Nu de eerste 3 maanden 50% korting!

Advies over beveiliging

Een beveiligingssysteem uitkiezen, dat doet u niet elke dag. Hoe weet u welk systeem met welke componenten het beste bij uw wensen en woning past? Daarom biedt Feenstra gratis vakkundig advies aan. Op maat gemaakt voor uw specifieke situatie. Weet u al precies welk systeem u wilt hebben? Ook dan kunt u bij Feenstra terecht in onze webshop.

Beveiligingsadvies

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies? Voor een advies op maat, nemen wij vrijblijvend telefonisch contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is.

Advies op maat aanvragen

Webshop

Weet u al of u een alarmsysteem of camerabewaking wilt? En heeft u al uitgezocht waar uw pakket aan moet voldoen? Kies dan uw systeem uit in onze shop. Deze kunt u zowel kopen als huren.

Naar de webshop

Weet u eigenlijk wel hoe inbraakveilig u woont?

Met onze handige online tool bent u daar zo achter! Zo kunt u maatregelen nemen om de kans op inbraak te beperken.

Doe de Veilig Wonen Check

Wat moet ik kiezen? Een alarmsysteem of een camerasysteem?

Weet u niet of u moet kiezen voor een alarmsysteem of beveiligingscamera's? Hieronder de voordelen van elk systeem.

Alarmsysteem

Detectie en vertraging

Is de inbreker eenmaal binnen, dan zorgt een alarmsysteem ervoor dat de inbreker zo weinig mogelijk tijd krijgt om uw inboedel mee te nemen. Het systeem detecteert met sensoren dat bijvoorbeeld een deur wordt geopend of dat er een ongewenst persoon door uw kamer loopt. Vervolgens gaat de sirene af en wordt er een inbraakmelding aan de meldkamer gegeven. 

De inbreker weet vervolgens dat hij is gesignaleerd en dat er spoedig iemand komt controleren wat er aan de hand is. De buit zal niet groot zijn, omdat de inbreker zo snel mogelijk wilt vertrekken. 

Naar Feenstra alarmsysteem

Camerasysteem

Identificatie en verificatie

Een camerasysteem verifieert of er daadwerkelijk iets aan de hand is, of dat het bijvoorbeeld een kat is die het alarm laat afgaan. Bovendien kunnen camerabeelden u helpen om daders achteraf te identificeren.

Goede kwaliteit camera’s zijn daarvoor belangrijk, evenals de locatie waar ze worden geplaatst en de omstandigheden. De politie heeft niets aan beelden waarop de dader onduidelijk in beeld is door bijvoorbeeld te lage resolutie of het ontbreken van nachtzicht. Wilt u een IP-camera of WiFi camera? En moet de camera worden aangesloten op een alarmsysteem? We geven u graag advies.

Naar Feenstra beveiligingscamera's

Hoe werkt een beveiligingssysteem?

Het alarmsysteem is aangesloten op een bemande meldkamer in Nederland. Detecteert het systeem een inbraak, dan wordt u er telefonisch van op de hoogte gebracht. Indien u niet bereikbaar bent, gaan we andere sleutelhouders af. Bij een noodsituatie worden de hulpdiensten ingeschakeld. Een alarmsysteem en bewakingscamera's hebben doorgaans een preventieve werking; inbrekers zullen uw huis aan zich voorbij laten gaan. Daarom kunt u met een beveiligingssysteem van Feenstra met een gerust hart van huis of lekker naar bed.

Houd de inbreker buiten de deur

Laten we beginnen met de basis

Maak het de inbreker zo moeilijk mogelijk om binnen te komen. Zorg dat de bouwkundige zaken van uw pand op orde zijn met goede sloten, stevige deuren, dubbel glas, dievenklauwen, etc. Hoe groter de vertraging die de inbreker ondervindt, hoe sneller die het opgeeft. Of niet eens probeert...

Gedrag van u en uw omgeving

Daarnaast is uw gedrag en dat van uw omgeving een belangrijke factor. Als u bijvoorbeeld een container onder een eenvoudig te openen raam zet, dan maakt u het de insluiper erg eenvoudig binnen te komen. En leg waardevolle spullen niet vol in het zicht, de meeste inbraken worden namelijk gepleegd door gelegenheidsdieven.

Zakelijke beveiliging

Ook voor de zakelijke markt bieden wij beveiligingssystemen aan. Hierbij voorzien onze adviseurs u graag van een advies op maat, passend bij uw eisen en wensen. 

Meer informatie over zakelijke beveiliging

beveiliging zakelijk MKB

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra