Smarthome: een kijkje in de toekomst

‘Er gaat een wereld voor ons open’
John van den Dungen Feenstra Smarthome
John van den Dungen

- Regiomanager

John van den Dungen is regiomanager bij Feenstra. John onderzoekt voortdurend hoe diensten van Feenstra op het gebied van beveiliging, ventilatie en verwarming elkaar kunnen versterken. Daarmee probeert hij het leven van de Feenstra-klant energiezuiniger, comfortabeler en veiliger te maken. John is getrouwd met Gemma en vader van Dione en Jolein. Hij is geïnteresseerd in duurzaamheid, loopt regelmatig hard en mag graag tegen een berg op fietsen.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Feenstra
  Feenstra 6 jaren geleden

  Beste Chris van der Klugt,
  De oprechte intentie die Feenstra heeft met smart home is het leven van onze klanten een stukje mooier maken. We bieden klanten dan ook te allen tijde de keuze wel of niet over te stappen en doen onze uiterste best onze klanten zo uitgebreid mogelijk te informeren.
  Ook zullen we transparant zijn in de parameters op basis waarvan we besluiten onderhoud uit te voeren en onze klanten hier inzicht in geven. Mocht u vragen hebben, dan gaan we uiteraard graag met u het gesprek aan.

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Feenstra 4 jaren geleden

   Beste meneer Dierick,

   Dank voor uw interesse en compliment.

   Van afstand is het lastig te beoordelen of uw nieuwe Nefit-ketel op dit moment al ‘smart’ gemaakt kan worden. Nog niet alle hardware is hier immers al geschikt voor. Indien u daadwerkelijk interesse heeft voor monitoring op afstand, eventueel in combinatie met onze beveiligingsapparatuur, dan ontvangen wij graag via [email protected] meer informatie van u. Uw eigen gegevens, maar ook b.v. om welke Nefit ketel het in uw geval gaat.

   Het streven van ons is uiteindelijk om het mogelijk te maken straks alle slimme producten die wij leveren (zoals zonnepanelen, beveiliging, comfort en energiemonitoring) aan elkaar te koppelen.
   Blijf onze nieuwsberichten dus volgen.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

  • Gravatar for Andre Dierick
   Andre Dierick Feenstra 4 jaren geleden

   leuke artikelen, maar wordt eens concreet: ik heb net een nieuwe Nefit ketel, wat moet/kan ik doen om die smart te maken? misschien samen met het Feenstra alarm?
   André

 • Gravatar for Chris van der Klugt
  Chris van der Klugt 6 jaren geleden

  Natuurlijk wil Feenstra alles in beheer hebben: controle over de apparaten betekend ook dat Feenstra bepaalt wanneer er onderhoud gepleegd moet worden. Veel bedrijven zouden dat wel willen. Als men qua omzet wat achterloopt dan kan men de "noodzaak" voor onderhoud wat naar voren halen. Ik ga er niet van uit dat dit de insteek van Feenstra is, maar het zinnetje "Zover zijn we nog niet, ook omdat dit qua privacy nog gevoelig ligt.’ is ook veelzeggend. Als Feenstra maar vaak genoeg blijft zeggen dat klanten de vooruitgang niet moeten tegenhouden dan gaan ze wel overstag. Dat dit alles ook een kostenplaatje heeft waar de klant uiteindelijk voor opdraait wordt gemakshalve niet vermeldt.
  Ik begrijp dat dit commentaar wat gechargeerd over kan komen, maar beter rekening houden met de wensen (en portemonnee !!) van de klant zou hier best op z'n plaats zijn.

 • Gravatar for m.b.santucci
  m.b.santucci 6 jaren geleden

  prima idee wil ermee doorgaan

 • Gravatar for E.J. Vermeulen
  E.J. Vermeulen 6 jaren geleden

  Wat als je op leeftijd bent en de kinderen al jaren de deur uit zijn. De kamer op temperatuur hebt voor je oude lichaam. Zit dan niet meer te wachten op al die nieuwigheden en zijn blij dat de monteur om de 2 jaar de ketel nakijkt.