. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar: overheidssubsidie

Zelf in controle met zonne-energie

Uw zonne-energiesysteem zorgt dat u geen last heeft van stijgende energieprijzen. Met zonne-energie bent u dus minder afhankelijk van de energieprijs. Dat geeft zekerheid over de maandlasten en bent u zelf in controle.


Zonnepanelen, beter voor het milieu

Doordat u met uw zonne-energiesysteem minder CO2-uitstoot draagt bij aan een beter milieu.

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Samen met Nuon hebben wij speciaal voor u het Zonnepanelen Advies ontwikkeld. Met deze slimme software geven we u binnen 2 minuten een schatting van het aantal panelen dat er op uw dak past, de benodigde investering en het rendement.